Autor | Wiadomość |
---|
Loki Administrator
Liczba postów : 4172 Data dołączenia : 23/05/2012
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Sob Lut 09, 2013 9:04 pm | |
| Jeśli chodzi o PvP, to o HT mówi się tak - widzisz go albo na bardzo niskich, albo na całkiem wysokich poziomach~ |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Sob Lut 09, 2013 11:05 pm | |
| Good. Akurat mam IW i HT...Tylko ich podlevelować i może nie będę miał stosunku wygranych 1 do 5 :D
BTW, Da się zrekrutować postać z poprzednich SO? |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Sob Lut 09, 2013 11:46 pm | |
| Tak, raz na jakiś czas. Wystawiają je po kolei za 200 CP sztuka. Udało mi się tak zdobyć Magik, niestety Mockingbird przegapiłem, a do Emmy mi zabrakło CP - choć ostro farmiłem. Teraz czas na GR, ale pewnie poczekają do końca obecnego SO. Poznasz po tym, że zrobią przecenę złota~ |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Nie Lut 10, 2013 2:55 pm | |
| HOLY SH...Czyli farmujemy farmujemy ostro...Mam 15 dni na ustukanie 200CP. Życz mi szczęścia :D |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Nie Lut 10, 2013 3:07 pm | |
| A Ty mnie, bo też zbieram~ Odłożę dwieście, a potem na Psylocke i Cable'a po sto trzydzieści pięć na łeb, może Herca dziewięćdziesiątkę. Tak dziubię po jednym CP póki co... Ech. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Nie Lut 10, 2013 4:27 pm | |
| Nie wiem jeszcze, czy zdołam dofarmować 170 CP ale spróbuję...GRa chcem! |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Nie Lut 10, 2013 5:26 pm | |
| GR i Magik to prawdopodobnie najlepsi Scrapperzy w grze, więc warto. Pojawiły się głosy, że na Walentynki ktoś wyjdzie, obstawiają póki co Wasp lub GR... Oby Wasp, bo na GR nie zdążę uzbierać, a będzie pewnie krótko dostępny...
Przed nami trzy doby wyprzedaży złota! Prawdopodobnie po tym wypuszczony zostanie GR. Póki co natomiast - walentynki, warto je słać, bo drogo schodzą przy sprzedawaniu~ |
|
| |
Rocket Raccoon
Liczba postów : 184 Data dołączenia : 12/11/2012
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Nie Lut 17, 2013 12:03 pm | |
| Myślę, że jak przegapiłeś Mockinbird to kiedyś znowu ją wystawią za 200. Muszą przecież umożliwić zdobycie jej komuś kto np dopiero dzisiaj zaczyna grać w tą grę. Wasp jest faktycznie, ale nie spodziewaliśmy się chyba, że będzie kosztować 90 CP.... Musi być silniejsza niż w komiksach. Jeśli chodzi o Wolverine'a to walczyłem z nim dzisiaj w PVP i naprawdę jest niezły skurczybyk. Kontruje prawie wszystkie ataki jakby był jakimś infiltratorem pomimo tego, że miał strój Scrappera, do tego kiedy kontruje to zawala atak pazurami na 4 hity, którego nie ma normalnie w atakach. Poza tym, po ulepszeniu niczym bruiser przejmuje na siebie część ataków skierowanych na inne postacie z drużyny i zaraz się wtedy leczy. Dodatkowo w czerwonym stroju ma jakiś nowy skill. Jednym słowem Wolverine dopiero teraz wydaje się być sobą... |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Nie Lut 17, 2013 12:58 pm | |
| Hm, no to czekamy na nerfa Wolverine'a, bo teraz najprawdopodobniej nastąpi - niech tylko zaczną skarżyć się na niego na forum PD~ Well, właściwie to pewnie już to robią... Aż zerknę z ciekawości. Co do Wasp - moim zdaniem przeceniona, a w dodatku praktycznie na sto procent będzie niezbędna do następnego SO, co mnie osobiście boli, bo jakoś nie odczuwam wewnętrznej potrzeby posiadania jej... Trudno, jakoś to przeżyję. Póki co mnie i tak bardziej obchodzi wypuszczenie GR. Podobno początkowe założenie brzmiało: "jedna postać z SO na miesiąc", ale teraz z tego zrezygnowali, a jest ta wyprzedaż... Oby, oby. Brakuje mi tylko dwudziestu CP do niego. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Nie Lut 17, 2013 4:06 pm | |
| Boze, tylko 6 CP brakuje do Sif... |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Nie Lut 17, 2013 5:07 pm | |
| Jako bóg poczuwam się do odpowiedzi - farm dalej. Gdy będziesz miał Black Cat - na 2.3, a ze Storm - na 4.4. Nie rób w tych misjach pięciu gwiazdek, zatrzymuj się na czterech. Są w nich epic bossy, które pokazują się, gdy skończysz wszystkie walki i deploye. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Wto Lut 19, 2013 2:03 pm | |
| Mi zostało 60CP...Licząc że po obecnej SO Ghosty zostanie wypuszczony, i będzie kosztował 200CP...To zdołam uzbierać przy tempie 10CP dziennie :P
|
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Wto Lut 19, 2013 2:23 pm | |
| Trudno orzec kiedy dokładnie wyjdzie... Oby mniej więcej wtedy. Ja mam obecnie 217 - zaraz 218 dzięki tournamentowi - CP, a do tego 71 sztabek złota na wszelki wypadek, gdybym musiał na coś wymieniać. Jestem gotowy na GR. Chyba dziś się kończy ta wyprzedaż złota? Więc można się w każdej chwili go spodziewać... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Wto Lut 19, 2013 2:42 pm | |
| |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Wto Lut 19, 2013 3:09 pm | |
| W sumie nie wiem jak przy poprzednich postaciach, ale zanim wypuścili Magik - to było odliczanie widoczne przy niej w zakładce teamu...Przy GR jeszcze nic nie ma, a to daje pewnie co najmniej z dzień lub więcej do jego wydania. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Czw Lut 21, 2013 2:52 pm | |
| KOCHAM ten moment kiedy przychodzi update akurat wtedy kiedy pobiję bossa...Oczywiście ruletki nie ma. I weź tu szału nie dostań po 4 razie z rzędu... I 20CP mi zostało...ZŁO. |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Czw Lut 21, 2013 3:22 pm | |
| Ruletka jest predefiniowana, więc myślę, że w sumie tak czy siak mogłeś dostać to, co by wskazała. Na forum i chatboxach PD często padają na to skargi i właśnie tak to jest tłumaczone. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Czw Lut 21, 2013 5:31 pm | |
| Poza tym wkurza mnie rewelacyjny system doboru przeciwników w pvp. Albo dostaniesz uber koksa albo leszcza. Fajnie by było, jakby była możliwość dobrania teamu do przeciwnika. ;) |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Czw Lut 21, 2013 9:07 pm | |
| Fajnie by było, ale zbyt prosto~ Raczej nie ma szans, by to wprowadzili.
Hm... Okej, mam pięćdziesiąt trzy CP - oczywiście nie licząc tych dwustu odłożonych na GR... Kusi mnie uni Thora, bo chcę z niego zrobić mojego głównego Bruisera, ale przecież niedługo wyjdzie X-23 - też Bruiser, zapewne świetny... Poza tym tego Herca chciałem, a postaci z PvP same się nie kupią... Do tego jest jeszcze Wasp, która pewnie będzie do następnego SO potrzebna... Wybory, wybory. Może lepiej jednak zbierać i czekać na SO? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Czw Lut 21, 2013 9:46 pm | |
| Hmmm... Cięzki wybór. Ja bym jeszcze poczekał do SO i pofarmował trochę by zrobić naprawdę solidne zakupy.
Jak nie wybór teamu to chociaż niech lepiej dobór oponentów wygląda. Bo na razie jest tak że często walka wygląda jak egzekucja. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Nie Lut 24, 2013 10:58 am | |
| Przy okazji...Bodajże wczoraj wyszedł Captain Britain. Jak herbatkowa wersja Steve'a Rogersa się prezentuje w grze? Słyszałem że niby jest OP, ja mówię...Dr. Strange. |
|
| |
Thor
Liczba postów : 174 Data dołączenia : 25/05/2012
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Nie Lut 24, 2013 12:29 pm | |
| Podobne jest bardzo dobry, zresztą sprawdzając jego ataki to widać. Jak uzbieram na Valkirie i Thora to sądzę, że się za niego wezmę. |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Nie Lut 24, 2013 1:22 pm | |
| No, ja zbieram na niego teraz, zostało mi bodajże jeszcze czternaście CP. Przeczuwam nadchodzącego nerfa co prawda, ale i tak mam wrażenie, że będzie warto. Do Valkyrie jeszcze jakiś miesiąc, więc spokojnie zdąży się zgromadzić na nią CP... Well, w każdym razie - pewnie dziś go kupię, to dam Wam znać~ |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Nie Lut 24, 2013 2:41 pm | |
| Jedyne czego nie rozumiem to płacz na temat jego siły. Jest Bruiserem, a Bruiser w pvp jest niemalże jak złota rybka w akwarium pełnym rekinów patrząc na to, że w każdym teamie jest co najmniej 1 blaster. Na razie farmię Cp więc może zamiast Thora przygarnę właśnie Cap'a B jak tylko pojawi się Ghost Rider. |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Nie Lut 24, 2013 2:46 pm | |
| Właśnie też tego nie pojmuję. Wykorzystywany będzie tylko w PvE tak naprawdę... Choć w sumie Herca dość często spotykam w PvP, o dziwo - a CB podobno od niego lepszy, so... Może zacznie się pojawiać, kto wie. Dużo scrapperów w końcu, więc byłoby to nawet sensowne. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance | |
| |
|
| |
| Marvel: Avengers Alliance | |
|