Sasha Aristow Mistrz Gry
Liczba postów : 94 Data dołączenia : 30/09/2012
| Temat: Mutants in the making Nie Wrz 22, 2013 10:58 am | |
| Tytuł: Mutants in the making Data rozpoczęcia: Zapewne jak znajdą się chętni. Ilość uczestników: Sądzę, że dwoje jest jak najbardziej wystarczające. Frakcja/e: Najlepiej S.H.I.E.L.D Opis: Od jakiegoś czasu jeden z informatorów Tarczy obserwował potencjalnego nabywcę MGH (Mutant Growth Hormone ), dzięki któremu zwykli ludzie mogą zdobyć na jakiś czas moce. W końcu udało mu się namierzyć miejsce dokonania transakcji, które przy okazji okazało się czymś więcej – miejscem tworzenia MGH. Zaskoczył go fakt, iż zamierzono dokonać spotkania właśnie w tym miejscu. Wydało się to dość nierozsądne przy czym podejrzane. Zdołał w ciągu nocy się przedostać do środka, jednakże jego zwiad nie trwał długo. Wykryty ledwie umknął z życiem z fabryki. Wszystkie informacje jakie udało mu się zdobyć przesłał do centrali, czekając na odzew. Cała ta sprawa nie wyglądała dobrze i należało to jak najszybciej sprawdzić. Uwagi:* Jako, że jest to moja pierwsza misja, mam zaplanowane jej dwie końcówki w zależności jak mi wyjdzie. Dlatego ostrzegam, że jeżeli się wczuję należy przygotować się na więcej emocji. No i – bądźcie wyrozumiali! Poza tym liczę na postaci „mniej pro”. Czyli o jakiś niezbyt wygórowanych mocach. Drobnych – lub wcale.
Uczestnicy:
~ Leo Fitz ~ Jack Brooks
Jeżeli wcześniej znajdzie się ktoś chętny i odpowiedni, na miejsce Spectre (nadzieja), misja rozpocznie się wcześniej. Inaczej za pewne będę musiał na nią poczekać.
Ostatnio zmieniony przez Sasha Aristow dnia Wto Paź 01, 2013 6:52 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
Spectre
Liczba postów : 35 Data dołączenia : 28/07/2013
| Temat: Re: Mutants in the making Nie Wrz 22, 2013 11:05 am | |
| Pfff... no ja ci tu dam nadzieję. Ranisz moje uczucia Q-Q |
|
Sasha Aristow Mistrz Gry
| Temat: Re: Mutants in the making Nie Wrz 22, 2013 3:40 pm | |
| Nadzieja jest ogółem... tak na chętnych. I żeby jednak nie trzeba było cię zastępować. |
|
Gość Gość
| Temat: Re: Mutants in the making Nie Wrz 29, 2013 11:26 pm | |
| Jestem chętny. Zgłaszam się. |
|
Sasha Aristow Mistrz Gry
| Temat: Re: Mutants in the making Pon Wrz 30, 2013 7:22 pm | |
| Okej, to o ile nie znajdzie się w międzyczasie jeszcze jakiś chętny to musimy poczekać na Spectre, aż będzie wolna. |
|
Leo Fitz
Liczba postów : 4 Data dołączenia : 28/09/2013
| Temat: Re: Mutants in the making Wto Paź 01, 2013 6:27 pm | |
| To i jest chętny. Dodatkowo idealnie się wpasuję na tego technika z opisu. |
|
Sasha Aristow Mistrz Gry
| Temat: Re: Mutants in the making Czw Paź 03, 2013 8:54 pm | |
| Dobra, w takim bądź razie ruszamy i zapraszam was tutaj. |
|
Sponsored content