Autor | Wiadomość |
---|
Loki Administrator
Liczba postów : 4172 Data dołączenia : 23/05/2012
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sro Sty 10, 2018 9:47 pm | |
| - Salomon King napisał:
- Poszukujemy Mg na krótką, rozkręcającą sesyjkę.
https://theavengers.forumpolish.com/t2355-canelo-s-auto-and-body#31312
Każdy pomysł mile widziany. *Oczko* Zgłoście się do Fenrisa - na którego musielibyście poczekać do poniedziałku, bo właśnie zapowiedział nieobecność - lub do Rhoshana. Któryś z nich powinien znaleźć miejsce na jeszcze jedną sesję. |
|
| |
Eugene Mercer
Liczba postów : 86 Data dołączenia : 27/04/2016
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Czw Mar 15, 2018 8:17 pm | |
| To ja się grzecznie ustawię w kolejce do MG. Muszę znowu wtrynić się w rytm życia forum...
Potrzebowałbym kogoś chętnego poprowadzić sesję "rozwijającą" postać. Dla Eugene'a rzecz jasna. O jaki rozwój mi chodzi? Eugene potrzebuje zyskać wiarę we własne możliwości. Potrzebowałbym sesji, która by mu to umożliwiła.
Zatem cóż... Papierek złożony! |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Czw Mar 15, 2018 9:32 pm | |
| - Eugene Mercer napisał:
- To ja się grzecznie ustawię w kolejce do MG. Muszę znowu wtrynić się w rytm życia forum...
Potrzebowałbym kogoś chętnego poprowadzić sesję "rozwijającą" postać. Dla Eugene'a rzecz jasna. O jaki rozwój mi chodzi? Eugene potrzebuje zyskać wiarę we własne możliwości. Potrzebowałbym sesji, która by mu to umożliwiła.
Zatem cóż... Papierek złożony! Domyślam się, że szukasz czegoś w Nowym Jorku, więc wejdź do jednego z tych publicznych tematów - ale takiego, w którym już ktoś jest, bo nie wyrobię z prowadzeniem dla pojedynczego gracza. |
|
| |
Silas Søgaard
Liczba postów : 25 Data dołączenia : 08/04/2018
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Pon Kwi 09, 2018 6:31 pm | |
| Postać świeżo przyklepana, więc dołączyłbym gdzieś - tylko nie wiem, gdzie byłoby to wygodne i dla graczy, i MG.
Postać mogła się przy okazji interesów znaleźć właściwie na całym globie. Jeśli chodzi o wątek z atakiem robotów, to może równie dobrze walczyć o własne życie, co świadczyć komuś usługę ewakuacyjną... albo skorzystać z zamieszania i zająć się ewakuacją w dobre ręce jakiegoś utajnionego projektu. |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Pon Kwi 09, 2018 6:52 pm | |
| - Silas Søgaard napisał:
- Postać świeżo przyklepana, więc dołączyłbym gdzieś - tylko nie wiem, gdzie byłoby to wygodne i dla graczy, i MG.
Postać mogła się przy okazji interesów znaleźć właściwie na całym globie. Jeśli chodzi o wątek z atakiem robotów, to może równie dobrze walczyć o własne życie, co świadczyć komuś usługę ewakuacyjną... albo skorzystać z zamieszania i zająć się ewakuacją w dobre ręce jakiegoś utajnionego projektu. Zerknij tutaj na miasta, w których toczy się akcja z robotami. W tej chwili pewnie najlepsze byłyby Nowy Orlean albo Las Vegas. Pierwsze z tych miejsc prowadzi Fenris, drugie Rhoshan, więc możesz się z nimi skonsultować. |
|
| |
Pyro
Liczba postów : 38 Data dołączenia : 18/09/2013
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sro Kwi 11, 2018 5:35 pm | |
| Dzień dobry bądź dobry wieczór :)
Chciałbym Pyro wreszcie nawiać z więzienia (albo chociaż spróbować) a do potrzebny mi MG. Jeśli któryś ma trochę czasu i poprowadzi mi sesje. Będę bardzo wdzięczny. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Pon Cze 25, 2018 5:24 am | |
| Szukam jakiegoś chętnego MG na sesję, na której będę mógł rozwinąć postać. Zależy mi na kilku kwestiach: - zależy mi na tym, aby postać zyskała wiarę w samą siebie i wyszła z dołka psychicznego - aby sesja działa się poza główną fabułą z atakiem Sentinetali. - abym nie musiał przemieszczać się w inną część Stanów, niż jestem - Nowy Meksyk - możliwie/nie koniecznie - zwiększenie mocy postaci, zyskanie lepszego ekwipunku.
Proszę o pozytywne rozpatrzenie tego wniosku. |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sob Cze 30, 2018 1:49 pm | |
| - Slayer napisał:
- Szukam jakiegoś chętnego MG na sesję, na której będę mógł rozwinąć postać. Zależy mi na kilku kwestiach:
- zależy mi na tym, aby postać zyskała wiarę w samą siebie i wyszła z dołka psychicznego - aby sesja działa się poza główną fabułą z atakiem Sentinetali. - abym nie musiał przemieszczać się w inną część Stanów, niż jestem - Nowy Meksyk - możliwie/nie koniecznie - zwiększenie mocy postaci, zyskanie lepszego ekwipunku.
Proszę o pozytywne rozpatrzenie tego wniosku. Ja już wspominałem, że więcej na siebie nie biorę, dopiero po zakończeniu akcji z Sentinelami. Mógłbym jedynie zaoferować tyle, że poślę Moonstone, która jest u mnie na sesji, a słyszała już fabularnie o tym, że Slayer zaginął. Mogłaby złapać jego sygnał i polecieć go dopaść. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sro Sie 01, 2018 7:33 am | |
| Poszukuję mistrza gry na sesję w której: Nazwa Misji to Walking Ancestors Path -Postać poradzi sobie w połowie z PTSD (Irak i Syria - Odsyłam do KP) -Zdobędzie resztę materiałów -Zostanie Anarchy (pseudonim bohatera) -Stworzy sobie pancerze z egzoszkieletem MK1 i MK2-Stworzy pojazd latający z systemem startu pionowego, gdyż pancerzom brakować będzie jeszcze Jetpacka -Ulepszy swoje AI - B.O.R.I.S'a, do uzgodnienia jak mocno z MG (o jego właściwościach, w KP) -Odnajdzie przypadkiem, sposób w jaki działa zimna fuzja -Zrobi coś na kształt reaktora łukowego z Sentineli - ważne by było stabilne. -Odnajdzie wartościowy fragment technologii pozaziemskiej (opcjonalne) |
|
| |
Deadpool
Liczba postów : 204 Data dołączenia : 08/08/2012
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sro Sie 29, 2018 2:27 pm | |
| Ooo miłościwie panujący nam mistrzowie, którzy dajecie nam możliwość rozwijania swoich skrzydeł, a potem bezceremonialnie ucinacie je nam w czasie pierwszego lotu, który kończy się dla nas bólem głowy i wnętrznościami na chodniku.
Łaskawie proszę was o możliwość ruszenia do akcji. Podejmę się masowego morderstwa, uduszę gołymi rękami wszystkich bossów mafii pięciu rodzin albo przynajmniej chce zagrać w kręgle. Od biedy nawet mogę pisać o robieniu prania !
Jestem otwarty i dyspozycyjny jak ładne panie w oknach w Amsterdamie.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Kochający Oddany Wasz DP |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sro Sie 29, 2018 9:38 pm | |
| - Deadpool napisał:
- Ooo miłościwie panujący nam mistrzowie, którzy dajecie nam możliwość rozwijania swoich skrzydeł, a potem bezceremonialnie ucinacie je nam w czasie pierwszego lotu, który kończy się dla nas bólem głowy i wnętrznościami na chodniku.
Łaskawie proszę was o możliwość ruszenia do akcji. Podejmę się masowego morderstwa, uduszę gołymi rękami wszystkich bossów mafii pięciu rodzin albo przynajmniej chce zagrać w kręgle. Od biedy nawet mogę pisać o robieniu prania !
Jestem otwarty i dyspozycyjny jak ładne panie w oknach w Amsterdamie.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Kochający Oddany Wasz DP Moja sugestia - zaproś na początek do tej akcji jeszcze jedną osobę, może nawet dwie, bo wygodniej będzie zorganizować zajęcie dla małej grupki. |
|
| |
Bloody Mary
Liczba postów : 21 Data dołączenia : 13/08/2015
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Pią Paź 26, 2018 2:50 pm | |
| Poszukuję jakiegoś MG, do wyciągnięcia mnie z więzienia. Można też pociągnąć to fabularnie później. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Pią Paź 26, 2018 10:21 pm | |
| W zasadzie to ja się aktualnie nudzę więc zapraszam na PW albo GG :) |
|
| |
Skydive
Liczba postów : 42 Data dołączenia : 01/07/2018
| Temat: Szukam MG - Rough Ride on Bolivian Soil Pon Lis 12, 2018 4:38 am | |
| Poszukuje GM-a który poprowadzi mi misję w stylu "poleć tam, sprawdź, odzyskaj przedmiot i zdobądź nagrodę, przy okazji pokonując parę wrogów." Misja: Rough Ride on Bolivian Soil Opis: S.H.I.E.L.D wyznacza Agenta Skydive'a i dowolną postać do sprawdzenia sygnałów związanych z jedną z Azteckich świątyń, które kryją ponoć w sobie śmiercionośne narzędzie. Nie wiadomo jednak czym to jest, więc wysłano dwóch agentów by to sprawdzić. Nagroda: Gwiezdne Ostrze - Artefakt tytanów, którzy kiedyś chodzili po tej Ziemii. Może to otworzyć drogę do ciekawszej linii fabularnej. Ogólnie miecz uznaje że Sky jest godny i może go wyciągnąć. Nagroda dla człowieka: Do przedyskutowania z MG który to poprowadzi Sloty na misji: [S.H.I.E.L.D Operative]: SkyDive [S.H.I.E.L.D Operative]: --------- Mistrz gry: ================ Szukam kogoś kto mi to poprowadzi. Można to jakoś rozwinąć, wprowadzić nowy wątek. Jestem pewny że da radę wpasować to w zaplanowane eventy. Pozdrawiam - mam nadzieję że agent Tarczy i MG się znajdzie (zwłaszcza taki komu się nudzi). Oczywiste nawiązanie do Tomb Raidera z misją. |
|
| |
Fandral
Liczba postów : 9 Data dołączenia : 25/10/2012
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Czw Sty 24, 2019 11:45 pm | |
| Witam. Szukam kogoś do poprowadzenia jakiejś sesji, najlepiej pełnej walk i ewentualnie jakiejś nagrody, chociaż najważniejsze, aby popisać znowu i się przyzwyczaić do gry. Nie są wymagane jakieś częste odpisy, 1-2 tygodniowo będą ok, bo sam też nie mam za dużo czasu. |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sob Sty 26, 2019 1:02 pm | |
| - Fandral napisał:
- Witam. Szukam kogoś do poprowadzenia jakiejś sesji, najlepiej pełnej walk i ewentualnie jakiejś nagrody, chociaż najważniejsze, aby popisać znowu i się przyzwyczaić do gry. Nie są wymagane jakieś częste odpisy, 1-2 tygodniowo będą ok, bo sam też nie mam za dużo czasu.
Rozmawiałem wstępnie z Fenrisem i mamy propozycję; możecie dogadać szczegóły przez prywatne wiadomości, żeby tutaj nie zaśmiecać? |
|
| |
Annie
Liczba postów : 87 Data dołączenia : 13/10/2015
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sob Lut 16, 2019 4:00 pm | |
| Myślałam co by moją Annie zabrać do Young Avengers i przydał by się jakiś nabór fabularny do tego. Znajdzie się ktoś? |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sob Lut 16, 2019 5:38 pm | |
| - Annie napisał:
- Myślałam co by moją Annie zabrać do Young Avengers i przydał by się jakiś nabór fabularny do tego. Znajdzie się ktoś?
Nabór do YA - jak i większości grup - odbywa się na ogół przez sesje z członkami drużyny. America i Ava są właśnie na etapie załatwiania czegoś podobnego, może dołącz do nich tutaj? Tylko zagadnij najpierw czy nie mają nic przeciwko, ale nie powinny mieć. |
|
| |
Annie
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sob Lut 16, 2019 6:18 pm | |
| Ok wyślę Miss PW i zobaczę czy się zgodzi :) |
|
| |
Sabretooth
Liczba postów : 106 Data dołączenia : 11/02/2013
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Wto Sie 13, 2019 1:12 pm | |
| Skoro obecnie Sabre pracuje z Tarczą, to chciałbym wykonać dla niej misje. Pasuje mi jak najbardziej misja w stylu Black Ops. |
|
| |
Fenris Mistrz Gry
Liczba postów : 674 Data dołączenia : 08/06/2012
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sro Sie 14, 2019 8:20 am | |
| Odpowiem w tym temacie dla przypomnienia swojej zwyczajowej postawy.
Znajdź jeszcze kogoś, to mogę wam poprowadzić. Nie mam po prostu tak wiele czasu i zwyczajnie szkoda mi prowadzić przygód dla tylko jednego gracza. |
|
| |
Cyclops
Liczba postów : 153 Data dołączenia : 25/02/2013
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Czw Sie 15, 2019 11:21 pm | |
| Annie, a może dołączenie do x-man. Ja planuję po misji wrócić do reszty mutantów więc mogę cię zabrać ze sobą. A co wyniknie z tego to zobaczymy. |
|
| |
Annie
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Pią Sie 16, 2019 8:53 am | |
| Mam napisane w kp, że kiedyś należałam do xmenach, ale odeszłam z własnej woli. Aktualnie planuje fabułę z Wiccanem by dołączyć do Young Avengers. |
|
| |
Jigsaw
Liczba postów : 27 Data dołączenia : 26/01/2019
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Nie Paź 27, 2019 11:27 am | |
| Proszę o MG, który poprowadziłby mi sesję związaną z mafijną działalnością. Piszecie na konto Davida, albo tutaj, albo GG |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego | |
| |
|
| |
| Proszę o sesję, proszę o sędziego | |
|