Autor | Wiadomość |
---|
Thor
Liczba postów : 174 Data dołączenia : 25/05/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sob Lip 28, 2018 9:42 pm | |
| Wynikło nieco bałaganu z wyjazdami, więc grę fabularną zacznę dopiero koło 12 sierpnia |
|
| |
Spider-Man
Liczba postów : 305 Data dołączenia : 20/07/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Wto Sie 07, 2018 9:47 am | |
| Ze względu na wyjazd, brak aktywności jako Spider-Man oraz Cassie 16 sierpnia. |
|
| |
Captain America
Liczba postów : 240 Data dołączenia : 27/05/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sro Sie 08, 2018 5:06 pm | |
| Niestety z internetem jest gorzej niż podejrzewałem - moja obecność będzie bardzo znikoma do końca wakacji studenckich, szczególnie w okresie 28 sierpnia - 15 września (zero kontaktu). Z poważaniem, Cap |
|
| |
Surge Mistrz Gry
Liczba postów : 277 Data dołączenia : 04/05/2013
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Pią Sie 10, 2018 6:28 pm | |
| 29 sierpnia - 3(4) września - wyjazd do Josha. Znając życie będziemy się pojawiać na cb ale postów to raczej nie napiszę żadnych.
8 września - randka z Miguelem. |
|
| |
Vision Mistrz Gry
Liczba postów : 182 Data dołączenia : 24/09/2015
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Pią Sie 17, 2018 5:27 pm | |
| Zapomniałem wspomnieć wcześniej. Od jutra (18.08) do poniedziałku (20.08) włącznie nie ma szans na posty. Wesele, poprawiny, później czas potrzebny na dojście do siebie itd. We wtorek powinienem być już na nogach i gotów do pisania ;) |
|
| |
Ant-Man
Liczba postów : 33 Data dołączenia : 08/05/2016
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Pią Sie 17, 2018 6:35 pm | |
| Od 22 sierpnia do 28 sierpnia będę na wyjeździe wakacyjnym <3 |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Nie Sie 19, 2018 12:26 pm | |
| Nieobecność na kilka dni. Ostatnio sporo przebywam poza domem i dodatkowo obciążono mnie nowymi obowiązkami, przez co brakuje mi nie tylko sił, ale i humoru na pisanie z innymi... A może to jedno wynika z drugiego? Nieważne. Przez gadzią wylinkę mam okropne wahania nastroju i nie chcę, aby mój humor przenosił się na innych+czeka mnie wizyta w zoo i nie wiem, kiedy mnie wypuszczą z tamtejszego terrarium.
Kontakt ze mną będzie możliwy głównie przez Telegram i Deviantart. |
|
| |
Vrath
Liczba postów : 28 Data dołączenia : 24/06/2016
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sro Wrz 05, 2018 11:06 am | |
| Ze względu na gorszę samopoczucie spowodowane chorobą nie pojawię się tu przez parę dni, do soboty maks.
|
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Wto Wrz 11, 2018 6:41 pm | |
| Minimum do 16.09.2018. Posty będą się pojawiały - powoli. |
|
| |
Miguel O'Hara
Liczba postów : 141 Data dołączenia : 29/12/2014
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Wto Wrz 25, 2018 5:12 pm | |
| Jak mówiłem na cb, w czwartek poprawka, do tego w pracy pojawił się dość spory projekt, który muszę skończyć do piątku w tydzień (co jest realne, ale wymaga dużej dawki poświęcenia, nerwów i stresu).
Także najwcześniej jakiekolwiek posty w weekend, cb pewnie też będę unikał, snu też.
Tradycyjnie, nie tęsknijcie za bardzo. |
|
| |
Harry Osborn
Liczba postów : 145 Data dołączenia : 27/04/2014
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Czw Wrz 27, 2018 11:53 am | |
| Przez najbliższych parę dni mogę nie być w stanie odpisywać. |
|
| |
Vrath
Liczba postów : 28 Data dołączenia : 24/06/2016
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sob Wrz 29, 2018 4:26 pm | |
| Z przyczyn niezależnych ode mnie, posty wrzucę dopiero po niedzieli.
|
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sob Wrz 29, 2018 7:35 pm | |
| Do 15.10 z dużym prawdopodobieństwem - zmniejszę częstotliwość postową. Na GG będę normalnie aktywny. |
|
| |
Harry Osborn
Liczba postów : 145 Data dołączenia : 27/04/2014
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sro Paź 03, 2018 6:49 pm | |
| - Harry Osborn napisał:
- Przez najbliższych parę dni mogę nie być w stanie odpisywać.
Odnośnie tego. Jeżeli jutro trafię do szpitala, to może mnie przez jakiś czas nie być w ogóle. |
|
| |
Fenris Mistrz Gry
Liczba postów : 674 Data dołączenia : 08/06/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Pon Paź 08, 2018 6:33 am | |
| Przez ten tydzień nie będzie mnie i Rahne. Do poniedziałku (15.10.2018) prawdopodobnie nie ma co liczyć na posty z naszej strony. Chyba że pogoda w bieszczadzkich lasach nie dopisze, a my znajdziemy prąd i Internet w jakiejś jaskini. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sro Paź 17, 2018 11:17 pm | |
| Z powodu choroby jestem zmuszony ograniczyć swoją aktywność. Pewnie do weekendu mi przejdzie, jednak jeśli Silk i Eugene chcą razem popisać, pozwalam pomijać mnie w kolejce. Można uznać, że Simon nie sprawia kłopotów i robi wszystko, co mu każą, będąc gdzieś w tle.
Piszę, bo nie chcę skarg za to, że nie odpisuję przez tydzień. Życie bywa pracochłonne i przykro mi, że niektórzy tego nie rozumieją. Ostatecznie można mnie zostawić samego w temacie. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Pon Paź 22, 2018 10:50 am | |
| Esmeraldy ze dwa dni nie bedzie |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Pon Paź 22, 2018 6:12 pm | |
| |
|
| |
Miguel O'Hara
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Pon Paź 22, 2018 7:24 pm | |
| Intensywny tydzień-dwa na uczelni, jeśli już wbijam to raczej na chwilę, towarzysko, wykończony, żebyście nie musieli znowu tęsknić. Ewentualny post mógłby się w weekend pojawić, szczególnie jeśli Cap wcześniej odpisze, ale gwarancji nie daję. |
|
| |
Vision Mistrz Gry
Liczba postów : 182 Data dołączenia : 24/09/2015
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Wto Paź 23, 2018 4:32 pm | |
| W pierwszej kolejności chciałbym przeprosić za znacznie ograniczoną aktywność. Niestety taki stan może jeszcze trochę potrwać, choć w najbliższym czasie za wszelką cenę postaram się odpisać w tematach, w których zalegam najbardziej (czyt. u Genesisa i Fenrisa).
Jaki jest powód tego wszystkiego? Praca i od początku miesiąca doszły także studia w weekendy... Czasu wolnego mam więc raczej mało i to prędko się zmieni, za co przepraszam wszystkich, którzy mogą zostać przez to poszkodowani. Rezygnować z gry nie zamierzam. Możliwe za to, że z niektórymi postaciami będę musiał się pożegnać, lecz nim to nastąpi chciałbym co najmniej dokończyć ich obecne wątki.c |
|
| |
Captain America
Liczba postów : 240 Data dołączenia : 27/05/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Wto Paź 23, 2018 7:17 pm | |
| Do końca miesiąca ograniczona obecność.
|
|
| |
Jacob
Liczba postów : 7 Data dołączenia : 01/09/2018
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sro Paź 24, 2018 7:23 am | |
| Mnie niebędzie najprawdopodobniej do nowego roku. Nie dość, że nie mam czasu to jeszcze sie przeprowadzam i po prostu zbytnio nie mam ani sił ani możliwości. Na Times Square po prostu mnie pomińcie i tak zbyt dużo tam nie wnosiłem. |
|
| |
Miguel O'Hara
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Pią Paź 26, 2018 11:34 pm | |
| - Miguel O'Hara napisał:
- Intensywny tydzień-dwa na uczelni, jeśli już wbijam to raczej na chwilę, towarzysko, wykończony, żebyście nie musieli znowu tęsknić.
Ewentualny post mógłby się w weekend pojawić, szczególnie jeśli Cap wcześniej odpisze, ale gwarancji nie daję. Zmieniam na całkowitą nieobecność do co najmniej końca tego weekendu. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Nie Paź 28, 2018 8:20 am | |
| |
|
| |
Fenris Mistrz Gry
Liczba postów : 674 Data dołączenia : 08/06/2012
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności Sro Paź 31, 2018 9:00 am | |
| Do 05.11.2018 znikamy z Rahne do rodzinki, na groby, i naciągać postronnych na cukierki za realistyczne wilcze przebrania.
Mała szansa na posty. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Usprawiedliwienia nieobecności | |
| |
|
| |
| Usprawiedliwienia nieobecności | |
|