Marvel Universe: The Avengers PBF

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Proszę o sesję, proszę o sędziego

Go down 
+47
Fandral
Skydive
Bloody Mary
Deadpool
Pyro
Silas Søgaard
Eugene Mercer
Salomon King
Big Boy
Cyclops
Marrow
Monkey
Victor von Doom
Rook
B.J.
Elethiel
Peter Quill
Baal
Carnage
Gruandotrop
Wyklęty
Tommy Oliver
Mysterio
Sam Wilson
Herzog
Solviga
Aiden Shannon
Wolverine
The Phantom
Synters
Storm
Fantomex
Scott Washington
Beam
Black Cat
Beast
Ultron
Cable
Zoja Voron
Punisher
Berserker
Frejr
Summer
James Rhodes
Alex
Moon
Loki
51 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AutorWiadomość
Loki
Administrator
Loki

Liczba postów : 4172
Data dołączenia : 23/05/2012

Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 5 Empty
PisanieTemat: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 5 Icon_minitime1Wto Sie 21, 2012 1:04 pm

First topic message reminder :

Na forum organizowane są rzecz jasna misje i eventy, ale te często trwają długo i trudno dołączyć do nich w trakcie. W tym temacie mogą zgłaszać się wszyscy ci, którzy mają ochotę rozegrać sesję z udziałem MG. Któryś z prowadzących na pewno przygarnie zainteresowanych.

Ostatnio zmieniony przez Loki dnia Pią Mar 01, 2013 5:45 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
https://theavengers.forumpolish.com

AutorWiadomość
Loki
Administrator
Loki

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 5 Icon_minitime1Sro Sty 10, 2018 9:47 pm

Salomon King napisał:
Poszukujemy Mg na krótką, rozkręcającą sesyjkę.
https://theavengers.forumpolish.com/t2355-canelo-s-auto-and-body#31312

Każdy pomysł mile widziany. *Oczko*

Zgłoście się do Fenrisa - na którego musielibyście poczekać do poniedziałku, bo właśnie zapowiedział nieobecność - lub do Rhoshana. Któryś z nich powinien znaleźć miejsce na jeszcze jedną sesję.
Powrót do góry Go down
Eugene Mercer

Eugene Mercer

Liczba postów : 86
Data dołączenia : 27/04/2016

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 5 Icon_minitime1Czw Mar 15, 2018 8:17 pm

To ja się grzecznie ustawię w kolejce do MG. Muszę znowu wtrynić się w rytm życia forum...

Potrzebowałbym kogoś chętnego poprowadzić sesję "rozwijającą" postać. Dla Eugene'a rzecz jasna. O jaki rozwój mi chodzi?
Eugene potrzebuje zyskać wiarę we własne możliwości. Potrzebowałbym sesji, która by mu to umożliwiła.

Zatem cóż... Papierek złożony!
Powrót do góry Go down
Loki
Administrator
Loki

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 5 Icon_minitime1Czw Mar 15, 2018 9:32 pm

Eugene Mercer napisał:
To ja się grzecznie ustawię w kolejce do MG. Muszę znowu wtrynić się w rytm życia forum...

Potrzebowałbym kogoś chętnego poprowadzić sesję "rozwijającą" postać. Dla Eugene'a rzecz jasna. O jaki rozwój mi chodzi?
Eugene potrzebuje zyskać wiarę we własne możliwości. Potrzebowałbym sesji, która by mu to umożliwiła.

Zatem cóż... Papierek złożony!

Domyślam się, że szukasz czegoś w Nowym Jorku, więc wejdź do jednego z tych publicznych tematów - ale takiego, w którym już ktoś jest, bo nie wyrobię z prowadzeniem dla pojedynczego gracza.
Powrót do góry Go down
Silas Søgaard

Silas Søgaard

Liczba postów : 25
Data dołączenia : 08/04/2018

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 5 Icon_minitime1Pon Kwi 09, 2018 6:31 pm

Postać świeżo przyklepana, więc dołączyłbym gdzieś - tylko nie wiem, gdzie byłoby to wygodne i dla graczy, i MG.

Postać mogła się przy okazji interesów znaleźć właściwie na całym globie.
Jeśli chodzi o wątek z atakiem robotów, to może równie dobrze walczyć o własne życie, co świadczyć komuś usługę ewakuacyjną... albo skorzystać z zamieszania i zająć się ewakuacją w dobre ręce jakiegoś utajnionego projektu.
Powrót do góry Go down
Loki
Administrator
Loki

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 5 Icon_minitime1Pon Kwi 09, 2018 6:52 pm

Silas Søgaard napisał:
Postać świeżo przyklepana, więc dołączyłbym gdzieś - tylko nie wiem, gdzie byłoby to wygodne i dla graczy, i MG.

Postać mogła się przy okazji interesów znaleźć właściwie na całym globie.
Jeśli chodzi o wątek z atakiem robotów, to może równie dobrze walczyć o własne życie, co świadczyć komuś usługę ewakuacyjną... albo skorzystać z zamieszania i zająć się ewakuacją w dobre ręce jakiegoś utajnionego projektu.

Zerknij tutaj na miasta, w których toczy się akcja z robotami. W tej chwili pewnie najlepsze byłyby Nowy Orlean albo Las Vegas. Pierwsze z tych miejsc prowadzi Fenris, drugie Rhoshan, więc możesz się z nimi skonsultować.
Powrót do góry Go down
Pyro

Pyro

Liczba postów : 38
Data dołączenia : 18/09/2013

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 5 Icon_minitime1Sro Kwi 11, 2018 5:35 pm

Dzień dobry bądź dobry wieczór :)

Chciałbym Pyro wreszcie nawiać z więzienia (albo chociaż spróbować) a do potrzebny mi MG. Jeśli któryś ma trochę czasu i poprowadzi mi sesje. Będę bardzo wdzięczny.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 5 Icon_minitime1Pon Cze 25, 2018 5:24 am

Szukam jakiegoś chętnego MG na sesję, na której będę mógł rozwinąć postać. Zależy mi na kilku kwestiach:
- zależy mi na tym, aby postać zyskała wiarę w samą siebie i wyszła z dołka psychicznego
- aby sesja działa się poza główną fabułą z atakiem Sentinetali.
- abym nie musiał przemieszczać się w inną część Stanów, niż jestem - Nowy Meksyk
- możliwie/nie koniecznie - zwiększenie mocy postaci, zyskanie lepszego ekwipunku.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie tego wniosku.
Powrót do góry Go down
Loki
Administrator
Loki

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 5 Icon_minitime1Sob Cze 30, 2018 1:49 pm

Slayer napisał:
Szukam jakiegoś chętnego MG na sesję, na której będę mógł rozwinąć postać. Zależy mi na kilku kwestiach:
- zależy mi na tym, aby postać zyskała wiarę w samą siebie i wyszła z dołka psychicznego
- aby sesja działa się poza główną fabułą z atakiem Sentinetali.
- abym nie musiał przemieszczać się w inną część Stanów, niż jestem - Nowy Meksyk
- możliwie/nie koniecznie - zwiększenie mocy postaci, zyskanie lepszego ekwipunku.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie tego wniosku.

Ja już wspominałem, że więcej na siebie nie biorę, dopiero po zakończeniu akcji z Sentinelami. Mógłbym jedynie zaoferować tyle, że poślę Moonstone, która jest u mnie na sesji, a słyszała już fabularnie o tym, że Slayer zaginął. Mogłaby złapać jego sygnał i polecieć go dopaść.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 5 Icon_minitime1Sro Sie 01, 2018 7:33 am

Poszukuję mistrza gry na sesję w której:
Nazwa Misji to Walking Ancestors Path
-Postać poradzi sobie w połowie z PTSD (Irak i Syria - Odsyłam do KP)
-Zdobędzie resztę materiałów
-Zostanie Anarchy (pseudonim bohatera)
-Stworzy sobie pancerze z egzoszkieletem MK1 i MK2
-Stworzy pojazd latający z systemem startu pionowego, gdyż pancerzom brakować będzie jeszcze Jetpacka
-Ulepszy swoje AI - B.O.R.I.S'a, do uzgodnienia jak mocno z MG (o jego właściwościach, w KP)
-Odnajdzie przypadkiem, sposób w jaki działa zimna fuzja
-Zrobi coś na kształt reaktora łukowego z Sentineli - ważne by było stabilne.
-Odnajdzie wartościowy fragment technologii pozaziemskiej (opcjonalne)

Powrót do góry Go down
Deadpool

Deadpool

Liczba postów : 204
Data dołączenia : 08/08/2012

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 5 Icon_minitime1Sro Sie 29, 2018 2:27 pm

Ooo miłościwie panujący nam mistrzowie, którzy dajecie nam możliwość rozwijania swoich skrzydeł, a potem bezceremonialnie ucinacie je nam w czasie pierwszego lotu, który kończy się dla nas bólem głowy i  wnętrznościami na chodniku.

Łaskawie proszę was o możliwość ruszenia do akcji.
Podejmę się masowego morderstwa, uduszę gołymi rękami wszystkich bossów mafii pięciu rodzin albo przynajmniej chce zagrać w kręgle. Od biedy nawet mogę pisać o robieniu prania !

Jestem otwarty i dyspozycyjny jak ładne panie w oknach w Amsterdamie.

Z góry dziękuję i pozdrawiam
Kochający Oddany Wasz DP
Powrót do góry Go down
Loki
Administrator
Loki

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 5 Icon_minitime1Sro Sie 29, 2018 9:38 pm

Deadpool napisał:
Ooo miłościwie panujący nam mistrzowie, którzy dajecie nam możliwość rozwijania swoich skrzydeł, a potem bezceremonialnie ucinacie je nam w czasie pierwszego lotu, który kończy się dla nas bólem głowy i  wnętrznościami na chodniku.

Łaskawie proszę was o możliwość ruszenia do akcji.
Podejmę się masowego morderstwa, uduszę gołymi rękami wszystkich bossów mafii pięciu rodzin albo przynajmniej chce zagrać w kręgle. Od biedy nawet mogę pisać o robieniu prania !

Jestem otwarty i dyspozycyjny jak ładne panie w oknach w Amsterdamie.

Z góry dziękuję i pozdrawiam
Kochający Oddany Wasz DP

Moja sugestia - zaproś na początek do tej akcji jeszcze jedną osobę, może nawet dwie, bo wygodniej będzie zorganizować zajęcie dla małej grupki.
Powrót do góry Go down
Bloody Mary

Bloody Mary

Liczba postów : 21
Data dołączenia : 13/08/2015

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 5 Icon_minitime1Pią Paź 26, 2018 2:50 pm

Poszukuję jakiegoś MG, do wyciągnięcia mnie z więzienia. Można też pociągnąć to fabularnie później.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 5 Icon_minitime1Pią Paź 26, 2018 10:21 pm

W zasadzie to ja się aktualnie nudzę więc zapraszam na PW albo GG :)
Powrót do góry Go down
Skydive

Skydive

Liczba postów : 42
Data dołączenia : 01/07/2018

PisanieTemat: Szukam MG - Rough Ride on Bolivian Soil   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 5 Icon_minitime1Pon Lis 12, 2018 4:38 am

Poszukuje GM-a który poprowadzi mi misję w stylu "poleć tam, sprawdź, odzyskaj przedmiot i zdobądź nagrodę, przy okazji pokonując parę wrogów."

Misja: Rough Ride on Bolivian Soil
Opis: S.H.I.E.L.D wyznacza Agenta Skydive'a i dowolną postać do sprawdzenia sygnałów związanych z jedną z Azteckich świątyń, które kryją ponoć w sobie śmiercionośne narzędzie. Nie wiadomo jednak czym to jest, więc wysłano dwóch agentów by to sprawdzić.
Nagroda: Gwiezdne Ostrze - Artefakt tytanów, którzy kiedyś chodzili po tej Ziemii. Może to otworzyć drogę do ciekawszej linii fabularnej. Ogólnie miecz uznaje że Sky jest godny i może go wyciągnąć.
Nagroda dla człowieka: Do przedyskutowania z MG który to poprowadzi
Sloty na misji:
[S.H.I.E.L.D Operative]: SkyDive
[S.H.I.E.L.D Operative]: ---------

Mistrz gry:

================

Szukam kogoś kto mi to poprowadzi. Można to jakoś rozwinąć, wprowadzić nowy wątek. Jestem pewny że da radę wpasować to w zaplanowane eventy. Pozdrawiam - mam nadzieję że agent Tarczy i MG się znajdzie (zwłaszcza taki komu się nudzi).

Oczywiste nawiązanie do Tomb Raidera z misją.
Powrót do góry Go down
Fandral

Fandral

Liczba postów : 9
Data dołączenia : 25/10/2012

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 5 Icon_minitime1Czw Sty 24, 2019 11:45 pm

Witam. Szukam kogoś do poprowadzenia jakiejś sesji, najlepiej pełnej walk i ewentualnie jakiejś nagrody, chociaż najważniejsze, aby popisać znowu i się przyzwyczaić do gry. Nie są wymagane jakieś częste odpisy, 1-2 tygodniowo będą ok, bo sam też nie mam za dużo czasu.
Powrót do góry Go down
Loki
Administrator
Loki

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 5 Icon_minitime1Sob Sty 26, 2019 1:02 pm

Fandral napisał:
Witam. Szukam kogoś do poprowadzenia jakiejś sesji, najlepiej pełnej walk i ewentualnie jakiejś nagrody, chociaż najważniejsze, aby popisać znowu i się przyzwyczaić do gry. Nie są wymagane jakieś częste odpisy, 1-2 tygodniowo będą ok, bo sam też nie mam za dużo czasu.

Rozmawiałem wstępnie z Fenrisem i mamy propozycję; możecie dogadać szczegóły przez prywatne wiadomości, żeby tutaj nie zaśmiecać?
Powrót do góry Go down
Annie

Annie

Liczba postów : 87
Data dołączenia : 13/10/2015

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 5 Icon_minitime1Sob Lut 16, 2019 4:00 pm

Myślałam co by moją Annie zabrać do Young Avengers i przydał by się jakiś nabór fabularny do tego. Znajdzie się ktoś?
Powrót do góry Go down
Loki
Administrator
Loki

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 5 Icon_minitime1Sob Lut 16, 2019 5:38 pm

Annie napisał:
Myślałam co by moją Annie zabrać do Young Avengers i przydał by się jakiś nabór fabularny do tego. Znajdzie się ktoś?

Nabór do YA - jak i większości grup - odbywa się na ogół przez sesje z członkami drużyny. America i Ava są właśnie na etapie załatwiania czegoś podobnego, może dołącz do nich tutaj? Tylko zagadnij najpierw czy nie mają nic przeciwko, ale nie powinny mieć.
Powrót do góry Go down
Annie

Annie

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 5 Icon_minitime1Sob Lut 16, 2019 6:18 pm

Ok wyślę Miss PW i zobaczę czy się zgodzi :)
Powrót do góry Go down
Sabretooth

Sabretooth

Liczba postów : 106
Data dołączenia : 11/02/2013

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 5 Icon_minitime1Wto Sie 13, 2019 1:12 pm

Skoro obecnie Sabre pracuje z Tarczą, to chciałbym wykonać dla niej misje. Pasuje mi jak najbardziej misja w stylu Black Ops.
Powrót do góry Go down
Fenris
Mistrz Gry
Fenris

Liczba postów : 674
Data dołączenia : 08/06/2012

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 5 Icon_minitime1Sro Sie 14, 2019 8:20 am

Odpowiem w tym temacie dla przypomnienia swojej zwyczajowej postawy.

Znajdź jeszcze kogoś, to mogę wam poprowadzić.
Nie mam po prostu tak wiele czasu i zwyczajnie szkoda mi prowadzić przygód dla tylko jednego gracza.
Powrót do góry Go down
Cyclops

Cyclops

Liczba postów : 153
Data dołączenia : 25/02/2013

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 5 Icon_minitime1Czw Sie 15, 2019 11:21 pm

Annie, a może dołączenie do x-man. Ja planuję po misji wrócić do reszty mutantów więc mogę cię zabrać ze sobą. A co wyniknie z tego to zobaczymy.
Powrót do góry Go down
Annie

Annie

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 5 Icon_minitime1Pią Sie 16, 2019 8:53 am

Mam napisane w kp, że kiedyś należałam do xmenach, ale odeszłam z własnej woli. Aktualnie planuje fabułę z Wiccanem by dołączyć do Young Avengers.
Powrót do góry Go down
Jigsaw

Jigsaw

Liczba postów : 27
Data dołączenia : 26/01/2019

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 5 Icon_minitime1Nie Paź 27, 2019 11:27 am

Proszę o MG, który poprowadziłby mi sesję związaną z mafijną działalnością.
Piszecie na konto Davida, albo tutaj, albo GG
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 5 Icon_minitime1

Powrót do góry Go down

Proszę o sesję, proszę o sędziego
Powrót do góry 
Strona 5 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5
 Similar topics
-
» Sesje na CB?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Marvel Universe: The Avengers PBF :: Sprawy organizacyjne :: Ogłoszenia-
Skocz do: