Autor | Wiadomość |
---|
Darkhawk
Liczba postów : 146 Data dołączenia : 25/08/2012
| Temat: Re: Organizacja i zapisy Sro Sie 14, 2013 11:23 pm | |
| Jak zwykle nie ogarniam, toteż tak późno:
Dom: RAVENCLAW
Ulubiony/e przedmiot/y: Zielarstwo (Fantoś będzie uczył nas o tym jak sadzić Marychę, założę się^^), Obrona przed czarną magią, Opieka nad magicznymi stworzeniami
Znienawidzony/e przedmiot/y: Eliksiry, Transmutacja
Patronus: DARKHAWK
Forma bogina: Kłębowisko Węży
Opcjonalnie bycie prefektem*: Nie, dziękuję.
Opcjonalnie pozycja w drużynie Quidditcha*: Ścigający (HP: Mistrzostwa Świata W Quidditchu to gra mojego dzieciństwa!)
Ostatnio zmieniony przez Darkhawk dnia Sro Sie 28, 2013 11:32 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
| |
Jormungand
Liczba postów : 5 Data dołączenia : 07/08/2012
| Temat: Re: Organizacja i zapisy Sro Sie 14, 2013 11:50 pm | |
| Seth AddisonDom: Slytherin rulez!Ulubiony/e przedmiot/y: Transmutacja.Znienawidzony/e przedmiot/y: Historia Magii, nuuuda!Patronus: Wąż.Forma bogina: Miś, ale nie byle jaki miś, tylko ten!Opcjonalnie bycie prefektem*: You barking up the wrong tree.Opcjonalnie pozycja w drużynie Quidditcha*: Ścigający
Ostatnio zmieniony przez Jormungand dnia Czw Sie 15, 2013 12:04 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Emma Frost
Liczba postów : 375 Data dołączenia : 02/12/2012
| Temat: Re: Organizacja i zapisy Sro Sie 14, 2013 11:53 pm | |
| Dom: Slytherin. Ulubiony/e przedmiot/y: Transmutacja, Eliksiry i Zaklęcia. Znienawidzony/e przedmiot/y: Zielarstwo i Wróżbiarstwo, co w przypadku tego ostatniego jest o tyle ironiczne, że akurat rzeczywiście posiada talent. Patronus: Harpia. Forma bogina: Ojciec. Po prostu. Opcjonalnie bycie prefektem: Nie, skoro już miejsca zajęte. Opcjonalnie pozycja w drużynie Quidditcha: Jeszcze by sobie pazurki połamała! |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Organizacja i zapisy Czw Sie 15, 2013 7:12 am | |
| Tej, a pytanie takie - kto jest dyrektorem? :> |
|
| |
Toxin
Liczba postów : 71 Data dołączenia : 26/07/2012
| Temat: Re: Organizacja i zapisy Czw Sie 15, 2013 9:08 am | |
| Zawód: Dziennikarz gazety "Żongler" Dawny/e ulubiony/e przedmiot/y: Transmutacja, Starożytne runy Dawny/e znienawidzony/e przedmiot/y: Brak Patronus: Biały Wilk Forma bogina: Brak weny Opcjonalnie postać animaga: Kruk |
|
| |
Black Widow
Liczba postów : 184 Data dołączenia : 25/05/2012
| Temat: Re: Organizacja i zapisy Czw Sie 15, 2013 9:28 am | |
| No nie mogę tego stracić <333
Dom: Slytherin Ulubiony/e przedmiot/y: OPCM, Transmutacja, Astronomia, Zaklęcia i uroki. Znienawidzony/e przedmiot/y: ONMS, Wróżbiarstwo i Historia Magii. Patronus: Lis. Forma bogina: Postać objęta ogniem, ofiara niespodziewanego pożaru. Opcjonalnie bycie prefektem*: - Opcjonalnie pozycja w drużynie Quidditcha*: Ścigająca. |
|
| |
Loki Administrator
Liczba postów : 4172 Data dołączenia : 23/05/2012
| Temat: Re: Organizacja i zapisy Czw Sie 15, 2013 10:08 am | |
| Odnośnie dyrektora - nikt się nie zgłosił, więc najprawdopodobniej będzie to NPC Fury?~ |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Organizacja i zapisy Czw Sie 15, 2013 5:37 pm | |
| Post pod postem, wiem, ale chcę zwrócić uwagę uczestników.
Pamiętajcie, że jesteście ludzkimi, siedemnastoletnimi (przynajmniej w przypadku uczniów) i pozbawionymi mocy odpowiednikami swoich postaci z głównej fabuły! Niektórzy chyba nie zorientowali się do końca o co chodzi. Weźcie też pod uwagę, że wielu z Was już się zna - wspólne mieszkanie i uczenie się od kilku lat robi w końcu swoje. |
|
| |
Jane Foster
Liczba postów : 72 Data dołączenia : 14/03/2013
| Temat: Re: Organizacja i zapisy Pią Sie 16, 2013 9:05 pm | |
| Dom: Ravenclaw Ulubiony/e przedmiot/y: Astronomia, Transmutacja, OPCM, Historia Magii Znienawidzony/e przedmiot/y: ONMS, Starożytne Runy Patronus: motyl Forma bogina: bałwan śnieżny Opcjonalnie bycie prefektem*: a jest, takim zwykłym, o. Opcjonalnie pozycja w drużynie Quidditcha*: - |
|
| |
Hawkeye Ph.D. in friends with benefits
Liczba postów : 302 Data dołączenia : 23/05/2012
| Temat: Re: Organizacja i zapisy Sob Sie 17, 2013 6:38 pm | |
| Dom: Gryffindor Ulubiony/e przedmiot/y: OPCM, ONMS, astronomia Znienawidzony/e przedmiot/y: transmutacja, eliksiry Patronus: sokół Forma bogina: zabicie się poprzez upadek z wysokości [have fun Mr. Bogin z pokazywaniem] Opcjonalnie bycie prefektem*: --- Opcjonalnie pozycja w drużynie Quidditcha*: pałkarz |
|
| |
Azazel
Liczba postów : 49 Data dołączenia : 02/01/2013
| Temat: Re: Organizacja i zapisy Czw Sie 22, 2013 5:54 pm | |
| Nauczyciele: Prowadzony przedmiot: Starożytne Runy Dawny/e ulubiony/e przedmiot/y: OPCM, ONMS, Astronomia, Starożytne Runy Dawny/e znienawidzony/e przedmiot/y: Wróżbiarstwo Patronus: Hiena Forma bogina: Dementory Opcjonalnie postać animaga: Nie Opcjonalnie opieka nad domem*: Nie. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Organizacja i zapisy Pią Sie 23, 2013 2:57 pm | |
| Uczniowie: Dom: Hufflepuff Ulubiony/e przedmiot/y: ONMS, Zielarstwo, Zaklęcia Znienawidzony/e przedmiot/y: Eliksiry ;_; Patronus: Biały, puchaty kot z jednym okiem czerwonym a drugim złotym Forma bogina: Boi się utonąć. Nie wiem jak to bogin przedstawi ale życzę mu powodzenia~ Opcjonalnie bycie prefektem*: nah Opcjonalnie pozycja w drużynie Quidditcha*: nah |
|
| |
James Rhodes
Liczba postów : 83 Data dołączenia : 19/09/2012
| Temat: Re: Organizacja i zapisy Pią Sie 23, 2013 5:47 pm | |
| Dom: Gryffindor Ulubiony/e przedmiot/y: Zaklęcia, Eliksiry, Obrona przed Czarną Magią, Transmutacja. Znienawidzony/e przedmiot/y: Zielarstwo, Historia Magii. Patronus: Irbis Forma bogina: Postać podobna do Inferiusa. Opcjonalnie bycie prefektem*: Nope. Opcjonalnie pozycja w drużynie Quidditcha*: Pałkarz.
Ostatnio zmieniony przez James Rhodes dnia Pią Sie 23, 2013 7:05 pm, w całości zmieniany 1 raz (Reason for editing : Zmiana pozycji w drużynie.) |
|
| |
Kate Bishop
Liczba postów : 140 Data dołączenia : 24/07/2013
| Temat: Re: Organizacja i zapisy Sob Sie 24, 2013 12:48 pm | |
| Dom: Slytherin Ulubiony/e przedmiot/y: Transmutacja, Obrona Przed Czarną Magią, Eliksiry Znienawidzony/e przedmiot/y: Historia Magii, Wróżbiarstwo Patronus: Sokół Forma bogina: Erkling (nieprzyjemne wspomnienie z dzieciństwa) Opcjonalnie bycie prefektem*: Nie, dziękuję. Opcjonalnie pozycja w drużynie Quidditcha*: Pałkarz. |
|
| |
Dazzler
Liczba postów : 30 Data dołączenia : 24/02/2013
| Temat: Re: Organizacja i zapisy Nie Sie 25, 2013 12:51 pm | |
| Dom: Hufflepuff Ulubiony/e przedmiot/y: OPCM, ONMS Znienawidzony/e przedmiot/y: Transmutacja, Runy. Patronus: Lablador Forma bogina: PAJĄK Opcjonalnie bycie prefektem*: Tak. Opcjonalnie pozycja w drużynie Quidditcha*: Obrońca. |
|
| |
Lady Sif
Liczba postów : 45 Data dołączenia : 12/07/2012
| Temat: Re: Organizacja i zapisy Nie Sie 25, 2013 12:56 pm | |
| Dom: Slytherin Ulubiony/e przedmiot/y: Starożytne runy, zaklęcia, astronomia Znienawidzony/e przedmiot/y: Wróżbiarstwo Patronus: Łabędź Forma bogina: Wąż [o ironio] Opcjonalnie bycie prefektem*: - Opcjonalnie pozycja w drużynie Quidditcha*: - |
|
| |
Valkyrie
Liczba postów : 36 Data dołączenia : 18/10/2012
| Temat: Re: Organizacja i zapisy Nie Sie 25, 2013 2:35 pm | |
| Prowadzony przedmiot: Astronomia Dawny/e ulubiony/e przedmiot/y: Astronomia Dawny/e znienawidzony/e przedmiot/y: Eliksiry Patronus: Pegaz Forma bogina: Sfinks Opcjonalnie postać animaga: brak Opcjonalnie opieka nad domem*: nope. |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Organizacja i zapisy Pon Sie 26, 2013 2:14 pm | |
| Uwaga do nauczycieli! W tym temacie należy też zgłaszać chęć prowadzenia lekcji. W pierwszym poście będę zaznaczał kolejkę, oczywiście możemy uzgadniać różnego rodzaju przesunięcia, sugerowane terminy i tak dalej. |
|
| |
Human Torch
Liczba postów : 132 Data dołączenia : 06/07/2012
| Temat: Re: Organizacja i zapisy Pon Sie 26, 2013 3:19 pm | |
| Ja bym chciał poprowadzić lekcje, oczywiście! Można mnie dopisać do listy, tak~ Po Transmutacji może? |
|
| |
Black Cat
Liczba postów : 410 Data dołączenia : 16/10/2012
| Temat: Re: Organizacja i zapisy Sro Sie 28, 2013 10:08 am | |
| Chcę poprowadzić zajęcia Azazelem po HT. |
|
| |
Freya
Liczba postów : 23 Data dołączenia : 20/08/2012
| Temat: Re: Organizacja i zapisy Pon Wrz 09, 2013 7:05 pm | |
| Dom: Ravenclaw Ulubiony/e przedmiot/y: Transmutacja, zaklęcia, starożytne runy Znienawidzony/e przedmiot/y: eliksiry Patronus: sokół Forma bogina: bezdenna otchłań Opcjonalnie bycie prefektem*: yep Opcjonalnie pozycja w drużynie Quidditcha*: pałkarz |
|
| |
Darkhawk
| Temat: Re: Organizacja i zapisy Pon Wrz 09, 2013 8:51 pm | |
| WSZYSCY MAJO SOKOŁA ZA PATRONUSA! |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Organizacja i zapisy Pon Wrz 09, 2013 9:21 pm | |
| - Darkhawk napisał:
- WSZYSCY MAJO SOKOŁA ZA PATRONUSA!
Ja nie, ale za to potrafię się w sokoła zmieniać, liczy się? |
|
| |
Freya
Liczba postów : 23 Data dołączenia : 20/08/2012
| Temat: Re: Organizacja i zapisy Sro Wrz 11, 2013 4:03 pm | |
| Ja mam sokoła za patronusa, bo Freyjka zamienia się w sokoła, o. |
|
| |
Darkhawk
| Temat: Re: Organizacja i zapisy Sro Wrz 11, 2013 8:39 pm | |
| Ja miałem bo Darkhawk, ale potem zobaczyłem że wszyscy mają i zmieniłem :P So hypsta |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Organizacja i zapisy | |
| |
|
| |
| Organizacja i zapisy | |
|