| Nabór do i dyskusje o Masters of Evil! | |
|
+5Sabretooth Sin Liam de Avis Smuga Victor von Doom 9 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Victor von Doom
Liczba postów : 324 Data dołączenia : 13/09/2013
| Temat: Nabór do i dyskusje o Masters of Evil! Nie Maj 22, 2016 8:11 pm | |
| Jako iż ostatnimi czasy narobiło się potencjalnych sojuszników do wybitnej persony jaką jest Doktor Victor von Doom postanowiłem stworzyć organizację. Każdy kto chce nawiązać współpracę w przejęciu władzy nad światem, albo zarobić na tym (zwrot do najemników itp.) Niech pisze pod tym postem i omówimy wszystkie szczegóły. Niemal każda pomoc i pomysł jest mile widziany szczególnie na jakąś oryginalną nazwę dla naszej organizacji wprowadzającej Nowych Porządek Rzeczy.
EDIT: Postanowiliśmy ustanowić nazwę i dodać cel kanoniczny. Nie będzie to już Porządek, lub coś w tym stylu tylko Masters of Evil. Główne cele to podbić świat tak jak wcześniej i pokonać super gierojów. Mimo iż to grupa kanoniczna to myślę, że nie będzie problemu dodać do nich OC. Jeszcze będziemy dyskutować na ten temat i zachęcam odpisywać w postach poniżej. Będziemy mieli najprawdopodobniej jakieś przywództwo kilku osobowe. Reszta będzie podzielona ze względu na swoje umiejętności: intrygi, bojowe itp. Szczegóły dopracujemy na pierwszym spotkaniu.
Ostatnio zmieniony przez Victor von Doom dnia Wto Maj 24, 2016 8:15 pm, w całości zmieniany 5 razy |
|
| |
Smuga
Liczba postów : 50 Data dołączenia : 27/04/2016
| Temat: Re: Nabór do i dyskusje o Masters of Evil! Nie Maj 22, 2016 8:26 pm | |
| No to ewentualnie ja na Żniwiarzu. Ale najpierw muszę go na fabułę gdzieś wprowadzić. A jak chodzi o nazwę: Doomowe Przedszkole? xd A tak na serio to może właśnie Nowy Porządek Rzeczy? :P |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Nabór do i dyskusje o Masters of Evil! Nie Maj 22, 2016 9:35 pm | |
| Hehe, Doomowe przedszkole xd
No ja z Tobą pisałam na PM, także no ;p |
|
| |
Liam de Avis
Liczba postów : 13 Data dołączenia : 14/05/2016
| Temat: Re: Nabór do i dyskusje o Masters of Evil! Pon Maj 23, 2016 5:31 pm | |
| |
|
| |
Sin
Liczba postów : 130 Data dołączenia : 02/03/2015
| Temat: Re: Nabór do i dyskusje o Masters of Evil! Pon Maj 23, 2016 6:05 pm | |
| Czy ja tam widzę "Rzeszy"? Do Rzeszy to ja zawsze! Och wait... :I Taki uj. No ale zawsze chętnie poszpieguję dla tatusia i wykradnę coś fajnego z laboratorium dla Mii na pamiątkę się przyłączę. Władza nad światem jest tym co Sinthea lubi najbardziej! |
|
| |
Sabretooth
Liczba postów : 106 Data dołączenia : 11/02/2013
| Temat: Re: Nabór do i dyskusje o Masters of Evil! Pon Maj 23, 2016 7:13 pm | |
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Nabór do i dyskusje o Masters of Evil! Pon Maj 23, 2016 7:15 pm | |
| Dodatkowo jeszcze tu piszę. Osobiście władzę Gigant ma w głębokim poważaniu, póki ta mu nie grozi :> A wizja możliwie spokojnego i godnego życia jak najbardziej go interesuje. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Nabór do i dyskusje o Masters of Evil! Pon Maj 23, 2016 7:23 pm | |
| Master of Evil, serio... xP Oklepanie brzmi xd coś jak... Kupa Keep z South parka xd |
|
| |
Victor von Doom
| Temat: Re: Nabór do i dyskusje o Masters of Evil! Pon Maj 23, 2016 7:28 pm | |
| Tak było kanonicznie. Są gusta i guściki. Ja tam lubię większość nazw Marvela. |
|
| |
Amora
Liczba postów : 109 Data dołączenia : 16/07/2013
| Temat: Re: Nabór do i dyskusje o Masters of Evil! Pon Maj 23, 2016 7:49 pm | |
| MasterS (liczba mnoga) Bo przecież nie będziesz w tej organizacji sam Kochasiu :D
Dla mnie spoko szczególnie po fakcie poznania Avengersów (to już niedługo). Zgłaszam się jako wasza Królowa. |
|
| |
Baron Zemo
Liczba postów : 7 Data dołączenia : 24/05/2016
| Temat: Re: Nabór do i dyskusje o Masters of Evil! Wto Maj 24, 2016 7:05 pm | |
| Doom już wie, ale napiszę dla ogółu - z chęcią wstąpię w szeregi organizacji.
KP pojawi się najprawdopodobniej w piątek, więc się nie martwcie. |
|
| |
Taskmaster
Liczba postów : 162 Data dołączenia : 21/10/2012
| Temat: Re: Nabór do i dyskusje o Masters of Evil! Wto Maj 24, 2016 7:20 pm | |
| Mogę dołączyć, jak tylko się pozbieram i zacznę szukać roboty. Rzecz jasna, nie za darmo! |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Nabór do i dyskusje o Masters of Evil! Wto Maj 24, 2016 9:16 pm | |
| Ten teges, podobno mam być w Organizacji chociaż żaden ze mnie Master (ani nawet nie Mistress), a już tym bardziej "of Evil", no ale Doom ma tam swoje metody przekonywania i twierdzi że mnie przekona xD Gricia Gricią, ale Mundek to już by się pewnie chętnie w podbijanie świata pobawił :D |
|
| |
Victor von Doom
| Temat: Re: Nabór do i dyskusje o Masters of Evil! Sob Maj 28, 2016 5:50 pm | |
| |
|
| |
Dan Stahl
Liczba postów : 9 Data dołączenia : 28/05/2016
| Temat: Re: Nabór do i dyskusje o Masters of Evil! Nie Maj 29, 2016 5:54 pm | |
| Ja i moja mafia oferujemy swoje usługi jako najemnicy. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Nabór do i dyskusje o Masters of Evil! Czw Cze 02, 2016 1:38 pm | |
| Zgadzam się na współpracę. |
|
| |
Victor von Doom
| Temat: Re: Nabór do i dyskusje o Masters of Evil! Czw Cze 02, 2016 3:51 pm | |
| Nie widzę sensu twojej postaci w mojej organizacji. Nie pasuje ona. Nie wspominając o tym, że jeszcze akcepta nie masz. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Nabór do i dyskusje o Masters of Evil! | |
| |
|
| |
| Nabór do i dyskusje o Masters of Evil! | |
|