Marvel Universe: The Avengers PBF |
|
| Marvel: Avengers Alliance | |
|
+10Fantomex Jane Foster Cable Carnage Thor Spider-Man Rocket Raccoon Black Cat Tony Stark Loki 14 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Loki Administrator
Liczba postów : 4172 Data dołączenia : 23/05/2012
| Temat: Marvel: Avengers Alliance Nie Sty 20, 2013 4:19 pm | |
| First topic message reminder :Zauważyłem, że sporo osób na naszym forum gra w MAA, a niektórzy może chcieliby dopiero zacząć - dlatego uznałem za stosowne założyć ten temat. Jedni bawią się na Facebooku, inni na Playdomie, jednakże nic nie stoi na przeszkodzie temu, abyśmy wymieniali się spostrzeżeniami, własnymi preferencjami, radami, ciekawostkami - i tak dalej i tym podobne~ |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Sob Paź 19, 2013 11:09 am | |
| Ja już o tym wiedziałem jak tylko w dziennej ruletce pokazało się Twoje berło z Avengers , hihi. BTW bardzo przydatne w PvP przeciwko irytującym protectom...
Przy okazji bardzo spodobało mi się udostępnienie Mockingbird i Emmy permanentnie...To musiało nastąpić, bo lista herosów zaczynała wyglądać przygnębiająco przez cały tłum postaci z napisem "EXPIRED". Można liczyć na kolejne tego typu akcje w przyszłości. |
| | | Gambit
Liczba postów : 105 Data dołączenia : 02/12/2012
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Czw Paź 31, 2013 9:59 pm | |
| Poziom Agenta 89, 21 CP, 12 SP, 6 GOLD Co sądzicie? I...kto gra na facebooku, bo potrzebuje pomocy z Kurse'm?
- IRON MAN (Standard Blaster) LVL 8 - Classic Black Widow, LVL 6. - HEROIC AGE (TACTIC) HAWKEYE LVL 7 -MODERN CYCLOPS LVL 3 - CLASSIC DR STRANGE LVL 10 (idzie na 11 :) ) - ANNIHILUS BLASTER HUMAN TORCH LVL 11. - FUTURE FOUNDATION INVISIBLE WOMAN LVL 12 - IRON FIST CLASSIC LVL 5 - MODERN MS. MARVEL LVL 8 - CLASSIC NIGHTCRAWLER LVL 4 - MODERN SHE HULK LVL 8 - CLASSIC SPIDER WOMAN LVL 4 - MODERN STORM LVL 4 - YELLOW AND BLUE WOLVERINE LVL 11 -UNCANNY ROGUE LVL 5 - CLASSIC GAMBIT LVL 6, - HEROIC CAPTAIN BRITAIN LVL 8 - MODERN ANGEL LVL 6 |
| | | Loki Administrator
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Sob Gru 14, 2013 1:41 pm | |
| A ja tak tylko podrzucę nowinkę~ |
| | | Loki Administrator
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Czw Mar 20, 2014 11:25 pm | |
| Informacja dla osób grających na Playdomie - gra się zamyka 3. |
| | | Morgan Sandler
Liczba postów : 25 Data dołączenia : 25/10/2013
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Pią Mar 28, 2014 11:41 pm | |
| Przechodzą na FB? Czemu rezygnują z Playdom? Ja zdobyłem znów fartem Moonstone, ale 10G wydałem na paczuszki licząc na Lokiwgo i lipa. Ostatni Cover, połowa paska, zbieramy dalej:D |
| | | Moonstone
Liczba postów : 239 Data dołączenia : 26/09/2014
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Sro Gru 27, 2017 3:06 am | |
| Temat można zamknąć, bo gra od dobrego roku nie działa. Aczkolwiek powiem, że była zacna do momentu wprowadzenia Worthy. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance | |
| |
| | | | Marvel: Avengers Alliance | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|