Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Nie Lut 24, 2013 3:55 pm | |
| Z drugiej strony patrząc na popularność Human Torcha myślę że może mieć ciężkie życie..Zwłaszcza że HT potrafi latać. A to niweluje ryzyko stuna. Dodać do tego bonus blastera...I Brytania pada. |
|
| |
Loki Administrator
Liczba postów : 4172 Data dołączenia : 23/05/2012
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Nie Lut 24, 2013 4:16 pm | |
| Na ostatnie kilkanaście walk - ani razu nie trafiłem na HT. Głównie scrapperzy, trochę infiltratorów... Aż mnie zdziwiło, że tak mało blasterów. Ech, jeszcze dwanaście do CB... O ile nie zmienię zdania, that is. |
|
| |
Spider-Man
Liczba postów : 305 Data dołączenia : 20/07/2012
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Nie Lut 24, 2013 4:18 pm | |
| Ja w 99% walk trafiam na HT... Nie to, że ciężko mi go pokonać, bo mam Sif, która dość szybko go rozwala, ale już mnie to nudzi. Częsty team ma z War Machine/Cyclopsem/Invisible Woman. Jak trafię na inny, to jestem mocno zdziwiona. |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Nie Lut 24, 2013 4:32 pm | |
| Chyba już o tym wspominałem, ale HT jest często na niskich lvlach i na wysokich znowu wraca - na średnich rzadko można go spotkać... Cóż, ja jestem na średnim... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Nie Lut 24, 2013 11:34 pm | |
| Na chwilę obecną lvluję Strange'a kupionego z nadwyżki CP... I oczywiście czekam na Ghosty'ego który pewnie jutro będzie dostępny. |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Pon Lut 25, 2013 12:52 am | |
| Zobaczymy czy zrobią taką niespodziankę już jutro... Może, może - ale wciąż nie ma o tym żadnej informacji, ani odliczania, dlatego byłbym ostrożny. Hm, właściwie mam już dwieście dziewięćdziesiąt dwa CP. Kusi ten CB, nawet bardzo, ale chyba jednak odczekam jeszcze parę dni... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Pon Lut 25, 2013 1:32 pm | |
| Cóż, CP mam na niego więc poczekam w razie czego. Myślę teraz nad War Machine...Albo kostiumem taktyka dla Strange'a...Nie wiem który lepszy. |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Pon Lut 25, 2013 1:48 pm | |
| Różne zastosowania mają. Taktyka Strange'a sobie do PvP weźmiesz, za to War Machine cudowny damage zadaje. Ja go na samym początku zwerbowałem i jestem nim do tej pory zachwycony - jako moim najsilniejszym Taktykiem, czeka właśnie na trening na dwunasty poziom. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Pon Lut 25, 2013 2:32 pm | |
| Tzn na pewno wezmę Modern Strange'a, ale mam właśnie dylemat czy w wersji taktycznej czy nie lepiej wziąć od razu War Machine. I chyba wezmę Rhodey'a. Za dużo noobów szpanuje HT bym bawił się samymi blasterami :D |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Pon Lut 25, 2013 2:59 pm | |
| Jeśli będziesz brał uni Strange'a, to tak czy siak lepiej Taktyka, moim zdaniem... Nawiasem mówiąc, co mnie rozbraja - ostatnio widuję teamy złożone tylko z jednej klasy - najczęściej tylko Infiltratorzy lub tylko Scrapperzy... Trochę niepraktyczne, mimo wszystko... *** Chyba sobie jednak poczekamy na tego GR... |
|
| |
Rocket Raccoon
Liczba postów : 184 Data dołączenia : 12/11/2012
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Sro Lut 27, 2013 9:40 pm | |
| - Loki napisał:
- Chyba już o tym wspominałem, ale HT jest często na niskich lvlach i na wysokich znowu wraca - na średnich rzadko można go spotkać... Cóż, ja jestem na średnim...
Mój jest na 11 : P A Strendż jest lepszy od Łormaszina. Chociaż obaj są fajni, to mimo wszystko czasami Strange wykonuje 3 akcje w jednej kolejce (a jeśli nie to 2 za każdym razem). Leczy całą drużyne, wykonuje atak na wszystkich wrogów, który potem co ture zabiera im życie, a czasami ma jeszcze trzeci ruch i dobije kogoś blastem. Z pola siłowego ani razu nie skorzystałem bo i tak rzuca je na wszystkich z automatu. To jest w praktyce przydatniejsze niż pojedyńczy blast Łormaszina za 2 tysiące. A jeśli chodzi o głosowania co ma wrócić do sprzedaży to niech piekło pochłonie tego kto to wymyślił i tych którzy tam głosowali. Albo wszystko, albo nic, precz ze zdzierstwem i robieniem graczowi łaski, że może sobie kupić jakąś postać. Zamiast wymyślać bzdury dorzuciliby lepiej na pierwsze urodziny gry do kupienia z 10 nowych postaci i z 5 nowych chapterów do odblokowania. |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Sro Lut 27, 2013 10:24 pm | |
| - Rocket Racoon napisał:
- Loki napisał:
- Chyba już o tym wspominałem, ale HT jest często na niskich lvlach i na wysokich znowu wraca - na średnich rzadko można go spotkać... Cóż, ja jestem na średnim...
Mój jest na 11 : P ... Chodziło mi o poziom graczy, nie HT. Jak mówiłem - ja jestem na średnim i nie widuję go praktycznie wcale, ale wczytywałem się na forum, że osoby na wysokim levelu do niego wracają. W sumie ostatnio poprawiono jego Novę, stała się sensowniejsza... Okej. To teraz debata - jakim cudem wypuszczana nie tak dawno temu i raczej słaba Mockingbird wygrywa w głosowaniu? Rozumiałbym Ghost Ridera, bo sporo osób na niego jednak czeka. Uniformy też bym pojął... Ale ona? |
|
| |
Thor
Liczba postów : 174 Data dołączenia : 25/05/2012
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Czw Lut 28, 2013 2:12 am | |
| Nie dam żadnego sensownego wyjaśnienia, bo nie widzę takowego. Tutaj wszyscy czekają na GRa, na chatach widzę, że sporo innych osób też, więc nie mam pojęcia. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Czw Lut 28, 2013 6:01 am | |
| DAFUQ. Zrozumiem jeszcze Emmę. Ale MB? Skumałbym jeszcze jakby miała cycki albo dobre staty... To ja tu farmię jak oszalały... Let me at'em.... |
|
| |
Rocket Raccoon
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Czw Lut 28, 2013 7:01 am | |
| Sprawa jest prosta. Rodzą się nowi ludzie, w afryce i azji powstaje internet, pojawiają się nowi gracze, którzy nie mogli jej wcześniej zdobyć i tak głosują. Poza tym, pewnie 25% ankietowanych zaznacza coś nawet nie czytając pytania. Pamiętajcie, że to internet, a nie ankieta uliczana, takie sądy nie są wiarygodne.
Po drugie. Ant-Man będzie w nowym Spec-Ops.
Po trzecie, Raven jeśli grasz na facebooku, to daj na siebie namiar ^^ |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Czw Lut 28, 2013 9:26 am | |
| To niech cymbały się nauczą że MB była wypuszczana chyba z 4 razy... Cóż, oby jej re-re-re-release był jedynie bonusem...Nie po to nocki zarywałem. |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Czw Lut 28, 2013 1:16 pm | |
| Właściwie nie jest takie pewne, że Ant-Man będzie z SO. Napisali, że zbliża się SO - i że pojawi się nowy bohater do zwerbowania... Co niekoniecznie oznacza, że jedno z drugim się łączy, bo może on być i za CP. Niedługo się przekonamy. Żałuję, że tak szybko dają nowe SO... Przy okazji~To... Ja idę farmić te kilkaset CP, które będzie mi potrzebne... Taaak... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Czw Lut 28, 2013 1:30 pm | |
| Toć to niewykonalne machnąć wszystkie SO po kolei jak interesuje kogoś jedna... Nie lepiej po prostu wypuścić wszystkie postaci, uniformy i bronie na krótki czas? |
|
| |
Rocket Raccoon
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Czw Lut 28, 2013 2:27 pm | |
| Czyli specjalnie by skonstruowali zdanie w formie "Jutro wchodzi nowe SO i będziecie mogli sobie zdobyć Antmana" żeby nas wprowadzić w błąd? Daj spokój :P
Raven, najlepiej byłoby wszystko wypuścić na zawsze jak w białym kraju. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Czw Lut 28, 2013 3:03 pm | |
| Jakby wypuścić na zawsze to zaraz nerdy zaczęły by ból tyłka, że "włożyli tyle wysiłku i pracyyy..." (Really? Zajeżdża basement dwellerem. Gorszy jest chyba wallet warrior jedynie haha).
Wiesz, co do wprowadzania w błąd wystarczy spojrzeć na farmazon "przejdź premiowaną misję i zrekrutuj Hulka ZA DARMO". Nikt nie powie w trakcie, że można za tyle samo CP kupić Hulka jak innego hero, oszczędzając sobie mnóstwo czasu. :)
Z innej beczki, myślę że mam idealny pomysł na zadowolenie i nowych i starych graczy...Wypuścić nowego hero. Byłby nim....
Coulson. |
|
| |
Thor
Liczba postów : 174 Data dołączenia : 25/05/2012
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Pią Mar 01, 2013 12:13 pm | |
| Coulsona popieram, myślę, że miałby piękną przewagę, gdyby kiedyś wypuścili Lokiego. |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Pią Mar 01, 2013 1:52 pm | |
| Jego raczej nie wypuszczą~ Wystarczy, że broń z jego imieniem już sobie egzystuje. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Pią Mar 01, 2013 2:43 pm | |
| Coulson by zniszczył wszystkich ;)
A teraz mam dylemat...Zostawić sobie swoje 208 CP pozostałe po zakupie War Machine i Strange'a, czy kupić Phoenix razem z jej kubrakiem z P5? |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Pią Mar 01, 2013 3:27 pm | |
| Jeśli chcesz Phoenix, to białą, a nie P5, bo w ogóle się nie opłaca. Polecałbym - jeśli już Colossusa albo Cyclopsa z ich uni, bardziej się przydadzą... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance Pon Mar 11, 2013 6:14 pm | |
| Okay, SO7 już ruszyła...jakoś mi Ant Man nie podchodzi, cóż...Druga próba pozyskania GRa przede mną :D |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Marvel: Avengers Alliance | |
| |
|
| |
| Marvel: Avengers Alliance | |
|