Autor | Wiadomość |
---|
Loki Administrator
Liczba postów : 4172 Data dołączenia : 23/05/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Wto Wrz 25, 2012 11:51 am | |
| Hawkeye zmuszony jest zgłosić nagłą nieobecność - zapewne dziś i jutro - za którą przeprasza. |
|
| |
Flash Thompson
Liczba postów : 134 Data dołączenia : 20/07/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Wto Wrz 25, 2012 12:47 pm | |
| Przenoszę się do innego miasta i nie mam najmniejszego pojęcia, jak będzie wyglądać mój dostęp do Internetu... |
|
| |
James Rhodes
Liczba postów : 83 Data dołączenia : 19/09/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Nie Wrz 30, 2012 12:37 pm | |
| do 5.10 będę miał częste przerwy w dostawie neta, wybaczcie |
|
| |
Spider-Man
Liczba postów : 305 Data dołączenia : 20/07/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Wto Paź 02, 2012 8:42 pm | |
| 5-7.10 Pająka raczej nie ma - mały, całodniowy trip do Łodzi, a potem weekend ze studiami od rana do wieczora. |
|
| |
Summer
Liczba postów : 95 Data dołączenia : 11/09/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Pon Paź 08, 2012 9:05 pm | |
| Nie będzie mi prawdopodobnie do piątku włącznie starczyć czasu na pisanie czegokolwiek. Wyjątek potwierdzający regułę - jakoś tak jutro między lekcjami postaram się w notatniczku machnąć odpis dla Rodzia bo się biedny naczekał :< I to tyle z mojej planowanej aktywności, może coś się poluzuje po środzie. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Pią Paź 12, 2012 8:43 am | |
| Weekend w Poznaniu - odpis Magnusem w niedzielę :) |
|
| |
Tony Stark Mistrz Gry
Liczba postów : 361 Data dołączenia : 28/05/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Pią Paź 12, 2012 2:31 pm | |
| Gość na włościach, brak Starka przez weekend. |
|
| |
Darkhawk
Liczba postów : 146 Data dołączenia : 25/08/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Czw Paź 18, 2012 4:16 pm | |
| Do poniedziałku w Ostravie, po powrocie zacznę wpadać częściej. ;) |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Nie Paź 21, 2012 12:13 pm | |
| Chrzani mi się ładowarka do laptopa, więc przez jakiś czas jest ryzyko, że mi zemrze i zniknę niespodziewanie. Postaram się jak jak najszybciej wymienić :3 |
|
| |
Doctor Strange
Liczba postów : 150 Data dołączenia : 13/08/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Nie Paź 21, 2012 9:25 pm | |
| Witam. Zakładam własną firmę. Mam czas, żeby pisać, jednak moje myśli są skierowane w zupełnie inną stronę. Myślałem, że będę mógł pisać, ale jak widać po odp Sersi, dosłownie nie mam pomysłu na odpis ani chęci by poświęcić czas na napisanie czegoś kreatywnego zamiast na odpierdol-się.
Dlatego, rezygnuję z postaci Sersi, Viper, a Doctorem będę pisać tylko w bitwie z Krakenem, której tępo rozgrywki nagle zaczęło mi odpowiadać |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Czw Lis 01, 2012 4:26 pm | |
| Alicjowa może zniknąć. Od kiedy do kiedy? Ciężko powiedzieć. Mogę zniknąć od dziś na np. tydzień, ale mogę też zniknąć od 7.11 na tydzień lub dłużej. Powód? Jakieś problemy z internetem. Ten w szkole nie jest na tyle dobry, aby pisać posty z komórki. |
|
| |
Hiver
Liczba postów : 12 Data dołączenia : 26/10/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Wto Lis 13, 2012 1:52 pm | |
| Będę nieobecny na ten tydzień wraz z weekendem. powód: Szkoła i wyjazd do dziadków. |
|
| |
Tony Stark Mistrz Gry
Liczba postów : 361 Data dołączenia : 28/05/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Nie Lis 25, 2012 9:12 pm | |
| Nieobecny od wtorku do niedzieli, będę gościć u Kotki. |
|
| |
Ghost
Liczba postów : 79 Data dołączenia : 30/09/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Czw Gru 06, 2012 8:13 pm | |
| nieobecnosc od jutra do poniedziałku, powód żyje konwnetem ! |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sob Gru 08, 2012 2:49 pm | |
| Od dnia ... (nie pamiętam) do miesiąca Styczeń nie będzie mnie. Powód? Nie muszę mówić.
Przepraszam, ale nie wytrzymam, gdy taką rzecz widzę - "Powód? Nie muszę mówić" . Więc po co w ogóle o tym wspominasz? Powody nie są wymagane, to prawda, ale w jakim celu to podkreślasz? Na pokaz? Tak to wygląda... ~ Loki |
|
| |
Hiver
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Wto Gru 11, 2012 4:11 pm | |
| Od tamtych kilku dni do chyba weekendu mnie nie będzie. Sporo zadają w szkole by były oceny na semestr. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Czw Gru 13, 2012 2:00 pm | |
| Alicja może zniknąć. Od dziś na nie wiadomo jak długo (od tygodnia do miesiąca). Postaram się wrócić jak najwcześniej, ale przybywa zajęć i pojawiają się treningi D: |
|
| |
Nancy Bran
Liczba postów : 13 Data dołączenia : 02/10/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sob Gru 22, 2012 9:35 am | |
| Witam!
Na początek chciałam przeprosić. Najbardziej Dur-Shurrikuna, z którym miałam wątek, z którego zniknęłam bez ostrzeżenia czy choćby wycofania postaci tak, by nie blokowała akcji. Przepraszam was wszystkich za moje nagłe zniknięcie. Niestety, nie wiem kiedy zdołam do was wrócić. Dość nagle zaistniałe problemy zdrowotne sprawiły, że nie miałam siły by pisać na forum. Niestety, sprawa jeszcze nie jest zakończona, czeka mnie troszkę wizyt w szpitalach. Mniejsza. W każdym razie, puki co, nie jestem w stanie wrócić do gry. Nie chce, żeby doszło do sytuacji, w której pojawię się na chwilkę i znów zniknę, blokując akcję. Jest mi naprawdę przykro z powodu mojej nieobecności i mam nadzieje, że już niedługo będę mogła wrócić i bawić się z wam jak dawniej. Na koniec chce wam wszystkim życzyć wesołych świąt i szczęśliwego Nowego Roku (Lokiemu też szczęśliwego Nowego Jorku z szczególnym uwzględnieniem Manhattanu ;) ) i dużo, dużo zdrowia - bo ono jest naprawdę najważniejsze.
Pozdrawiam! |
|
| |
Hiver
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Nie Gru 23, 2012 1:32 am | |
| Przepraszam za nieobecność przez ten cały czas aż do dzisiaj, niespodziewanie mój komputer się zepsuł i dopiero dzisiaj wrócił z naprawy. Dodatkowo nie będzie mnie do wtorku ale jako że są święta to tak raczej będzie miał każdy XD |
|
| |
Eve
Liczba postów : 12 Data dołączenia : 24/11/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sro Sty 02, 2013 2:09 pm | |
| Nie było mnie ponieważ: - Obchodziłam Święta, - Miałam kilka problemów które wystąpiły po sobie , -Nie miałam dostępu do internetu.
Serdecznie wszystkich przepraszam za kłopot . |
|
| |
Spider-Man
Liczba postów : 305 Data dołączenia : 20/07/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Pon Sty 07, 2013 10:18 am | |
| Na chwilę obecną internet mam tylko w telefonie, dostawca tego domowego poleciał w kulki. Net wrócic może dzis, może za kilka dni, więc wolę poinformować. |
|
| |
Hector
Liczba postów : 6 Data dołączenia : 29/12/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Wto Sty 08, 2013 6:58 pm | |
| Nie ma mnie do piątku z powodu szkoły (mam pierwszy ferie bo w Wielkopolskim mieszkam i poprawy muszę napisać, jak coś to prosiłbym o przejęcie mojej postaci jakby event odpalił. Po prostu niech będę w Vegas i podążać będę za tymi dobrymi ) |
|
| |
Bruce Banner
Liczba postów : 138 Data dołączenia : 26/09/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Pią Sty 11, 2013 9:30 pm | |
| Nie będzie mnie od jutra(12 stycznia-sobota) przez tydzień. Powód: wyjazd. |
|
| |
Helbindi
Liczba postów : 64 Data dołączenia : 08/09/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Nie Sty 13, 2013 8:30 pm | |
| Chciałbym zgłosić nieobecność w najbliższych dniach ( prawdopodobnie do środy) i przeprosić za tydzień miniony. Mam dziwne problemy z netem, raz łączy, raz nie i ma przyjechać facet z TP jakoś się z tym uporać. |
|
| |
Domino
Liczba postów : 136 Data dołączenia : 22/10/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Pią Sty 18, 2013 6:58 pm | |
| Nieobecność: 21-25 stycznia. Powód: rozkładająca mnie choroba. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności | |
| |
|