|
| Proszę o sesję, proszę o sędziego | |
|
+47Fandral Skydive Bloody Mary Deadpool Pyro Silas Søgaard Eugene Mercer Salomon King Big Boy Cyclops Marrow Monkey Victor von Doom Rook B.J. Elethiel Peter Quill Baal Carnage Gruandotrop Wyklęty Tommy Oliver Mysterio Sam Wilson Herzog Solviga Aiden Shannon Wolverine The Phantom Synters Storm Fantomex Scott Washington Beam Black Cat Beast Ultron Cable Zoja Voron Punisher Berserker Frejr Summer James Rhodes Alex Moon Loki 51 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Loki Administrator
Liczba postów : 4172 Data dołączenia : 23/05/2012
| Temat: Proszę o sesję, proszę o sędziego Wto Sie 21, 2012 1:04 pm | |
| First topic message reminder :
Na forum organizowane są rzecz jasna misje i eventy, ale te często trwają długo i trudno dołączyć do nich w trakcie. W tym temacie mogą zgłaszać się wszyscy ci, którzy mają ochotę rozegrać sesję z udziałem MG. Któryś z prowadzących na pewno przygarnie zainteresowanych.
Ostatnio zmieniony przez Loki dnia Pią Mar 01, 2013 5:45 pm, w całości zmieniany 1 raz |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Loki Administrator
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sro Lut 10, 2016 10:29 pm | |
| Carnage, zgaduję, że Countess Ci nie przekazała... Ja nie dam rady w tej chwili niczego poprowadzić, dlatego moja rada: spytajcie najlepiej Carol, Helę albo Rhoshana. Ewentualnie Dura, ale ostrzegam, że u niego jest dość wysoki poziom trudności - realistyczny. |
| | | Peter Quill
Liczba postów : 132 Data dołączenia : 05/05/2014
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sro Lut 10, 2016 10:30 pm | |
| A sorry, bo PW akurat do ciebie napisałem... Ok, nevermind... Coś poszukamy |
| | | Elethiel
Liczba postów : 8 Data dołączenia : 24/01/2016
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Czw Lut 11, 2016 2:09 am | |
| Poprosze o jakiegoś MG, który poprowadziłby mi sesję przejęcia jakiegoś zamku - szczegóły na PW. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Czw Lut 11, 2016 9:03 pm | |
| Carnage, jednak mogę pisać już od jutra i przez weekend także, więc jak coś, to piszcie mi na PW Baala, a najlepiej moje GG. |
| | | Loki Administrator
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Pią Lut 12, 2016 12:12 pm | |
| - Ichiro napisał:
- Carnage, jednak mogę pisać już od jutra i przez weekend także, więc jak coś, to piszcie mi na PW Baala, a najlepiej moje GG.
Do całej tej dyskusji - Countess skontaktowała się z Durem i najprawdopodobniej to właśnie on poprowadzi tę sesję, więc umówcie się wszyscy razem, może konferencję urządźcie, żeby wszyscy na pewno wiedzieli co i jak. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sob Lut 13, 2016 12:14 am | |
| - Loki napisał:
- Ichiro napisał:
- Carnage, jednak mogę pisać już od jutra i przez weekend także, więc jak coś, to piszcie mi na PW Baala, a najlepiej moje GG.
Do całej tej dyskusji - Countess skontaktowała się z Durem i najprawdopodobniej to właśnie on poprowadzi tę sesję, więc umówcie się wszyscy razem, może konferencję urządźcie, żeby wszyscy na pewno wiedzieli co i jak. @Countess @Carnage @Baal/Ichiro Dajcie mnie spójną wersję tego co chcecie zrobić. Bo póki co JA nie wiem co JA mam z Wami zrobić, bo każdy coś chce ale niekoniecznie jest skłonny się tym ze mną podzielić. GG do mnie macie. Wasza sesja, Wasz interes, czekam na informacje. |
| | | B.J.
Liczba postów : 90 Data dołączenia : 03/12/2015
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Pią Mar 04, 2016 7:31 pm | |
| Witam. Poszukuję MG który zechciałby poprowadzić sesję B.J. polegającą na operacji mającej na celu uzdrowić go przez dodanie mu kończyn oraz wszczepienie mu implantów do mózgu. W skrócie: czy ktoś z MG nie poprowadziłby operacji wykonywanej przez hydrę. |
| | | Loki Administrator
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Pią Mar 04, 2016 10:49 pm | |
| - B.J. napisał:
- Witam. Poszukuję MG który zechciałby poprowadzić sesję B.J. polegającą na operacji mającej na celu uzdrowić go przez dodanie mu kończyn oraz wszczepienie mu implantów do mózgu. W skrócie: czy ktoś z MG nie poprowadziłby operacji wykonywanej przez hydrę.
Po pierwsze, post Ci się zdublował, usunąłem ten zbędny. Po drugie, mówiłem Ci już wcześniej - niech Ci to przeprowadzi Hydra, czyli zgaduję, że Sin, a ja na koniec zadecyduję czy się udało i ewentualnie podam osiągnięte efekty. |
| | | Punisher
Liczba postów : 189 Data dołączenia : 14/04/2013
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sro Kwi 06, 2016 5:57 pm | |
| Jeśli ktoś byłby chętny, by podsunąć mi jakiś cel do kasacji, proszę pisać na PW. Franka zaczynają rączki swędzić. |
| | | Loki Administrator
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sro Kwi 06, 2016 9:49 pm | |
| - Punisher napisał:
- Jeśli ktoś byłby chętny, by podsunąć mi jakiś cel do kasacji, proszę pisać na PW. Franka zaczynają rączki swędzić.
A nie miałbyś ochoty dołączyć do Daredevila i Vladimira? Taki mafijny cel. Zaczęli już pisać, ale pewnie trzeba by Wam było MG przydzielić do sędziowania. |
| | | Punisher
Liczba postów : 189 Data dołączenia : 14/04/2013
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sro Kwi 06, 2016 11:49 pm | |
| Dla mnie bomba. Jeśli chłopaki nie mają nic przeciwko to śmiało wskoczę do tematu. Mafijne szajki są dla Franka jak wisienka na torcie. |
| | | Loki Administrator
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Czw Kwi 07, 2016 10:13 am | |
| W takim razie akcja dzieje się w tym temacie. A raczej będzie się działa, bo dopiero się zaczęła. |
| | | Rook
Liczba postów : 16 Data dołączenia : 24/05/2016
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Pią Maj 27, 2016 4:57 pm | |
| Proszę o jakiegoś MG dla nowego tak, by wczuć się w klimaty i postać. Proponuję jakieś zlecenie (z zabijaniem bądź bez) za trochę gotówki, bo przydałoby się znaleźć jakieś lokum, jako bazę wypadową. Rook to raczej samotnik, ale jakby przypadkiem ktoś chciałby się włączyć to nie mam nic przeciwko, z tym, że wszystko na własną odpowiedzialność. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Pią Maj 27, 2016 6:06 pm | |
| Rook ja Cię przygarnę. Jak wpadnie mi coś do głowy to podrzuce Ci linka na PW. |
| | | Victor von Doom
Liczba postów : 324 Data dołączenia : 13/09/2013
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sro Sie 17, 2016 8:51 pm | |
| Szukam MG, który mógłby mi poprowadzić najpierw sesję dyplomatyczną: Rozmowa z przywódcą X, który wzamian za Y, pomoże z Z, a następnie zależnie od pierwszej części zakończenie, bądź sesję walki, bądź kolejnych pertraktacji. |
| | | Loki Administrator
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Czw Sie 18, 2016 12:51 pm | |
| - Victor von Doom napisał:
- Szukam MG, który mógłby mi poprowadzić najpierw sesję dyplomatyczną: Rozmowa z przywódcą X, który wzamian za Y, pomoże z Z, a następnie zależnie od pierwszej części zakończenie, bądź sesję walki, bądź kolejnych pertraktacji.
Napisz do Rhoshana z zapytaniem czy miałby czas Ci to poprowadzić. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Czw Sie 18, 2016 2:34 pm | |
| Mogę się tym zająć. Akurat trochę wątków mi się teraz zwalnia albo są blisko końca więc spoko. |
| | | Monkey
Liczba postów : 9 Data dołączenia : 30/10/2016
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Nie Lis 06, 2016 9:11 pm | |
| Witam, szukam z Olivierem MG do poprowadzenia sesji. Próba przeszkodzenia w działaniach kończy się na Vendetcie kryminalisty. Więcej szczegółów podałbym temu, kto mógłby nas poprowadzić |
| | | Loki Administrator
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Nie Lis 06, 2016 9:34 pm | |
| - Monkey napisał:
- Witam, szukam z Olivierem MG do poprowadzenia sesji. Próba przeszkodzenia w działaniach kończy się na Vendetcie kryminalisty. Więcej szczegółów podałbym temu, kto mógłby nas poprowadzić
Ja w tej chwili nie dam rady poprowadzić nic więcej i wiem, że Dur też nie, ale spróbujcie spytać Visiona i Rhoshana, to najbardziej prawdopodobne opcje. Jeżeli oni nie będą mogli, zostaje jeszcze Carol, ale wiem, że ona również ma teraz trochę więcej zajęć. |
| | | Marrow
Liczba postów : 37 Data dołączenia : 26/06/2016
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Pią Mar 10, 2017 4:08 pm | |
| Witam, potrzebuję jednego posta, żeby wyprowadzić z tematu postać, która zdaje się być od jakiegoś czasu opuszczona (The Lizard). A potem wezmę się za przywracanie Marrow do fabuły :) |
| | | Cyclops
Liczba postów : 153 Data dołączenia : 25/02/2013
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Pon Sie 21, 2017 10:21 am | |
| Witam.
Poszukuję jakiegoś MG, który by NPC-ował postać jakiegoś naukowca w jakimś instytucie albo gdzie indziej.
Wymagania:
-Naukowiec musi się znać na kosmocie i kosmicznych bytach, albo chociaż interesować się tym.
Pytania będą odnośnie Phoenix i tym czym może być. |
| | | Loki Administrator
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Pon Sie 21, 2017 1:21 pm | |
| - Cyclops napisał:
- Witam.
Poszukuję jakiegoś MG, który by NPC-ował postać jakiegoś naukowca w jakimś instytucie albo gdzie indziej.
Wymagania:
-Naukowiec musi się znać na kosmocie i kosmicznych bytach, albo chociaż interesować się tym.
Pytania będą odnośnie Phoenix i tym czym może być. Kwestia jest tego rodzaju, że na Ziemi raczej nikt nic jeszcze nie wie na temat Phoenix Force. Kilka organizacji i osób wyłapało jej energię, gdy parę razy się manifestowała - wliczając w to na przykład S.H.I.E.L.D., S.W.O.R.D., A.I.M., Starka i Richardsa, może nawet MacTaggert - ale poza tym, że jest potężna, to wiele więcej o niej nie powiedzą. Nawet dla większości kosmicznych cywilizacji Phoenix był do tej pory głównie legendą. Gdybyś nawiązał kontakt z Shi'ar, to mógłbyś posłuchać co wiedzą z podań, ale złapanie ich to już pewien problem, bo mają teraz sporo na głowie. Pomyśl czy masz na to jakiś plan i daj znać. |
| | | Cable
Liczba postów : 238 Data dołączenia : 22/10/2012
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Pon Sie 21, 2017 7:34 pm | |
| Jest jeszcze Beast w instytucie. Poza tym, rodzony syn ci opowiedział czym to jest, to będziesz po obcych ludziach łazić i się wypytywać! :P |
| | | Big Boy
Liczba postów : 14 Data dołączenia : 23/08/2017
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Pon Sie 28, 2017 5:24 am | |
| Jak na początek, to proszę o sesje, mało skomplikowaną. Coś w stylu początkującego prywatnego śledztwa, o tematyce śmierci ojca Big Boy’a (Eddy’ego Volvery). Możliwie Powiązanie z służbą w S.H.I.E.L.D. |
| | | Salomon King
Liczba postów : 23 Data dołączenia : 23/12/2017
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sro Sty 10, 2018 8:50 pm | |
| |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego | |
| |
| | | | Proszę o sesję, proszę o sędziego | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach