| Secrets of Tunguska | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Secrets of Tunguska Czw Lip 04, 2013 10:33 am | |
| Tytuł: Secrets of Tunguska Data rozpoczęcia: Gdy znajdą się gracze. Ilość uczestników: 6 osób Frakcje: WSZYSCY AKTYWNI GRACZE!!
Opis: 30 czerwca 1908 pośród Syberyjskich lasów doszło do ogromnej eksplozji, która powaliła drzewa w promieniu 40 km, widziana była w promieniu 650 km, słyszana w promieniu 1000 km, zaś niezwykle silny wstrząs zarejestrowały wówczas sejsmografy na całej Ziemi. Po dziś dzień, miejsce to spowite jest cieniem tajemniczości. Naukowcy prześcigają się w teoriach, próbując znaleźć prawdę w tym zniszczonym skrawku ziemi. Po ponad wieku uśpienia, poległy moloch dał o sobie ponownie znać. Bardzo silny impuls o nieznanej naturze, niczym swoiste zaproszenie, został wysłany w Świat. Wytężone uszy organizacji rządowych, momentalnie skupiły na nim swoją uwagę. To jednak nie była jedyna sfera, na której wiadomość została rozesłana. Odbiła się echem w umysłach mutantów o rozwiniętych zdolnościach telepatycznych oraz zaburzając spokojną sferę astralną, tym samym skupiając na sobie uwagę wszystkich zainteresowanych.
Uwagi: W przypadku S.H.I.E.L.D. nie ma problemu z przelotem. Reszta uczestników, która - nie ma własnych odrzutowców, nie umie latać itp. - poleci biznes klasą :D Dwie osoby na grupę, ale jak nie znajdzie się partnera, to można lecieć solo. Ubierzcie ciepłe ciuchy - w końcu Syberia to nie Miami Beach :D
Uczestnicy:
Frakcja pierwsza (S.H.I.E.L.D./Avengers/Young Avengers): 1) Agent Clint Barton a.k.a. Hawkeye 2) Agentka Asuka Hanabusa a.k.a. Rokku
Frakcja druga (Żołnierskie Niebo): 1) Conrad Ramirez a.k.a. Albatros 2) Mystique w formie: James III Masterson 3) Sam Green
Frakcja trzecia: 1) Black Cat
Zapraszam serdecznie :)
Ostatnio zmieniony przez Magnus dnia Sob Lip 06, 2013 9:06 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
| |
Albatros
Liczba postów : 23 Data dołączenia : 02/07/2013
| Temat: Re: Secrets of Tunguska Czw Lip 04, 2013 11:03 am | |
| Zgłaszam Albatrosa. Coś takiego mogło by być przydatne dla żołnierskiego Nieba.
Frakcja raczej druga. |
|
| |
Mystique
Liczba postów : 34 Data dołączenia : 02/07/2013
| Temat: Re: Secrets of Tunguska Czw Lip 04, 2013 12:19 pm | |
| Frakcja Druga ;) mnie też proszę wpisać jako James III Masterson. Jak wrócę do domu napiszę kilka słów o tym pod kogo tym rzem podszywa się Mystique. |
|
| |
Hawkeye Ph.D. in friends with benefits
Liczba postów : 302 Data dołączenia : 23/05/2012
| Temat: Re: Secrets of Tunguska Sob Lip 06, 2013 8:21 pm | |
| Zapisuję się, z zastrzeżeniem, że mam jeszcze do skończenia aktualny wątek. |
|
| |
Black Cat
Liczba postów : 410 Data dołączenia : 16/10/2012
| Temat: Re: Secrets of Tunguska Sob Lip 06, 2013 8:23 pm | |
| Zgłaszam się, pewnie do grupy trzeciej, nic innego nie zostało 3 |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Secrets of Tunguska Sob Lip 06, 2013 8:44 pm | |
| Zapisuje się, chyba nie trzeba mówic jaka grupa |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Secrets of Tunguska Sob Lip 06, 2013 9:10 pm | |
| Mam sześciu graczy, więc rekrutacja zostaje zamknięta!
Pełny skład został zaktualizowany - do oddziału Żołnierskiego Nieba dołączy Sam Green, na prośbę Albatrosa.
Rozgrywka i pierwsze posty MG: - Żołnierskie Niebo już wychwyciło sygnał i rozpoczęli poszukiwania. - Następna w kolejce będzie Felicja, gdyż jej wątek też wymaga pewnego wstępu. - Asuka poczeka na Hawka, ale to nie znaczy, że będzie się nudzić - Nick Fury jest w moich npcowych rękach, więc spodziewaj się telefonu xD
Sprawy techniczne: To jedynie moja PROŚBA, aby ewentualne usprawiedliwienia nieobecności, pomysły, czy błędy słać mi na PW :)
P.S. Przypominam o ciepłych kurtkach, kalesonach i wełnianej bieliźnie. Lecicie na Syberię... and winter is coming! |
|
| |
Eddie Brock
Liczba postów : 52 Data dołączenia : 22/01/2013
| Temat: Re: Secrets of Tunguska Pon Lip 08, 2013 12:07 am | |
| Zapisuję się do 3 frakcji, o ile jeszcze można. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Secrets of Tunguska Pon Sie 19, 2013 4:25 pm | |
| Czy jakiś wolny - chwilowo bezrobotny - członek S.H.I.E.L.D. chciałby dołączyć do Hawka na misji? |
|
| |
Black Widow
Liczba postów : 184 Data dołączenia : 25/05/2012
| Temat: Re: Secrets of Tunguska Pon Sie 19, 2013 5:53 pm | |
| Ja bardzo chętnie, ale trzeba by poczekać na koniec mojej misji w Rosji. |
|
| |
Black Cat
Liczba postów : 410 Data dołączenia : 16/10/2012
| Temat: Re: Secrets of Tunguska Pon Sie 19, 2013 7:12 pm | |
| MAGNUS, TRZYMAJ MIEJSCE DLA WDOWY. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Secrets of Tunguska Pon Sie 19, 2013 8:24 pm | |
| |
|
| |
Black Widow
Liczba postów : 184 Data dołączenia : 25/05/2012
| Temat: Re: Secrets of Tunguska Pon Sie 19, 2013 8:31 pm | |
| Dziękuję <3 Postaram się jak najszybciej uciec z grzbietu leviathana i zamelduję się na Syberii. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Secrets of Tunguska | |
| |
|
| |
| Secrets of Tunguska | |
|