Marvel Universe: The Avengers PBF

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Hydra - rekrutacja

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Gość
Gość

Hydra - rekrutacja Empty
PisanieTemat: Hydra - rekrutacja   Hydra - rekrutacja Icon_minitime1Wto Maj 26, 2015 10:08 am

Nie wydaje ci się, że bohaterowie za bardzo urośli w siłę, pozwalają sobie na zbyt wiele? A może uważasz, że rozleniwili się trochę bez żadnego, zorganizowanego zagrożenia któremu mogliby stawić czoła i w ostateczności - ponieść klęskę?
Jeśli taka myśl choć raz przemknęła ci przez głowę, to w swych poszukiwaniach natrafiłeś na odpowiedni temat.

Hydra - rekrutacja ZZ0fjQr

Hydra to organizacja założona w Europie pod koniec lat czterdziestych dwudziestego wieku przez grupę naukowców. Dawniej utożsamiano ją z działaniami nazistów, obecnie jednak jest to stowarzyszenie o wiele bardziej wyrafinowane. Oficjalnie rozwiązana wraz z zakończeniem drugiej wojny światowej przez dopiero co powstałe S.H.I.E.L.D. przetrwała długie dekady, ukryta w jej trzewiach, czekając na odpowiedni moment by się uaktywnić...

Chwila ta jeszcze nie nadeszła, ale jest bardzo blisko. Poszukujemy świeżej krwi, agentów, specjalistów różnych dziedzin i potencjalnych sojuszników. Można nas określić organizacją terrorystyczną, byłaby to jednak zbytnia generalizacja. Pragniemy się rozwijać poprzez nowoczesne technologie ziemskiego pochodzenia jak i znajdowanie zastosowań dla "prezentów" zostawianych nam przez przybyszów z kosmosów i innych światów. Cel? Wspólnie przejąć kontrolę nad światem, co może wydawać się błahe. Czy nie byłoby pięknym kontrolowanie ludzi tak, by o tym nie wiedzieli, popierali naszych agentów i działania przez nas podejmowane nie zdając sobie sprawy że ulegli manipulacji? Bohaterów tworzy tłum, zwracając uwagę na ich czyny i wyrażając o nich opinię. Odbierzmy im to!

Hydra - rekrutacja NRnSFeG

Mile widziane  tak postaci kanoniczne, jak oryginalnie stworzone przez graczy. Poniżej lista kilku ważnych członków Hydry:

Założyciele
      - Red Skull/Johann Schmidt
      - Werner Reinhardt/Daniel Witehall
      - Baron Wolfgang von Strucker

Naukowcy
      - Arnim Zola(NPC)
      - Kaspar Faust (NPC)

Agenci
      - Grant Ward
      - Madame Hydra

Zgłoszenia oraz pytania dotyczące przejęcia postaci kanonicznych przyjmowane będą przez prywatne wiadomości. Poprosiłabym również osoby które już wcześniej wyraziły chęć dołączenia do Hydry oraz te w niej znajdujące się o wysłanie mi krótkiego potwierdzenia, również na PW. Będzie mi łatwiej uporządkować sprawy i przeprowadzić fabularną rekrutację.

Hail Hydra~!
Powrót do góry Go down
Grant Ward

Grant Ward

Liczba postów : 21
Data dołączenia : 01/10/2015

Hydra - rekrutacja Empty
PisanieTemat: Re: Hydra - rekrutacja   Hydra - rekrutacja Icon_minitime1Nie Paź 04, 2015 3:15 pm

Małe uaktualnienie. W dalszym ciągu trwają poszukiwania chętnych użytkowników, którzy zechcieliby połączyć siły i stać się prawowitymi członkami Hydry... lub inwestorami.
Mii aktualnie nie ma już z nami i na razie ja będę zajmował się sprawami rekrutacyjnymi, więc w razie czego zapraszam do pisania prywatnych wiadomości. Nie gryzę.

Hail Hydra!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Hydra - rekrutacja Empty
PisanieTemat: Re: Hydra - rekrutacja   Hydra - rekrutacja Icon_minitime1Wto Lut 23, 2016 11:24 pm

Uaktualnienie 2.0.
Hydra zaprasza w swoje szeregi młodych, ambitnych, złaknionych dreszczyku emocji graczy nie tylko chcących zostać bezpośrednio agentami. Poszukujemy również partnerów w sprawach biznesowych i ogólnym sianiu chaosu. Chętnych zapraszam na PW, jako że powracam do aktywnej gry.

Hail Hydra.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Hydra - rekrutacja Empty
PisanieTemat: Re: Hydra - rekrutacja   Hydra - rekrutacja Icon_minitime1Pią Maj 20, 2016 10:43 am

Jest sesja. Czas trudny i pełen zakuwania na ostatnią chwilę. Z tej racji nie będę wchodzić na forum do czasu jej zakończenia tak często jak bywało dawniej (coś około koniec czerwca, początek lipca).
ALE!
Nie oznacza co, że odchodzę, porzucam Hydrę czy nie wiem co się dzieje dookoła. Jako że nie będę patrzeć na bieżąco na tematy wszelkie dopraszanie się o posty czy informowanie o odpisach proszę kierować bezpośrednio na moje gg: 7866045 - na nim siedzę praktycznie cały czas, tylko że czytam notatki albo biegam i załatwiam rzeczy więc mogę odpowiadać z opóźnieniem delikatnym. Ale jestem, nigdzie nie poszłam i nie wybieram się.
Oczywiście wszyscy moi agenci jak i osoby rozważające dołączenie do naszego skromnego acz zacnego grona również zapraszam na moje gadu. Zawsze wygospodaruję choć trochę czasu by rozwiać czyjeś wątpliwości czy odpowiedzieć na parę pytań.

Hail Hydra :>
Powrót do góry Go down
B.J.

B.J.

Liczba postów : 90
Data dołączenia : 03/12/2015

Hydra - rekrutacja Empty
PisanieTemat: Re: Hydra - rekrutacja   Hydra - rekrutacja Icon_minitime1Pią Lip 29, 2016 5:15 pm

Ponieważ jestem praktycznie ostatnim członkiem HYDRY, jestem zmuszony przejąć szefowanie grupie. Poszukujemy ludzi gotowych dokonać wielkich rzeczy. Bo właśnie tacy szeregowcy jak wy tworzą HYDRĘ. Ludzie którzy nią kierują mówią tylko co macie zrobić- ale to wy wykonujecie tą rzecz. Oni tylko grzeją stołek. Zapewniamy dobrą płacę, najnowsze technologię, zaplecze techniczne i wsparcie. Ale nie dokonamy tego bez jednej rzeczy- was. Bo to właśnie wy stanowicie trzon HYDRY. Wyleczymy wszelkie problemy, a także uczynimy was silniejszymi. Dobrym przykładem jestem ja sam- Gdy dołączałem, byłem kaleką bez nóg. A teraz? Jestem żołnierzem przyszłości, wyposażonym w ulepszone mechaniczne kończyny! Zatem nie czekajcie, tylko dołączcie, zgłaszając się w tym temacie, na moje GG bądź na wiadomości prywatne. Przyjmiemy wszystkich, nauczymy was walczyć, bronić się, a także zabijać. Potrzebujemy ludzi- i to właśnie wy jesteście nam potrzebni.
MAKE HYDRA STRONG AGAIN!

Powrót do góry Go down
Sponsored content

Hydra - rekrutacja Empty
PisanieTemat: Re: Hydra - rekrutacja   Hydra - rekrutacja Icon_minitime1

Powrót do góry Go down

Hydra - rekrutacja
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Rekrutacja do Thunderbolts
» Rekrutacja do Shield
» HYDRA [nabór]
» Rekrutacja do A.I.M.
» [Rekrutacja] It's showtime!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Marvel Universe: The Avengers PBF :: Offtopic :: Archiwum :: Nieaktualne ogłoszenia-
Skocz do: