Najważniejsze sprawy na początek: przeczytaj regulamin, podpisz go i dopełnij innych formalności, a poza tym wstaw sobie avatar z wyglądem Twojej postaci. Potem będziesz musiała poprawić parę rzeczy w karcie, już przystępuję do jej omawiania...
Po pierwsze, rozpisz się bardziej przy charakterze, bo tego jest strasznie mało - ogólnie cała karta nie zachwyca objętościowo, co wypadałoby poprawić.
Drugą sprawą są moce i umiejętności, których przyjąć nie mogę - niczego w związku z nimi nie wyjaśniłaś, a jesteś tylko człowiekiem - NIE mutantem, bo na gen X tu raczej nie pozwalamy - więc skąd się wzięły? Pamiętaj, że zdolności muszą być logicznie nabyte.
To prowadzi nas do ostatniej mojej istotnej uwagi, czyli do historii. W zasadzie jest cała do wymiany, bo po prostu nie ma sensu. Mogę wymienić najbardziej rażące kwestie: te zahaczające o moce, rodzice w Avengersach i proszenie o pomoc Starka, pożar - i całość reakcji postaci na niego... No i przyłączenie się do mnie? W którym momencie? W filmie działałem tylko z Chitauri, a obecnie znajduję się w Asgardzie... Choć przyznaję, że w ogólnie pojętych planach na fabule mam zbieranie popleczników.