| Ślubny Armagedon - ZAPISY. | |
|
+9Tony Stark Daredevil Leila Rocket Raccoon Wolverine Gamora Spider-Man Loki Scarlet Witch 13 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Scarlet Witch
Liczba postów : 216 Data dołączenia : 05/12/2012
| Temat: Ślubny Armagedon - ZAPISY. Czw Wrz 04, 2014 3:10 pm | |
| ZABAWĘ CZAS ZACZĄĆ.Muzyka, werble, oszpecone dzieciątka sypiące płatki kwiatów i stukot kielichów z szampanem obijających się o siebie… Do tego wyobraźcie sobie uroczy kościółek, ogromny żyrandol z palącymi się świecami – ups, odrobina wosku spadła na łysą głowę księdza. Drewniane ławy przystrojone pastelowymi wstęgami, mnóstwo białych róż i ten cudownie odraża… słodki zapach miłości, która opiewa Wasze nozdrza i umysły. Otula kołderką namiętności i podniecenia, jakie zapewne czuje w tej chwili ON. Pan Młody. Wiadomo, ubrany elegancko, frak i te sprawy. Nie zwracajcie uwagi na zwisający kawałek miękkiego papieru toaletowego, który ciągnie się za nim niczym tren. Widocznie ktoś się nie ogarnął przed wyjściem do toalety. Za chwilę pojawia się i ONA. Kusząca, ponętna i diabelnie niebezpieczna. Panna Młoda w swojej całej [trochę przerażającej!] okazałości. Z tyłu siedzicie Wy. Goście, którzy z wypchanymi po brzegi kopertami z hajsem czekacie tylko aż klecha przestanie zrzędzić, Wy obcałujecie Parę Młodą, a potem rzucicie się do stołów, gdzie czekać na Was będą różnego rodzaju pyszności, słodkości, a barek z alkoholem będzie Was kusił i kusił i nie przestanie dopóty nie będziecie na tyle nietrzeźwi by zacząć tańczyć Macarenę na stole… Zatem, Panie i Panowie. Co by tradycji stało się zadość! Uroczyście ogłaszam iż zapisy na Ślub naszego najwspanialszego prawiemałżeństwa na cb są otwarte! Cała akcja wesela odbędzie się oczywiście w Avengers Tower – tak jak było i przedtem, Tony wykłada szmal, zostaje sponsorem wieczoru/nocy/poranka. Zaproszeni są wszyscy, nieważne czy gracie złym, dobrym, neutralnym. Ważna jest dobra zabawa, nieociąganie się z odpisami i pomysły, które jeżeli macie to bardzo proszę o przesłanie mi ich na PW. P.S: Wiadomo – jak to na weselu obowiązuje styl glamour, prezenty dla narzeczeństwa i, no cóż. Jak chcecie możecie przychodzić w parach. Postaram się to wszystko w miarę sprawnie poprowadzić. Zapisy są powiedzmy.. …do Niedzieli, 7 września do godziny 23:59. Jak coś komuś wypadnie i nie będzie mógł się zapisać – trudno, najwyżej wkręci się w środku trwania akcji.
No to… Do dzieła! Lista gości: ♥ Ja jako druhna, ♥ Loki jako ojciec odprowadzający syna do ołtarza, ♥ Elena, ♥ Pajonk jako rozrzuczacz kwiatów, ♥ Szopek jako podawacz obrączek, ♥ Gamcia, ♥ Logan jako drużba, ♥ Leila, ♥ Daredevil, ♥ eR. eR. jako smaczna przystawka, ♥ Stark jako główny [i jedyny] sponsor, ♥ Cap jako pastor, ♥ Darkhawk.
Ostatnio zmieniony przez Scarlet Witch dnia Nie Wrz 07, 2014 4:10 pm, w całości zmieniany 6 razy |
|
| |
Loki Administrator
Liczba postów : 4172 Data dołączenia : 23/05/2012
| Temat: Re: Ślubny Armagedon - ZAPISY. Czw Wrz 04, 2014 3:15 pm | |
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Ślubny Armagedon - ZAPISY. Czw Wrz 04, 2014 3:21 pm | |
| Nie przepuszczę takiej okazji. Może wyłudzę autograf od Sta... znaczy, może pogratuluję młodej parze. |
|
| |
Spider-Man
Liczba postów : 305 Data dołączenia : 20/07/2012
| Temat: Re: Ślubny Armagedon - ZAPISY. Czw Wrz 04, 2014 3:23 pm | |
| Nie może mnie zabraknąć! (noc poślubna) |
|
| |
Gamora
Liczba postów : 183 Data dołączenia : 24/05/2014
| Temat: Re: Ślubny Armagedon - ZAPISY. Czw Wrz 04, 2014 3:23 pm | |
| |
|
| |
Wolverine
Liczba postów : 207 Data dołączenia : 19/04/2013
| Temat: Re: Ślubny Armagedon - ZAPISY. Czw Wrz 04, 2014 3:25 pm | |
| Moja obecność jest chyba niezbędna z racji bycia świadkiem. |
|
| |
Rocket Raccoon
Liczba postów : 184 Data dołączenia : 12/11/2012
| Temat: Re: Ślubny Armagedon - ZAPISY. Czw Wrz 04, 2014 3:25 pm | |
| I mnie nie może tam zabraknąć. <3 |
|
| |
Leila
Liczba postów : 13 Data dołączenia : 02/09/2014
| Temat: Re: Ślubny Armagedon - ZAPISY. Czw Wrz 04, 2014 4:06 pm | |
| Niechaj będzie. Idem i ja. |
|
| |
Daredevil
Liczba postów : 54 Data dołączenia : 28/08/2012
| Temat: Re: Ślubny Armagedon - ZAPISY. Czw Wrz 04, 2014 8:10 pm | |
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Ślubny Armagedon - ZAPISY. Pią Wrz 05, 2014 1:48 pm | |
| To ja też spróbuję, choć nie widzę w tym mojej postaci xD |
|
| |
Tony Stark Mistrz Gry
Liczba postów : 361 Data dołączenia : 28/05/2012
| Temat: Re: Ślubny Armagedon - ZAPISY. Pią Wrz 05, 2014 1:57 pm | |
| jak uda mi się wychylić z warsztatu, to Toni będzie. |
|
| |
Captain America
Liczba postów : 240 Data dołączenia : 27/05/2012
| Temat: Re: Ślubny Armagedon - ZAPISY. Pią Wrz 05, 2014 5:31 pm | |
| |
|
| |
Darkhawk
Liczba postów : 146 Data dołączenia : 25/08/2012
| Temat: Re: Ślubny Armagedon - ZAPISY. Sob Wrz 06, 2014 11:33 pm | |
| Reprezentacja YA w osobie Darkhawka pojawi się na ślubie. |
|
| |
Amelia Stein
Liczba postów : 126 Data dołączenia : 11/09/2014
| Temat: Re: Ślubny Armagedon - ZAPISY. Pią Wrz 26, 2014 2:34 pm | |
| A można zostać kelnerka na weselu? |
|
| |
Scarlet Witch
Liczba postów : 216 Data dołączenia : 05/12/2012
| Temat: Re: Ślubny Armagedon - ZAPISY. Pią Wrz 26, 2014 3:01 pm | |
| Amelia, sądzę, że nie byłoby problemu. Mogłabyś zostać jedną z kelnerek. ;3 |
|
| |
Amelia Stein
Liczba postów : 126 Data dołączenia : 11/09/2014
| Temat: Re: Ślubny Armagedon - ZAPISY. Pią Wrz 26, 2014 6:42 pm | |
| No to idę wam drinki rozdawać xd |
|
| |
Shiklah
Liczba postów : 34 Data dołączenia : 03/05/2014
| Temat: Re: Ślubny Armagedon - ZAPISY. Nie Lis 30, 2014 6:14 pm | |
| Widać od dawna, że większości przestało się chcieć tam pisać (tak, mówię też o sobie), część napisała ledwie jednego posta i uciekła w popłochu... Uważam więc że można by zamknąć tą trollowaną, chyba że macie na ten temat inne zdanie :v |
|
| |
Loki Administrator
Liczba postów : 4172 Data dołączenia : 23/05/2012
| Temat: Re: Ślubny Armagedon - ZAPISY. Pią Gru 05, 2014 7:46 pm | |
| Jeżeli rzeczywiście kończymy sesję - zamknę ją i przeniosę do tych już nieaktywnych. Chyba że ktoś chciałby się jednak wypowiedzieć...? |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Ślubny Armagedon - ZAPISY. | |
| |
|
| |
| Ślubny Armagedon - ZAPISY. | |
|