| "Kac morderca... nie ma serca " - Temat organizacyjny | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Melyonem Morningstar
Liczba postów : 50 Data dołączenia : 14/02/2016
| Temat: "Kac morderca... nie ma serca " - Temat organizacyjny Sob Sie 26, 2017 1:17 pm | |
| Więc moi drodzy, proponuję detektywistyczną sesję trollowaną pt. poranek po wielkiej imprezie, inspirowaną filmem Kac Vegas. Czyli jak nie trudno się domyślić odbyła się impreza w powiedzmy pewnym klubie w Nowym Jorku na którą zaproszenia zostały rozesłane drogą mailową oraz przez portale społecznościowe. Impreza była dobrze przygotowana, dla osób pełnoletnich dostępny był alkohol zaś dla osób poniżej wieku gwarantującego legalność spożywania procentów inne napoje. Jednakże pomimo gładkiego i spokojnego przebiegu wydarzenia następnego poranka wszyscy jak jeden mąż obudzili się pieczeni przez niemiłosierne teksańskie słońce na pustyni niedaleko granicy z meksykiem. W pamięci jedna wielka dziura, co więcej, brak telefonów i portfeli, a trzeba wrócić do domu. Przydałoby się także dowiedzieć jakim cudem się tutaj wszyscy znaleźli, i dlaczego nikt nic nie pamięta.
I co wy na to? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: "Kac morderca... nie ma serca " - Temat organizacyjny Sob Sie 26, 2017 2:36 pm | |
| Skoro tam będą kaktusy to się zgłaszam.
Kocham kaktusy.
Chris to akurat typ imprezowicza. Nadaje się idealnie. Sam pomysł już brzmi ciekawie. |
|
| |
Aether
Liczba postów : 43 Data dołączenia : 26/06/2017
| Temat: Re: "Kac morderca... nie ma serca " - Temat organizacyjny Pon Sie 28, 2017 6:04 pm | |
| Raz się żyje, zgłaszam się...
Ash mogła zabłądzić i potem próbować lepiej poznać rasę ludzką~ Bez tykania napojów wyskokowych. Chyba, że z ciekawości. |
|
| |
Deadpool
Liczba postów : 204 Data dołączenia : 08/08/2012
| Temat: Re: "Kac morderca... nie ma serca " - Temat organizacyjny Pon Sie 28, 2017 6:09 pm | |
| Meksyk? Meksyk?! ¡Hola! W pobliżu granicy z Meksykiem, granicy! Pakujcie nasze rzeczy, Burrito na drogę i pluszowego misia Capa! Jedziemy do Meksyku! Yikes! Sigh...Wstępnię... Wade, nie kreśl mi słów! Wstępnie się zapisuję, bo nie wiem jak to wyjdzie z moim pisaniem, do którego wena i chęci ostatnimi czasy trochę kuleją (szczególnie odkąd zacząłem praktyki). Ale że to trollowana, do tego w takich okolicznościach, to zawsze można mnie będzie gdzieś zgubić (Szczególnie w Meksyku!), więc myślę, że spróbować nie zaszkodzi :) Viva la Chimichanga! |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: "Kac morderca... nie ma serca " - Temat organizacyjny Pon Sie 28, 2017 6:42 pm | |
| Bo jak nie ja to kto? Ktoś musi trzymać poziom patologii w tym towarzystwie. |
|
| |
Deadpool
| Temat: Re: "Kac morderca... nie ma serca " - Temat organizacyjny Sob Wrz 09, 2017 9:33 pm | |
| Coś temat niepokojąco ucichł? Mely? Jedziemy do tego Meksyku? Bo przygotowałem już cały plan wycieczki! |
|
| |
Sly
Liczba postów : 214 Data dołączenia : 04/10/2015
| Temat: Re: "Kac morderca... nie ma serca " - Temat organizacyjny Nie Wrz 10, 2017 7:53 am | |
| Kac... Morderca... Cyborg!
Dobra, zapisuję się. Rosyjskie korzenie (Wcale nie) zobowiązują, a na imprezę Sly jakoś się może wkręcić. Ot, chociażby, żeby nie siedzieć wiecznie w tym domostwie. |
|
| |
Melyonem Morningstar
Liczba postów : 50 Data dołączenia : 14/02/2016
| Temat: Re: "Kac morderca... nie ma serca " - Temat organizacyjny Pon Wrz 11, 2017 11:50 am | |
| W takim razie we wtorek wieczorem ruszamy walczyć z suchością i bólem głowy. |
|
| |
Deadpool
| Temat: Re: "Kac morderca... nie ma serca " - Temat organizacyjny Sob Wrz 23, 2017 5:36 pm | |
| Widzę, że żadnej kolejki nie ustaliliśmy, więc tak tylko zapowiem, że najprawdopodobniej napiszę jako ostatni - żeby dzięki postom poprzedników mieć od razu jak największe pole do popisu, jeśli chodzi o reakcje, interakcje, etc. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: "Kac morderca... nie ma serca " - Temat organizacyjny Sro Paź 04, 2017 5:33 pm | |
| Zgłaszam rezygnację z udziału w sesji. To jednak nie moje klimaty.
Nie ma tam nigdzie nawiązania do mojej obecności, więc bez przeszkód można mój post zignorować. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: "Kac morderca... nie ma serca " - Temat organizacyjny | |
| |
|
| |
| "Kac morderca... nie ma serca " - Temat organizacyjny | |
|