Autor | Wiadomość |
---|
Fenris Mistrz Gry
Liczba postów : 674 Data dołączenia : 08/06/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Czw Sie 25, 2016 4:37 pm | |
| Znowu nieobecność z Doreen. Jedziemy w góry, będziemy biegać po lasach i napadać na turystów. Nie wiem jak będzie z internetami, więc możemy wolniej odpowiadać na posty. Wracamy 5 września. |
|
| |
Punisher
Liczba postów : 189 Data dołączenia : 14/04/2013
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Czw Sie 25, 2016 5:37 pm | |
| - Fenris napisał:
- Znowu nieobecność z Doreen. Jedziemy w góry, będziemy biegać po lasach i napadać na turystów. Nie wiem jak będzie z internetami, więc możemy wolniej odpowiadać na posty. Wracamy 5 września.
Mam Was na oku! |
|
| |
Cable
Liczba postów : 238 Data dołączenia : 22/10/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Czw Sie 25, 2016 8:06 pm | |
| Od jutra mnie nie ma, wracam w niedzielę. Proszę X-Menów, żeby w miarę możliwości poczekali na mnie z następną kolejką :D |
|
| |
Loki Administrator
Liczba postów : 4172 Data dołączenia : 23/05/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sro Sie 31, 2016 6:04 pm | |
| Cyclops / Rulk / Falcon choruje, dlatego się praktycznie nie udziela. |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Pon Wrz 05, 2016 3:59 pm | |
| Najpewniej do piątku albo soboty praktycznie mnie nie będzie. W razie czego zajmę się sprawami typu ocena karty postaci i tym podobne, ale na posty raczej nie ma co liczyć, bo wątpię, żebym znalazł na nie czas. |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Pią Wrz 09, 2016 5:20 pm | |
| - Loki napisał:
- Najpewniej do piątku albo soboty praktycznie mnie nie będzie. W razie czego zajmę się sprawami typu ocena karty postaci i tym podobne, ale na posty raczej nie ma co liczyć, bo wątpię, żebym znalazł na nie czas.
Brak czasu przedłuży mi się o parę dni, ale jutro postaram się dać mg dla Pająków i Otto oraz dla Thunberbolts i X-Men. Tak tylko informuję. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Pią Wrz 09, 2016 11:21 pm | |
| Molly/Susan Jak już od dłuższego czasu widać poważnie spadła mi aktywność i tak będzie jeszcze do końca września. Zwyczajnie nie daję rady pogodzić nauki i życia z rodziną w Ojczyźnie z regularnym wchodzeniem na forum. Odpisuję kiedy mogę i kiedy widzę, że powinnam, głównie po nocach, jednak w natłoku zajęć może mi coś umknąć i nie bójcie się mnie wtedy popędzić do odpisu, najlepiej na gg, batem :) |
|
| |
Sly
Liczba postów : 214 Data dołączenia : 04/10/2015
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sob Wrz 10, 2016 6:43 am | |
| Nie ma mnie do 19.09. Wycieczka szkolna |
|
| |
Adam Stuart
Liczba postów : 12 Data dołączenia : 30/08/2016
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sob Wrz 10, 2016 12:36 pm | |
| 12, 13 i 14 września raczej nie będę w stanie odpisywać z powodu wyjazdu. |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Pon Wrz 19, 2016 6:33 pm | |
| Patriot/Hood/Khaldun przekazuje, że jedzie do szpitala i na wszelki wypadek zgłasza nieobecność. |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Czw Wrz 22, 2016 4:05 pm | |
| Do poniedziałku albo wtorku będę zajęty - więc pewnie pojawią się jakieś opóźnienia w postach, choć postaram się je wrzucać. |
|
| |
Gamora
Liczba postów : 183 Data dołączenia : 24/05/2014
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sob Wrz 24, 2016 1:34 pm | |
| Urlopuję się od 25.09. do 2.10. włącznie. |
|
| |
Miguel O'Hara
Liczba postów : 141 Data dołączenia : 29/12/2014
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sob Wrz 24, 2016 7:30 pm | |
| W najbliższy poniedziałek oraz czwartek czekają mnie egzaminy poprawkowe, więc i ostatnie dni ostrej nauki (ekhe-khem, a przynajmniej takie są plany) - prawdopodobne więc, że zmniejszy się do 29. moja frekwencja na forum, a posty pojawią się dopiero po wszystkim.
Dlatego Otto, jak bardzo chcesz, to możesz w aktualnej kolejce pisać przede mną. |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Wto Wrz 27, 2016 3:37 pm | |
| To ja tylko przypomnę, że wracam do aktywnego pisania i dziś albo jutro będą posty. Pierwszy w kolejce będzie pewnie ten pod Hollywood, więc możecie się powoli szykować. |
|
| |
Fenris Mistrz Gry
Liczba postów : 674 Data dołączenia : 08/06/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Pią Wrz 30, 2016 12:10 pm | |
| Rodzinka wpada do mnie na weekend. Niby nic, ale mała szansa że do poniedziałku coś odpiszę. :( |
|
| |
Aaron Irvine
Liczba postów : 14 Data dołączenia : 29/08/2016
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Pią Wrz 30, 2016 4:33 pm | |
| Evrain prosił o przekazanie, że przez najbliższe dwa tygodnie może oddawać posty z dużym poślizgiem ze względu na rzadki dostęp do internetu/kompa. |
|
| |
Mikael
Liczba postów : 105 Data dołączenia : 12/03/2014
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sob Paź 01, 2016 12:11 pm | |
| Przerwa na czas bliżej nieokreślony(ale powiedzmy, że do końca października) z powodu braku weny i chęci. Jeśli ktoś coś będzie ode mnie chciał, na GG będę, ale odpisywać mogę z opóźnieniem. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Nie Paź 02, 2016 9:02 pm | |
| Opóźnienie w postach związane z obowiązkami w mym życiu. Najpóźniej w czwartek wrzucę wszystkie posty, choć postaram się po drodze coś napisać. |
|
| |
Black Cat
Liczba postów : 410 Data dołączenia : 16/10/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Nie Paź 02, 2016 11:31 pm | |
| Nie ma mnie od 5 do 8 października - wyjazd. |
|
| |
Thaddeus Ross
Liczba postów : 186 Data dołączenia : 30/07/2013
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Pon Paź 03, 2016 6:47 am | |
| No więc nie będzie mnie do przyszłego tygodnia, ale nie wiem konkretnie w jaki dzień wrócę, ale przyszłym tygodniu na pewno. Usprawiedliwiam Rulka, Cyclopsa, Falcona i Coulsona. Przepraszam. |
|
| |
Sly
Liczba postów : 214 Data dołączenia : 04/10/2015
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sro Paź 05, 2016 7:47 am | |
| Nie ma mnie miesiąc. Rehabilituję swojego garba. Jakby mnie ktoś szukał proszę łapać Fire Archera, którego kopnę do aktywności na forum. |
|
| |
Roberto da Costa
Liczba postów : 139 Data dołączenia : 11/06/2016
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sro Paź 05, 2016 2:29 pm | |
| To ja ze względu na plan zajęć na ten rok muszę ograniczyć swoją aktywność do minimum (tak, da się jeszcze bardziej), dlatego jeśli ktoś aktualnie jest ze mną na fabule, albo którymś moim multi, niech nastawi się na uciekanie ode mnie albo czekanie. To tak ostrzegam. |
|
| |
Carol Danvers Mistrz Gry | Captain Grammar
Liczba postów : 467 Data dołączenia : 24/03/2013
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Pią Paź 07, 2016 7:41 pm | |
| W przyszłym tygodniu zaczynam kolejne praktyki, a po zakończeniu ich wyjeżdżam na tydzień. Później mam sesje egzaminacyjne. W międzyczasie zatem będę miała ograniczoną możliwość do pisania postów - co już daje się zauważyć teraz - z mniej lub bardziej ważnych powodów. Niemniej, postaram się odpisywać, choć nie jestem w stanie powiedzieć ile może być przerwy między moimi postami. Jeśli jednak ktoś woli szybciej zrezygnować z rozgrywki - niech mi po prostu napisze na PW lub poinformuje o pominięciu. :)
tl;dr - od 17.10-15.11, 25.11-3/8.12 taka "śmaka" nieobecność. |
|
| |
Vision Mistrz Gry
Liczba postów : 182 Data dołączenia : 24/09/2015
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sob Paź 08, 2016 12:06 pm | |
| Przepraszam za bardzo ograniczoną aktywność w ostatnim czasie i informuję, iż w najbliższym tygodniu dalej istnieje możliwość, że dość trudno będzie można mnie złapać ale w miarę możliwości postaram się odpisać tam gdzie będzie to potrzebne. Studia i jeszcze kilka spraw mniej lub bardziej prywatnych sprawiają, że chwilowo nie mam tak dużo czasu, który mógłbym poświęcić na pisanie, ale od drugiej połowy miesiąca powinno się znacznie poprawić. Tyczy się wszystkich moich postaci, czyli: Vision, Rogue, Spectrum, Jessica Jones. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Pią Paź 14, 2016 5:23 pm | |
| W sumie dostałam cynk, że warto się usprawiedliwić, a więc nie będę w stanie zrobić żadnych odpisów dziś, jutro ani w niedziele (czyli 3 dni c: ) z powodu krótkiego wyjazdu do polski. Wracam do was w poniedziałek! |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności | |
| |
|
| |
| Usprawiedliwienia nieobecności | |
|