Jako, że jestem nową właścicielką Pep chciałabym jakoś zacząć pisać posty, więc pomyślałam, że znajdę kogoś chętnego na relacje, żeby było łatwiej.
Po pierwsze! Poszukuję wszelkiego rodzaju przyjaciół i znajomych, nie mam specjalnych wymagań, obojętnie czy to stara znajoma na ploteczki, dawny przyjaciel czy też ktoś nowo poznany z pozytywnymi relacjami. Oczywiście może też być jakaś rodzinka.
Po drugie miłego pana, który poszedłby z Pep na jakąś magiczną kolację. Niestety muszę zaznaczyć, że nic poważnego z tego nie będzie, bo dziewczyna jest już zakochana (chociaż na razie nic o tym nie wie D: albo udaje), ale jakieś małe randkowanie, spotkanka zawsze w modzie.
Po trzecie jakiegoś wroga. Płeć obojętna, powód też obojętny. Ktoś komu zalazła za skórę i teraz są na ścieżce wojennej.
Po czwarte porywaczy. Jeśli komuś się nudzi i ma na wynajem swój zły charakter chętnie wypożyczę go dla Pep, żeby dołożyć brudnej roboty naszym super heroes. Może chodzić o okup czy też żeby odegrać się na Stark Industries, wszystko do omówienia.
Po piąte i chyba ostatnie poszukuję ochroniarza... Tak ochroniarza! W końcu nasza chuda blondynka chodzi z gazem pieprzowym w torebce, przydałby się ktoś, kto obroni ją własnym ciałem w potrzebie i przy odpowiedniej zapłacie...
No to tyle :D dziękuję za uwagę. Oczywiście wszystko zostawiam do omówienia, jeśli ktoś miałby jeszcze jakiś inny pomysł jestem otwarta na propozycję.