Z dniem dzisiejszym mija równo rok od momentu, gdy wraz z Hawkeye'em założyliśmy forum - na świeżo po wyjściu Avengersów, mając nadzieję na fali popularności filmu zbudować porządnego PBF'a opartego na całym - jakże przecież bogatym - świecie Marvela.
Przez ten czas wiele się wydarzyło. Znacząco powiększyła się ekipa, a sama liczba graczy nie tylko spełniła, ale wręcz przerosła nasze oczekiwania. Co więcej, wkład wszystkich użytkowników w rozwój forum niezmiennie budzi we mnie wzruszenie - i przy tej okazji chciałbym złożyć Wam wszystkim wyrazy wdzięczności za to, co robicie i za to, że po prostu jesteście.
Dziękuję zarówno osobom będącym z nami już od dawna - wielu z Was wiernie gra na naszym forum praktycznie od samego początku jego istnienia - jak i tym, którzy dopiero wstąpili w nasze szeregi... A także użytkownikom, których z jakiegoś powodu już z nami nie ma. Dziękuję za poświęcany forum czas, zaangażowanie oraz pomysły, za reklamowanie i zaskakiwanie, za udzielanie się nie tylko jako postaci, ale i prawdziwe osoby. Przede wszystkim zaś dziękuję za Wasz wkład w tworzenie przyjemnej, rodzinnej atmosfery - i za przyjaźń, gdyż wiem, że wielu z nas bardzo się do siebie zbliżyło.
Bezsprzecznie odnosimy sukces - rośniemy, rozwijamy się, realizujemy coraz to nowe motywy, wciągamy kolejnych graczy. Nic z tego nie miałoby jednak miejsca, gdyby nie Wy - moi drodzy użytkownicy. To jest właśnie najważniejsze, co chciałbym Wam dzisiaj powiedzieć: Wy jesteście tym forum, tworzycie je i możecie być z siebie dumni - bo ja z Was jestem.
Jeszcze raz dziękuję - i liczę na to, że na tym nie poprzestaniemy, że nigdy się nie zatrzymamy.
Jesteście naprawdę wspaniali.
~ Loki