| Proszę o sesję, proszę o sędziego | |
|
+47Fandral Skydive Bloody Mary Deadpool Pyro Silas Søgaard Eugene Mercer Salomon King Big Boy Cyclops Marrow Monkey Victor von Doom Rook B.J. Elethiel Peter Quill Baal Carnage Gruandotrop Wyklęty Tommy Oliver Mysterio Sam Wilson Herzog Solviga Aiden Shannon Wolverine The Phantom Synters Storm Fantomex Scott Washington Beam Black Cat Beast Ultron Cable Zoja Voron Punisher Berserker Frejr Summer James Rhodes Alex Moon Loki 51 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Loki Administrator
Liczba postów : 4172 Data dołączenia : 23/05/2012
| Temat: Proszę o sesję, proszę o sędziego Wto Sie 21, 2012 1:04 pm | |
| Na forum organizowane są rzecz jasna misje i eventy, ale te często trwają długo i trudno dołączyć do nich w trakcie. W tym temacie mogą zgłaszać się wszyscy ci, którzy mają ochotę rozegrać sesję z udziałem MG. Któryś z prowadzących na pewno przygarnie zainteresowanych.
Ostatnio zmieniony przez Loki dnia Pią Mar 01, 2013 5:45 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Wto Sie 21, 2012 9:12 pm | |
| Jak już pisałem, Faust jak skończy się bawić na Williamsburg Bridge, to chciałby zacząć swoją kolekcję świecących zabawek. Od Excalibura. Może mu pomóc jakaś drużyna pierścienia, chociaż nie wyobrażam sobie czemu komuś innemu miałoby zależeć na moim sukcesie. Może poza Morgaś. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Wto Sie 21, 2012 9:21 pm | |
| Alicia szuka zajęcia. Sesja to chyba będzie bezpieczne rozwiązanie z gwarancją, że rozmówcy nie uciekną precz gdy się okaże, że piszą w Waszyngtonie. |
|
| |
Moon
Liczba postów : 21 Data dołączenia : 13/08/2012
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sro Sie 22, 2012 6:19 am | |
| hmmmm... Ja również poszukuje zajęcia dla Ricci'ego, skoro już został zablokowany w temacie, to niech pójdzie gdzie indziej. |
|
| |
Alex
Liczba postów : 12 Data dołączenia : 25/08/2012
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sob Wrz 15, 2012 3:46 pm | |
| Administracja już wie, ale żeby nie było, że nic nie mówiłam, to proszę o sesję dla Lunatica. |
|
| |
James Rhodes
Liczba postów : 83 Data dołączenia : 19/09/2012
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Czw Wrz 20, 2012 3:13 pm | |
| przydało by się zacząć tu coś pisać, proszę więc o sesję |
|
| |
Summer
Liczba postów : 95 Data dołączenia : 11/09/2012
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sob Wrz 22, 2012 8:24 pm | |
| Agentka/medyk/naukowiec szuka zajęcia ;) |
|
| |
Frejr
Liczba postów : 12 Data dołączenia : 13/09/2012
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Nie Wrz 23, 2012 10:05 am | |
| Frej oderwał się w końcu od swych boskich zajęć i chętnie wysłucha propozycji dotyczącej sesji. |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Nie Wrz 23, 2012 11:01 am | |
| Frejr, miałbym dla Ciebie trzy opcje w zasadzie na początek, wszystkie uzależnione w pewnym stopniu od Freyi - więc byłoby dobrze, żebyś z nią porozmawiał. Wyjaśniałem jej już o co chodzi. |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Pią Mar 01, 2013 5:48 pm | |
| Pomyślałem sobie, że można by zmienić nieco przeznaczenie tego tematu - a właściwie zwiększyć jego rolę, mianowicie: jeśli ktoś toczy akurat walkę lub dopiero zamierza ją rozpocząć i poszukuje sędziego, niech zgłosi się tutaj, zamiast prosić konkretnego MG przez PM czy na CB. |
|
| |
Berserker
Liczba postów : 28 Data dołączenia : 21/02/2013
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Pią Mar 01, 2013 6:14 pm | |
| |
|
| |
Punisher
Liczba postów : 189 Data dołączenia : 14/04/2013
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Nie Kwi 14, 2013 9:46 pm | |
| Gdyby jakiś MG miał za dużo czasu, byłoby miło, gdyby mi podrzucił jakiś cel do wyeliminowania. ^^ |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Wto Kwi 16, 2013 10:02 am | |
| Alicia poszukuje jakiejs malej misji. Z racji tego, ze przyjmuje roznorodne zlecenia od kazdego kto zaplaci, przydaloby sie cos wlasnie w tym stylu: kradziez, egzekucja, itp. |
|
| |
Zoja Voron
Liczba postów : 36 Data dołączenia : 31/03/2013
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sro Kwi 17, 2013 9:52 am | |
| A ja poproszę kogoś do Głównego Wejścia do Hellfire. Niby potyczka pierdoła, ale jakoś.. no, jakoś wolę MG do tego. Nie lubię sama decydować o tym co mi się uda lub nie uda w trakcie walki. Myślę, że calość powinna się odnieść już do pierwszego postu Zoi z atakiem na Domino - czy jej się udalo i czy udało się drugiej stronie. |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sro Kwi 17, 2013 3:30 pm | |
| O ile mi wiadomo całością misji w HC zajmuje się trzech MG, więc na pewno któryś z nich zadecyduje o tej walce. |
|
| |
Zoja Voron
Liczba postów : 36 Data dołączenia : 31/03/2013
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sro Kwi 17, 2013 3:50 pm | |
| Ok, w takim razie czekam aż któryś się pojawi i zadecyduje.. |
|
| |
Cable
Liczba postów : 238 Data dołączenia : 22/10/2012
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sro Kwi 17, 2013 7:09 pm | |
| - Loki napisał:
- O ile mi wiadomo całością misji w HC zajmuje się trzech MG, więc na pewno któryś z nich zadecyduje o tej walce.
Rozmnażają się nam ci mg jak drożdże. |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sro Kwi 17, 2013 7:47 pm | |
| Bardziej jak króliki~ Drożdże to trochę inna historia. Hela będzie się zajmować tą walką. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Czw Kwi 18, 2013 4:51 am | |
| Tak się kończy, jak każdy się zgłasza do innego MG. Oto efekty. Tak jak mówi Loki - Hela Wam tamtą część walki poprowadzi, nie macie się czym martwić. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Czw Maj 09, 2013 7:55 pm | |
| Dam sesję! Czy ktoś z was chciałby, abym stworzył dla niego jakieś wydarzenie?
Zanim moja pierwotna misja ruszy minie trochę czasu, zresztą jest dość zamknięta i nie każdy się do niej nadaje. Jeśli ktoś chciałby wykonać pewne zadanie, lub rozwinąć swoją postać fabularnie - to niech pisze PW. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Nie Maj 26, 2013 10:11 am | |
| |
|
| |
Ultron
Liczba postów : 56 Data dołączenia : 29/05/2013
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Czw Maj 30, 2013 2:35 pm | |
| Jeśli jakiś MG byłby chętny i oczywiście miałby pomysł to poproszę o sesję dla Ultrona. |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Czw Maj 30, 2013 2:57 pm | |
| O sesję dla Ultrona byłoby akurat trudno. Raczej widziałbym to tak, że Ty byś coś wymyślił i próbował przeprowadzić, a MG by pilnował wydarzeń, sędziował i tak dalej. |
|
| |
Ultron
Liczba postów : 56 Data dołączenia : 29/05/2013
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Czw Maj 30, 2013 3:02 pm | |
| W taki sposób? No dobra. To może coś spróbuję wymyślić. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Nie Cze 16, 2013 8:26 am | |
| https://theavengers.forumpolish.com/t787-opuszczony-blok#5989WA słucha co tam w świecie przestępczym piszczy. Ma policyjną krótkofalówkę a jego interesują zorganizowane gangi z poważną bronią. Nie pisz kolorem, podkreślam, to raz. Dwa - Hela była chętna coś dla Ciebie prowadzić, więc zagadnij ją o to.
~ Loki |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego | |
| |
|
| |
| Proszę o sesję, proszę o sędziego | |
|