Marvel Universe: The Avengers PBF

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Proszę o sesję, proszę o sędziego

Go down 
+47
Fandral
Skydive
Bloody Mary
Deadpool
Pyro
Silas Søgaard
Eugene Mercer
Salomon King
Big Boy
Cyclops
Marrow
Monkey
Victor von Doom
Rook
B.J.
Elethiel
Peter Quill
Baal
Carnage
Gruandotrop
Wyklęty
Tommy Oliver
Mysterio
Sam Wilson
Herzog
Solviga
Aiden Shannon
Wolverine
The Phantom
Synters
Storm
Fantomex
Scott Washington
Beam
Black Cat
Beast
Ultron
Cable
Zoja Voron
Punisher
Berserker
Frejr
Summer
James Rhodes
Alex
Moon
Loki
51 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorWiadomość
Loki
Administrator
Loki

Liczba postów : 4172
Data dołączenia : 23/05/2012

Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 2 Empty
PisanieTemat: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 2 Icon_minitime1Wto Sie 21, 2012 1:04 pm

First topic message reminder :

Na forum organizowane są rzecz jasna misje i eventy, ale te często trwają długo i trudno dołączyć do nich w trakcie. W tym temacie mogą zgłaszać się wszyscy ci, którzy mają ochotę rozegrać sesję z udziałem MG. Któryś z prowadzących na pewno przygarnie zainteresowanych.

Ostatnio zmieniony przez Loki dnia Pią Mar 01, 2013 5:45 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
https://theavengers.forumpolish.com

AutorWiadomość
Beast

Beast

Liczba postów : 27
Data dołączenia : 13/03/2013

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 2 Icon_minitime1Pon Lip 08, 2013 3:07 pm

Wypadałoby mi jakoś ruszyć Bestię, skoro mam szansę reaktywować tę postać (z tego co widzę, to cały event odbył się praktycznie bez mojego poprzednika, więc domyślam się, że na wiele się Bestia nie przydał), więc chętnie przygarnąłbym jakiegoś questa (Może odkryje coś intrygującego w swoim laboratorium? Jakieś niebezpieczeństwo zagraża instytutowi?), albo został dołączony do jakiejś już toczącej się misji X - Menów. Z góry dzięki za wszelkie informacje.
Powrót do góry Go down
Loki
Administrator
Loki

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 2 Icon_minitime1Pon Lip 08, 2013 3:30 pm

Tamten event jeszcze trwa, więc równie dobrze się możesz natknąć w Instytucie na uczestników i z nimi już kontynuować - usprawiedliwienie masz, bo poprzednik miał odpocząć w swojej sypialni. Ale jeśli wolisz coś osobnego, to też da się zrobić... Choć mam pewien pomysł, który muszę skonsultować...
Powrót do góry Go down
Beast

Beast

Liczba postów : 27
Data dołączenia : 13/03/2013

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 2 Icon_minitime1Pon Lip 08, 2013 3:45 pm

Psylocke chyba utknęła, a jedyna akcja dzieje się w Hangarze. Panuje nad tym jakiś GM, czy wystarczy, że napiszę do graczy "uwaga, wpadam", bo nie chcę nikomu psuć fabuły?

Ewentualnie gdybym dostał "solo" misję to oczywiście nie musi być solo, chętnie z kimś zagram, jeżeli tak będzie komuś wygodniej.
Powrót do góry Go down
Loki
Administrator
Loki

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 2 Icon_minitime1Pon Lip 08, 2013 4:37 pm

Ustalę jedną rzecz z Gambitem i dam Ci znać - albo on to zrobi, jedno z dwojga.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 2 Icon_minitime1Pią Lip 26, 2013 10:21 am

Luke chętnie dostałby informację na temat kogoś, kto zagraża mutantom/jakiegoś zbrodniarza z przeszłości, na którego mógłby zapolować.

Ewentualni dodatkowi gracze oczywiście mile widziani. Jakiś GM zlitowałby się nad Crusaderem?
Powrót do góry Go down
Loki
Administrator
Loki

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 2 Icon_minitime1Pią Lip 26, 2013 1:01 pm

To może wybierz się walczyć z Carnage'em i Goblinem?
Powrót do góry Go down
Summer

Summer

Liczba postów : 95
Data dołączenia : 11/09/2012

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 2 Icon_minitime1Sob Sie 03, 2013 4:43 pm

Chciałabym poprosić o jakiegoś MG, który mógłby mojemu pierwszemu kontu (Alicia van Wryght) poprowadzić mini-misję. Zainspirował mnie Deadpool, mówiący o swojej postaci która poluje na demony :D
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 2 Icon_minitime1Wto Sie 06, 2013 3:19 pm

To ja będę bardziej papieski niż papież i poproszę już teraz jakiegoś gma do obserwowania Times Square, bo szykuje się nam spora potyczka.

(może to zachęci graczy do odpisywania :>)
Powrót do góry Go down
Black Cat

Black Cat

Liczba postów : 410
Data dołączenia : 16/10/2012

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 2 Icon_minitime1Wto Sie 06, 2013 3:41 pm

Stark będzie MGował, już było to dawno ustalone C: <- po jego MG będzie ustalona przez niego kolejka, także luz. Dzisiaj go dźgnę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 2 Icon_minitime1Wto Sie 06, 2013 4:28 pm

Dzięki i wybaczcie nadgorliwość ^^'
Powrót do góry Go down
Beam

Liczba postów : 72
Data dołączenia : 12/07/2013

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 2 Icon_minitime1Sro Sie 14, 2013 1:30 pm

Jak jakiś MG nie ma co robić to mógłby przyjść tu https://theavengers.forumpolish.com/t897-wiezowiec-do-wynajeciatymczasowa-siedziba-mil jakimś NPC, najlepiej z mocami.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 2 Icon_minitime1Czw Sie 15, 2013 6:38 pm

Beam napisał:
jakimś NPC, najlepiej z mocami.
Okej, będzie NPC z mocami.
Powrót do góry Go down
Beam

Liczba postów : 72
Data dołączenia : 12/07/2013

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 2 Icon_minitime1Czw Sie 15, 2013 9:51 pm

Sądzę że nie oto chodziło...
Powrót do góry Go down
Scott Washington

Scott Washington

Liczba postów : 6
Data dołączenia : 19/08/2013

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 2 Icon_minitime1Sro Sie 21, 2013 7:50 pm

Poszukuję Mistrza gry do poprowadzenia misji. Jestem aktywnym graczem.
Powrót do góry Go down
Fantomex

Fantomex

Liczba postów : 39
Data dołączenia : 19/04/2013

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 2 Icon_minitime1Pon Wrz 16, 2013 8:13 pm

Milseogra stała się polem bitwy między Punisherem a Bullseye'm. Gdyby jakiś MG przyszedł, byłoby całkiem fajno i sympatyczno.
Powrót do góry Go down
Loki
Administrator
Loki

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 2 Icon_minitime1Wto Wrz 17, 2013 7:47 pm

Helę panom przydzielam.
Powrót do góry Go down
Storm

Storm

Liczba postów : 120
Data dołączenia : 02/12/2012

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 2 Icon_minitime1Nie Wrz 22, 2013 11:15 am

Helloł, własnie przejęłam Storm, nadrobiłam już wszystko co miałam i... może jakieś wprowadzonko, albo misyja dla X-Menów, bo coś ostatnio nam wątek zdechła fajno by było go ruszyć. Sama aktualnie mogę siedzieć w centrum dowodzenia i czekać na wieści, albo szlajać się po instytucie pilnując uczniów...
Powrót do góry Go down
Loki
Administrator
Loki

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 2 Icon_minitime1Nie Wrz 22, 2013 11:36 am

O ile mi wiadomo poprzednia Storm chyba chciała wezwać do siebie Panterę - a może i nawet to zrobiła - więc byłoby dobrze, gdyby tam do Ciebie wpadł, co Ty na to? Poza tym - spytam Gambita o jeszcze jedną kwestię, być może otrzymasz tam w centrum wiadomość od niego.
Powrót do góry Go down
Storm

Storm

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 2 Icon_minitime1Nie Wrz 22, 2013 11:39 am

W postach Storm nie doczytałam się o wezwaniu nikogo. Storm zrekrutowała nową dziewczynę i na tym stanęło. Hmm... jeszcze popatrzę co da się zrobić, w razie co wiecie gdzie mnie szukać :)
Powrót do góry Go down
Storm

Storm

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 2 Icon_minitime1Pon Wrz 23, 2013 3:49 pm

Storm napisał:
Helloł, własnie przejęłam Storm, nadrobiłam już wszystko co miałam i... może jakieś wprowadzonko, albo misyja dla X-Menów, bo coś ostatnio nam wątek zdechła fajno by było go ruszyć. Sama aktualnie mogę siedzieć w centrum dowodzenia i czekać na wieści, albo szlajać się po instytucie pilnując uczniów...
Podbijam, bo nie mam jak ciągle spamować na CB :)

Czekam na posta Gambita w Sali Narad, potem mam otrzymać posta od Lokiego MG, a potem... no własnie co potem, szukam MG, który pociągnie ze mną to potem. Trzeba ruszyć wreszcie wątek X-Menów!
Powrót do góry Go down
Black Cat

Black Cat

Liczba postów : 410
Data dołączenia : 16/10/2012

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 2 Icon_minitime1Wto Wrz 24, 2013 9:06 pm

Storm napisała smsa do Pantery i wezwała go do instytutu. Wiem to, bo nią pisałam.
Powrót do góry Go down
Storm

Storm

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 2 Icon_minitime1Wto Wrz 24, 2013 10:13 pm

Problem w tym, że Pantera nie chce pisać, a ja nikogo przecież nie będę do gry zmuszać, a chciałabym sama pograć.
Powrót do góry Go down
Synters

Synters

Liczba postów : 14
Data dołączenia : 27/10/2013

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 2 Icon_minitime1Pon Lis 04, 2013 8:49 am

Prosiłbym o jakąś przygodę, mini sesję żeby w jakiś płynny sposób wprowadzić swojego bohatera do tegoż świata
Powrót do góry Go down
Loki
Administrator
Loki

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 2 Icon_minitime1Pon Lis 04, 2013 3:44 pm

Synters, masz jakikolwiek pomysł na sesję czy dostosujesz się do tego, co wybierze dla Ciebie Mistrz Gry?
Powrót do góry Go down
Synters

Synters

Liczba postów : 14
Data dołączenia : 27/10/2013

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 2 Icon_minitime1Pon Lis 04, 2013 6:15 pm

Pomysły? Dostosuje się raczej. aczkolwiek mam kilka w pewnym sensie wytycznych, ram w które MNIEJWIĘCEJ chciałbym wpisać sesję
- Mogę zginąć (nie ma pisania bez ryzyka. Nie chcę robić sesji niewiadomo jak ciężkiej czy samobójczej, jednak jeżeli rzucę się na czołg po pijanemu z ręcznikiem to zginę)
- Mogę przetestować swoje moce ( chcę zobaczyć na co mi się pozwoli a także użyć trochę pomysłów na rozwinięcie mocy)
- Brak kosmicznych kosztów ( nie chcę rozwalać całego hotelu, pokoju... Mimo posiadania złotej karty rosyjskiego centralnego nie jestem milionerem)
- Nie wpływam w najmniejszym stopniu na fabułę ( za wcześnie, zbyt słabo znam realia, nie chcę się rzucać na zbyt głęboką wodę)
- Interakcja z innymi jednak nie wciągając ich w sesję (ja mam sesję a z kimś innym np tylko pogadam. Chyba żeby wyraził chęć dołączenia)
Nie są to oczywiście wymagania, a jedynie to czego bym chciał. Tak poza tym to jestem otwarty na propozycje :D I aktualnie jestem w NY hotel pokój 127
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego   Proszę o sesję, proszę o sędziego - Page 2 Icon_minitime1

Powrót do góry Go down

Proszę o sesję, proszę o sędziego
Powrót do góry 
Strona 2 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Sesje na CB?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Marvel Universe: The Avengers PBF :: Sprawy organizacyjne :: Ogłoszenia-
Skocz do: