Autor | Wiadomość |
---|
Cyclops
Liczba postów : 153 Data dołączenia : 25/02/2013
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sob Sty 31, 2015 1:36 pm | |
| Od dzisiaj na czas nie określony mnie nie będzie bo zmieniają mi neta i nie wiem jak to będzie wyglądać. Jak wrócę to odezwę się. Wszystkich przepraszam.
Chodzi o konto Cyclopsa i Red Hulka. |
|
| |
Loki Administrator
Liczba postów : 4172 Data dołączenia : 23/05/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Nie Lut 08, 2015 1:45 pm | |
| Przez najbliższe kilka dni będę mniej aktywny, gdyż mój główny laptop zmarł śmiercią naturalną - ze starości, a na nowy dmucham i chucham, więc nie będę go ze sobą pewnie nigdzie woził. Innymi słowy: dopóki nie kupię kolejnego pod użytkowanie codzienne - będę rzadziej na forum, a na komunikatorze przez komórkę. |
|
| |
Macklemore
Liczba postów : 21 Data dołączenia : 31/10/2014
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Czw Lut 12, 2015 3:46 pm | |
| |
|
| |
Cyclops
Liczba postów : 153 Data dołączenia : 25/02/2013
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Nie Lut 22, 2015 9:26 pm | |
| Powiedzmy ze wrocilem ale na telefonie mam strasznie kiepski dostep gdyz po jakims czasie mnie wyrzuca wiec odpisywanie w fabule z tego konta albo mojego Rulka odpada. Ale czasem bede wpadal do momentu jak naprawia mi neta |
|
| |
Spider-Man
Liczba postów : 305 Data dołączenia : 20/07/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Pon Lut 23, 2015 3:33 pm | |
| A więc. Krótko i na temat. Myślałem już nad tym od dosyć dłuższego czasu i w końcu nadszedł czas na dycyzję. Póki co odchodzę z forum. Z tego jak i z J. Nie wiem czy na zawsze.. bo może być tak, że coś mi się nawróci. Trochę mi szkoda, ale tak wyszło. Nie chcę też wciskać kitów, że nie mam czasu czy coś, bo mam. Mało, ale ważne, że w ogóle. Po prostu się wypaliłem, a pisanie na przymus też dobre nie jest. Także na razie się żegnam. Oddaje w dobre ręce Spider-Man'a, Sabretooth'a i Magnejto. Oczywiście jeszcze z Justice: Raven i Supergirl.
PS. Daken (Kaczken) kazał przekazać, że również chce oddać postacie. On tam bodajże operował jeszcze Mystique i QS'em. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Czw Mar 12, 2015 7:11 pm | |
| Angel w przyszłym tygodniu ma sweetaśne, wyjazdowe rekolekcje. W związku z tym internetu nie będę mieć. Nie opłaca mi się kupować pakietu, a czasu i tak nie ma, bo jako animator muszę ogarniać wszystko. Nie będzie mnie w środę, czwartek i piątek. Jeżeli chodzi o bycie jako tako, to z względu na zbliżającą się maturę i miliony zadań z wszystkich rozszerzeń mój tryb pracy będzie wyglądał jak przez ostatnie tygodnie, czyli wchodzę tylko na telefon, gdzie nie widzę PW ani chatu. Jeżeli ominę kogoś z odpisem, to proszę upomnieć się na gg, ponieważ tylko to widzę. Po 25 maja będę mogła z wami siedzieć całą dobę xD. Teraz Angel i Shirona trochę ubędzie. |
|
| |
Hawkeye Ph.D. in friends with benefits
Liczba postów : 302 Data dołączenia : 23/05/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sro Mar 18, 2015 7:24 pm | |
| Do miesiąca zgłaszam swoją nikłą obecność na forum. Postaram się zajrzeć od czasu do czasu, ale będę rozpaczać nad brakiem jakichkolwiek umiejętności oraz zaistniałą głupotą, w związku z którą pogłębia mi się niechęć do czegokolwiek. Można mnie jednak na PW łapać, bo tyle o ile to właściwie zajrzę. Dotyczy wszystkich, moich postaci. |
|
| |
Maria Hill
Liczba postów : 29 Data dołączenia : 15/11/2014
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Pon Mar 23, 2015 7:34 pm | |
| Ludziska, przepraszam! Leżę w szpitalu, nie wiem co ze mną dalej :((( |
|
| |
Maria Hill
Liczba postów : 29 Data dołączenia : 15/11/2014
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sob Kwi 04, 2015 2:27 pm | |
| Cześć! Wyszłam ze szpitala i mogę wrócić do gry. O ile jeszcze mnie nie zastąpiliściie... W święta nadrobię, co się działo i odpiszę. Przepraszam, że pewnie wstrzymywałam akcję i utrudniłam, ale naprawdę nie mogłam wcześniej. Przy okazji: zdrowych przede wszystkim i pogodnych świąt! |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sob Kwi 04, 2015 5:42 pm | |
| - Maria Hill napisał:
- Cześć! Wyszłam ze szpitala i mogę wrócić do gry. O ile jeszcze mnie nie zastąpiliściie... W święta nadrobię, co się działo i odpiszę.
Przepraszam, że pewnie wstrzymywałam akcję i utrudniłam, ale naprawdę nie mogłam wcześniej. Przy okazji: zdrowych przede wszystkim i pogodnych świąt! Wzajemnie, najlepszego <3. I nie martw się, żadnego zastąpienia nie było. Konta czekały, akcje... Trochę też, więc raczej dużo do nadrobienia nie będzie.
|
|
| |
Sin
Liczba postów : 130 Data dołączenia : 02/03/2015
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Nie Kwi 26, 2015 5:52 pm | |
| Tak od razu zgłoszę by nie było, że na ostatnią chwilę.. od piątku do poniedziałku (weekend majowy) najpewniej nie będę mogła ani nie znajdę czasu by wbić. Na oba konta czyli Wasp i Sin nie być dostępne. |
|
| |
Hawkeye Ph.D. in friends with benefits
Liczba postów : 302 Data dołączenia : 23/05/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Czw Kwi 30, 2015 7:57 pm | |
| Skrobie i skrobie te posty, ale że pseudo-się-uczę, to będzie trochę gorzej z nimi. Postaram się jednak tak bardzo, jak tylko mogę, by częściowo je oddać. Tak to... wesołej majówki, widzimy się za tydzień albo dwa, jeśli chodzi o stałą obecność. Dotyczy wszystkich moich postaci.
Z miłością, Clint |
|
| |
Gamora
Liczba postów : 183 Data dołączenia : 24/05/2014
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Pią Maj 08, 2015 6:30 am | |
| |
|
| |
Scarlet Witch
Liczba postów : 216 Data dołączenia : 05/12/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sro Maj 13, 2015 4:41 pm | |
| Od piątku do niedzieli mnie nie ma. I w przyszły weekend to samo. A pod koniec maja to już w ogóle. |
|
| |
Miguel O'Hara
Liczba postów : 141 Data dołączenia : 29/12/2014
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sro Cze 10, 2015 2:13 pm | |
| Summer/Mia/Shiklah/Fawn na J/Jeszcze-jakieś-multikonto-? każe przekazać, że do przyszłego czwartku-piątku jej nie będzie. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Czw Cze 11, 2015 4:05 pm | |
| Shiron/Angel może zniknąć sobie na jakiś czas. Nie mam pojęcia, ani na ile, ani czy wgl zniknę 8D. Przykro mi. |
|
| |
Sin
Liczba postów : 130 Data dołączenia : 02/03/2015
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Nie Cze 28, 2015 8:08 am | |
| Sin/Wasp/Miss America- nie ma mnie od 5 do 14 lipca. Wyjazd do Włoch. |
|
| |
Elias
Liczba postów : 26 Data dołączenia : 11/05/2015
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Nie Lip 05, 2015 10:20 am | |
| 6.07-19.07 Powód: wyjazd= brak internetu |
|
| |
Kalia
Liczba postów : 88 Data dołączenia : 11/02/2015
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sob Lip 11, 2015 7:57 pm | |
| Nie będę często pojawiać się w czasie wakacji, a między 19-29.07 raczej nie uraczę was moim postem w ogóle. |
|
| |
Pepper Potts
Liczba postów : 43 Data dołączenia : 06/08/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sob Lip 18, 2015 8:06 pm | |
| 20-27.07.15 Powód: wyjazd wakacyjny |
|
| |
Warg
Liczba postów : 13 Data dołączenia : 14/06/2015
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Pon Lip 20, 2015 8:54 pm | |
| 25.07- 4.08, +- 1 dzień. Powód bo rejs. ¯\_(ツ)_/¯ |
|
| |
Winter Soldier
Liczba postów : 115 Data dołączenia : 21/12/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Wto Lip 21, 2015 7:27 am | |
| Dzisiaj po południu wyjeżdżam i nie będzie mnie do końca lipca. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Wto Lip 21, 2015 9:46 am | |
| Nie wiem czy to odpowiedni temat, ale co tam. Może ktoś złośliwy tego nie usunie.
Chciałam podziękować za współpracę i kilka przyjemnych chwil. Życzę wszystkim całej masy dobrej zabawy! :) Pamiętajcie, MG nie jest nieomylny, miejcie własne zdanie i nie przejmujcie się niepotrzebnymi wyzywkami i wulgami na gg, za wyrażenie opinii! ;)
Dziękuję wszystkim, z którymi miałam okazję porozmawiać na sb i choć trochę poznać! :)
Buziaki dla wszystkich, trzymajcie się ciepło!
R.R.
|
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sob Lip 25, 2015 10:09 pm | |
| Od poniedziałku do czwartku będę na forum mało, ale obiecuję zerkać, żeby nadzorować co się dzieje i załatwiać kwestie techniczne typu karty i tym podobne. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Pią Lip 31, 2015 8:50 am | |
| Od 1 do 15/20 sierpnia będę na wyjeździe z kiepskim netem a co za tym idzie załatwienie czegokolwiek na gg i cb nie wchodzi w rachubę. Jak dobrze pójdzie, to będę wstanie na posty odpisywać, chociaż dość mozolnie. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności | |
| |
|
| |
| Usprawiedliwienia nieobecności | |
|