Marvel Universe: The Avengers PBF

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Nowa lista gości "The Crossroads"

Go down 
+7
Carol Danvers
Nova
Gamora
Baal
Esco
Wiccan
Evrain Keirtz
11 posters
AutorWiadomość
Evrain Keirtz

Evrain Keirtz

Liczba postów : 32
Data dołączenia : 22/08/2016

Nowa lista gości "The Crossroads" Empty
PisanieTemat: Nowa lista gości "The Crossroads"   Nowa lista gości "The Crossroads" Icon_minitime1Pią Sie 26, 2016 5:32 pm

Witajcie moi mili, niedawno do was dołączyłem, jednocześnie tworząc knajpę dla osobników o nadprzyrodzonych zdolnościach, innych ras i tym podobnych. Nadmienię, że fabularnie istnieje ona od bardzo dawna, więc co starsze postaci mogą mieć o niej pojęcie, aczkolwiek te młodsze... Może być trudno. Dostęp opiera się na specjalnych zaproszeniach, których nowa fala jest właśnie gotowa do rozdania!

Myślę, że będzie to dobre miejsce spotkań, dla niektórych taka oaza spokoju. Prosiłbym o wpisanie się chętnych do uzyskania takiego dostępu i wtedy możemy już indywidualnie z każdym załatwić sprawę dostania takiego zaproszenia lub innego typu dostępu.
Powrót do góry Go down
Wiccan

Wiccan

Liczba postów : 564
Data dołączenia : 15/06/2013

PisanieTemat: Re: Nowa lista gości "The Crossroads"   Nowa lista gości "The Crossroads" Icon_minitime1Pią Sie 26, 2016 8:30 pm

To ja może wspomnę, że padł pomysł urządzenia w tej restauracji spotkania czarodziejek, czarownic, magów, czarowników i wszelkich podobnych istot. Sporo się dzieje na świecie, więc byłoby o czym dyskutować, wymienić się informacjami, może coś zaplanować. W związku z tym przynajmniej organizator takiego zebrania powinien mieć dostęp do budynku... Choć nie ustaliliśmy jeszcze kto nim będzie.
Powrót do góry Go down
Esco

Esco

Liczba postów : 41
Data dołączenia : 08/07/2016

PisanieTemat: Re: Nowa lista gości "The Crossroads"   Nowa lista gości "The Crossroads" Icon_minitime1Pią Sie 26, 2016 10:39 pm

Ja chciałbym takie zaproszenie dostać. (y)
Powrót do góry Go down
Baal

Baal

Liczba postów : 85
Data dołączenia : 21/10/2014

PisanieTemat: Re: Nowa lista gości "The Crossroads"   Nowa lista gości "The Crossroads" Icon_minitime1Sob Sie 27, 2016 7:43 am

To i ja poproszę.
Powrót do góry Go down
Gamora

Gamora

Liczba postów : 183
Data dołączenia : 24/05/2014

PisanieTemat: Re: Nowa lista gości "The Crossroads"   Nowa lista gości "The Crossroads" Icon_minitime1Sob Sie 27, 2016 10:18 am

To i ja się zgłaszam.
Powrót do góry Go down
Nova

Nova

Liczba postów : 86
Data dołączenia : 12/07/2012

PisanieTemat: Re: Nowa lista gości "The Crossroads"   Nowa lista gości "The Crossroads" Icon_minitime1Sob Sie 27, 2016 10:55 am

(Ta Pani wyżej nie ma pozwolenia na szlajanie się po barach, proszę zignorować jej post)
Powrót do góry Go down
Gamora

Gamora

Liczba postów : 183
Data dołączenia : 24/05/2014

PisanieTemat: Re: Nowa lista gości "The Crossroads"   Nowa lista gości "The Crossroads" Icon_minitime1Sob Sie 27, 2016 10:57 am

(To chodź ze mną. Będziesz mnie pilnował. :x)
Powrót do góry Go down
Carol Danvers
Mistrz Gry | Captain Grammar
Carol Danvers

Liczba postów : 467
Data dołączenia : 24/03/2013

PisanieTemat: Re: Nowa lista gości "The Crossroads"   Nowa lista gości "The Crossroads" Icon_minitime1Sob Sie 27, 2016 1:54 pm

Zgłośmy się wszyscy~
(ja mogę, G!)
Powrót do góry Go down
Marie Laveau

Marie Laveau

Liczba postów : 20
Data dołączenia : 06/03/2016

PisanieTemat: Re: Nowa lista gości "The Crossroads"   Nowa lista gości "The Crossroads" Icon_minitime1Sob Sie 27, 2016 7:51 pm

Też bym mogła!
Powrót do góry Go down
Domino

Domino

Liczba postów : 136
Data dołączenia : 22/10/2012

PisanieTemat: Re: Nowa lista gości "The Crossroads"   Nowa lista gości "The Crossroads" Icon_minitime1Pon Sie 29, 2016 11:46 am

Co to za knajpa bez lokalnego Hana Solo? Właściwie Hanny Solo. Z chęcią zapełnię to puste miejsce ^^
Powrót do góry Go down
Iceman

Iceman

Liczba postów : 112
Data dołączenia : 02/02/2013

PisanieTemat: Re: Nowa lista gości "The Crossroads"   Nowa lista gości "The Crossroads" Icon_minitime1Pon Sie 29, 2016 12:15 pm

Jasne, że wpadłbym na drina!
Powrót do góry Go down
Lvelias

Lvelias

Liczba postów : 114
Data dołączenia : 14/07/2016

PisanieTemat: Re: Nowa lista gości "The Crossroads"   Nowa lista gości "The Crossroads" Icon_minitime1Nie Wrz 04, 2016 7:18 pm

Lvelias przez wiele lat posiadał zaproszenie do "The Crossroads", jako że było to jedno z niewielu miejsc na ziemi, gdzie Fomor może w spokoju osuszyć róg pitny bez niechcianych spojrzeń, a do tego w samym sercu wysp brytyjskich. Stracił je jednak po zbyt długim nieregulowaniu rachunków za piwo wrzosowe. Za barem można zobaczyć rogatą podobiznę z napisem "Tego pana nie obsługujemy". Właściciel pewnie zna druida z imienia.
Powrót do góry Go down
Evrain Keirtz

Evrain Keirtz

Liczba postów : 32
Data dołączenia : 22/08/2016

PisanieTemat: Re: Nowa lista gości "The Crossroads"   Nowa lista gości "The Crossroads" Icon_minitime1Nie Wrz 04, 2016 7:49 pm

Zna, ale w drodze wyjątku raczej powita ponownie ;)
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Nowa lista gości "The Crossroads"   Nowa lista gości "The Crossroads" Icon_minitime1

Powrót do góry Go down

Nowa lista gości "The Crossroads"
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Sypialnie dla gości
» Lista zajętych postaci

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Marvel Universe: The Avengers PBF :: Offtopic :: Archiwum :: Nieaktualne ogłoszenia-
Skocz do: