Autor | Wiadomość |
---|
Mercury
Liczba postów : 18 Data dołączenia : 23/02/2017
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sro Cze 21, 2017 12:03 am | |
| Konta: Mercury, Domino, Fantomex, Nico Minoru Termin: do 28.06. Powód: siła wyższa, wyskoczyło mi kilka naglących spraw, które muszę zamknąć do tego terminu |
|
| |
Hiro Takachiho
Liczba postów : 18 Data dołączenia : 17/04/2017
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sro Cze 21, 2017 2:09 pm | |
| Kto? Ja, Gwen i LR. Do kiedy? Dunno. Powód? Skupiam się na zdobywaniu życ... Pracy.
Ale też!
Spider-Friends (Spider, Strange, Speed i inne jego postacie, które teraz nie przychodzą mi do głowy) Do kiedy? Kto wie? Powód? Internet szlag mu trafił i ma tylko gg w telefonie. |
|
| |
Akira
Liczba postów : 83 Data dołączenia : 02/03/2016
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Pon Cze 26, 2017 4:47 am | |
| Akira, Markus Evans, Sammy Od 29 czerwca do 7-10 lipca
Zmiana lokalu. Nie wiem kiedy dokładnie będę mieć internet podłączony~ |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Pon Cze 26, 2017 1:24 pm | |
| 29.06-09.07 Zmniejszam aktywność do minimum. Będę się pojawiał ale bez postów. |
|
| |
Surge Mistrz Gry
Liczba postów : 277 Data dołączenia : 04/05/2013
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Wto Cze 27, 2017 3:04 pm | |
| 3 OGŁOSZENIA
5-8 lipca - całkowita nieobecność. Wyjazd na Uć do Koszulek, spotkać się z koleżanką. Całą uwagę poświęcam jej, więc w ogóle mnie nie będzie *oczywiście zawsze pozostaje gg, gdyby ktoś się stęsknił.*
24-28 sierpnia - nieobecność postowa. Wyjazd na Węgry. Będę wieczorami na cb, podczas odpoczywania po zwiedzaniu, ale na pisanie postów raczej nie znajdę czasu.
Lipiec-Sierpień - bardzo prawdopodobne spowolnienie odpisów. Wakacje -> Okres urlopowy -> Nadgodziny -> Mniej snu - > Więcej zmęczenia -> Brak weny i sił na pisanie.
To chyba tyle. |
|
| |
Asher Northwoode
Liczba postów : 27 Data dołączenia : 02/03/2017
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Pią Cze 30, 2017 9:13 pm | |
| Przepraszam za moją nieobecność. Mam dosyć poważny problem z komputerem, piszę z telefonu. Posty nie będą sie pojawiać jeszcze przez kilka dni, do czasu naprawy komputera. Z góry przepraszam |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sob Lip 01, 2017 9:06 am | |
| Pisze chwilowo z uczelni. Ogólnie nie wiem jak długo może potrwać awaria sieci w moim rejonie więc może mnie nie być parę dni. |
|
| |
Miguel O'Hara
Liczba postów : 141 Data dołączenia : 29/12/2014
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sob Lip 01, 2017 1:04 pm | |
| Ze względu na wizytę Nessy, od dzisiejszego wieczora przez miesiąc moje obecności mogą być bardzo rzadkie. Postaram się jednak napisać od czasu do czasu posta, choćby jeszcze dzisiaj przed jej przyjazdem. Jak coś to próbujcie tykać na gg, a w ostateczności, gdybym w ogóle nie odpowiadał, możecie mnie pomijać. |
|
| |
Ant-Man
Liczba postów : 33 Data dołączenia : 08/05/2016
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Nie Lip 02, 2017 12:00 am | |
| Bardzo przepraszam Lunę i Wiccana, wyszły sprawy niezależne ode mnie. Postaram się odpisać w nadchodzących dniach, ale mogę mieć problem z obecnością przez jeszcze około tydzień. Mam nadzieję, że po tym wszystko się unormuje. Sprawy prywatne-... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sro Lip 05, 2017 11:20 am | |
| Przedłużam swoją nieobecność, gdyż muszę poukładać kilka spraw w życiu prywatnym. Będę tylko wpadać odpisać posty, nie będę brać udziału w dłuższych rozgrywkach z racji braku czasu. Dotyczy się to obydwu kont Anette Maxwell oraz Alexandra Foxtrota
Wstępnie: około trzech tygodni. |
|
| |
Mercury
Liczba postów : 18 Data dołączenia : 23/02/2017
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Czw Lip 06, 2017 3:56 pm | |
| Na posty Mercury, Nico i Domino musicie jeszcze chwilę poczekać. Wracam z kilkudniowego urlopu i ogarniam do konca obrone. Za kilka dni (3-7) wrócę do życia forumowego. |
|
| |
Surge Mistrz Gry
Liczba postów : 277 Data dołączenia : 04/05/2013
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Wto Lip 11, 2017 12:34 pm | |
| Mercury/Nico/Domino wydłuża nieobecność o 1-2 tygodnie. Brak internetu. |
|
| |
Winter Soldier
Liczba postów : 115 Data dołączenia : 21/12/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Wto Lip 11, 2017 5:33 pm | |
| Możliwe, że w ciągu najbliższych dwóch tygodni będzie mnie mniej. Powód: pracuję, a przynajmniej dobrze udaję. |
|
| |
Human Torch
Liczba postów : 132 Data dołączenia : 06/07/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Wto Lip 18, 2017 8:08 pm | |
| Zgłaszam nieobecność w imieniu Black Cat. Miała wypadek i powoli dochodzi do zdrowia. Stąd właśnie jej nieobecność do tej pory i jeszcze przez jakiś czas. Jednakowoż zapewnia, że do nas wróci, więc bez obaw. |
|
| |
Shatterstar
Liczba postów : 27 Data dołączenia : 30/12/2015
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sro Lip 19, 2017 6:08 pm | |
| Oczywiście z Lokim już rozmawiałem ale żeby było formalnie i jak być powinno. Permanentna nieobecność z mojej strony, po prawie 5 latach przyszedł czas by pożegnać się z forum na dobre. Były lepsze i gorsze momenty, ja sam się wypaliłem i zabrakło mi serca i ochoty na to wszystko. Z bólem oddaję postaci do których się przywiązałem, może znajdą dobry dom, może nie. Chciałem się tylko pożegnać ze wszystkimi. Podpisują Star, Berto, QQ i Robbie. |
|
| |
Loki Administrator
Liczba postów : 4172 Data dołączenia : 23/05/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sro Lip 19, 2017 6:14 pm | |
| Właściciel postaci: Cyclops, Falcon, Rulk, agent Coulson zgłasza nieobecność na czas nieokreślony. Ma wielki remont i nie wie kiedy uda mu się wrócić do odpisywania. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Czw Lip 20, 2017 5:53 pm | |
| Zgłaszam nieobecnośc do 24.07 - bo mam cały czas wykłady z prawa jazdy i nie wyrabiam z resztą rzeczy co mi się w domu wyczyniają. Natomiast 25.07 już odpiszę w misji "Gniew Loa" |
|
| |
Doreen Green
Liczba postów : 89 Data dołączenia : 27/06/2016
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Czw Lip 20, 2017 9:15 pm | |
| Zgłaszam weekendową nieobecność Fenrisa i moją - od jutra (choć w ciągu dnia mogą się jeszcze pojawić jakieś posty). W niedzielę wieczorem powinniśmy już się uaktywnić. |
|
| |
Jake Minty
Liczba postów : 4 Data dołączenia : 21/07/2017
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sob Lip 22, 2017 5:48 pm | |
| Będę nieobecny od 23.07.2017. do 07.08.2017. Obóz żeglarski. Jeśli będzie tam internet, w co wątpię, to najpewniej znajdę czas na pisanie, ale na wszelki wypadek wolę was uprzedzić o możliwości nieobecności. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Nie Lip 23, 2017 8:40 pm | |
| Jako, że jeden dzień mojej nieobecności na chacie jest zauważalny i różnie odbierany to napiszę, że nie będzie mnie z jakieś 2-3 dni. Raczej nie więcej. Odpisy będą się pojawiać, ale sama obecność na forum zostanie ograniczona. Mam gorsze dni i nie chcę, aby inni przypadkiem odczuwali to na własnej skórze.
Buziaczki, Salamander. Wiecie, że Was kocham. |
|
| |
Transonic
Liczba postów : 36 Data dołączenia : 14/07/2017
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Wto Lip 25, 2017 9:36 am | |
| Konta: Transonic, Kera, Ashara Kiedy: od 27 do....? No przypuszczalnie po niedzieli być powinnam. Powód: Zachciało mi się uspołeczniać i jadę do koleżanki. Znając życie z pociągu będę wchodzić, a tak normalnie to może uda się wejść, ale wątpię. |
|
| |
Namor
Liczba postów : 32 Data dołączenia : 08/04/2014
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sro Lip 26, 2017 8:37 pm | |
| W weekend powinny paść odpisy z mojej strony. |
|
| |
The Hood
Liczba postów : 62 Data dołączenia : 08/08/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sro Lip 26, 2017 10:20 pm | |
| W weekend postaram sie odpisać Hoodem. Robię domek na działce i całe dnie przeważnie siedzę na niej, nie wchodząc za często na fora z telefonu |
|
| |
Sabretooth
Liczba postów : 106 Data dołączenia : 11/02/2013
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Czw Lip 27, 2017 7:20 pm | |
| Mam dość napięte kilka dni i muszę trochę odpocząć. Posty będą się pojawiać od soboty/niedzieli. |
|
| |
She-Hulk
Liczba postów : 108 Data dołączenia : 17/04/2013
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Czw Lip 27, 2017 7:56 pm | |
| Między 1 a 8 sierpnia będę absolutnie nieosiągalna z powodu wyjazdu. Do końca lipca postaram się ogarnąć wszystkie zaległe posty (Jen, Doreen, Rahne, Dust i N'yoty). |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności | |
| |
|
| |
| Usprawiedliwienia nieobecności | |
|