Marvel Universe: The Avengers PBF

IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Oświadczenie ONZ w sprawie nawiązania kontaktu z pozaziemską cywilizacją

Go down
AutorWiadomość
Dur-Shurrikun
Mistrz Gry | NPC

Liczba postów : 1524
Data dołączenia : 25/08/2012

PisanieTemat: Oświadczenie ONZ w sprawie nawiązania kontaktu z pozaziemską cywilizacją   Sro Kwi 05, 2017 7:00 pm

Przekaz nadany na większości światowych kanałów informacyjnych:

Zgromadzenie Ogólne
Organizacji Narodów Zjednoczonych

ONZ w imieniu wszystkich mieszkańców Ziemi, nawiązało stosunki dyplomatyczne z uniwersalną organizacją międzygalaktyczną, która tak jak ONZ na Ziemi, stawia sobie za cel zapewnienie pokoju i bezpieczeństwa międzygalaktycznego, rozwój współpracy między istotami kosmosu oraz popiera przestrzegania praw dla każdej istoty. Organizacja zwana jest Wspólnotą Systemów. Reprezentując Wspólnotę, współpracę z nami podjęło The Core. Organizacja zapewniła pełne wsparcie logistyczne oraz operacyjne w zakresie działań na terenie Houston.
By zacieśnić współpracę, ONZ wraz z The Core utworzyło The Core Earth Battlegroup (C-EBG), dalej zwane "The Unit". Jednostka ma na celu wspieranie bezpieczeństwa naszej planety, rozwój Ziemskiej technologii oraz kultywowanie szeroko rozumianej współpracy pomiędzy ludzkością, a kosmicznymi cywilizacjami wchodzącymi w skład Wspólnoty Systemów.

Zobacz profil autora

Oświadczenie ONZ w sprawie nawiązania kontaktu z pozaziemską cywilizacją
Strona 1 z 1
 Similar topics