Black Cat
Liczba postów : 410 Data dołączenia : 16/10/2012
| Temat: Hotel Sob Kwi 20, 2013 7:08 pm | |
| Tytuł: Hotel Data rozpoczęcia: kiedy zbierze się odpowiednia ilość graczy Ilość graczy: 1-4 Frakcje: Avengers, S.H.I.E.L.D., Inni bohaterowie, Cywile, Czarne charaktery
Opis: W jednym z pięciogwiazdkowych hoteli, niedaleko plaży w Malibu dzieją się dziwne rzeczy. Przedmioty zmieniają swoje miejsce, maszyny raz się włączają, raz wyłączają i nikt z personelu nie jest w stanie tego wyjaśnić. Budynek jako miejsce wypoczynku nie cieszy się zainteresowaniem ze względu na wypadki, jakie mają tam miejsce. Ostatnio zrobiło się gorzej. Podczas jednej z wystaw drogocennych przedmiotów, które właściciel wystawił na aukcje doszło do tragedii.
I w tym momencie pojawiacie się WY. Niektórzy z Was przyszli niczego nieświadomi obejrzeć aukcję, może coś ukraść. Inni jednak świadomi tego, co się działo w budynku przyszło, aby w końcu dowiedzieć się kto też nawiedza biednych ludzi oraz kto tak bardzo chce, aby właściciel popadł w ruinę.
Uwagi: Pierwszeństwo do Misji mają Sersi, Luckydevil oraz Fantomex. Proszę, abyście potwierdzili swój udział.
Gracze: 1. Sersi 2. Fantomex 3. Luckydevil 4.
Ostatnio zmieniony przez Black Cat dnia Nie Kwi 21, 2013 11:38 pm, w całości zmieniany 3 razy |
|
Fantomex
Liczba postów : 39 Data dołączenia : 19/04/2013
| Temat: Re: Hotel Sob Kwi 20, 2013 7:46 pm | |
| |
|
Sersi
Liczba postów : 27 Data dołączenia : 30/08/2012
| Temat: Re: Hotel Sob Kwi 20, 2013 7:46 pm | |
| |
|
Luckydevil
Liczba postów : 9 Data dołączenia : 13/04/2013
| Temat: Re: Hotel Nie Kwi 21, 2013 11:31 pm | |
| Też potwierdzam swój udział! |
|
Black Cat
Liczba postów : 410 Data dołączenia : 16/10/2012
| Temat: Re: Hotel Wto Kwi 23, 2013 6:13 pm | |
| Dobra, moi Państwo. Nie ma na co czekać :). Zaczynacie tutaj: SalonZmieniłam miejsce rozpoczęcia, gdyż hall wydał mi się jednak głupim pomysłem. Przepraszam :) |
|