Autor | Wiadomość |
---|
The Phantom
Liczba postów : 5 Data dołączenia : 29/10/2013
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Pon Lis 04, 2013 8:56 pm | |
| Nikt się nie zgłasza do fabuły, więc też chciałbym odbyć jakąś sesję z NPC'kiem. |
|
| |
Wolverine
Liczba postów : 207 Data dołączenia : 19/04/2013
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Pon Lis 04, 2013 9:16 pm | |
| Jakbyś Phantom nie mógł napisać do Syntersa... |
|
| |
Loki Administrator
Liczba postów : 4172 Data dołączenia : 23/05/2012
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Pon Lis 04, 2013 11:09 pm | |
| Słuszna uwaga, przy czym akurat do obu panów już kogoś skierowałem, a mianowicie Kleisera - dla jednego w roli MG, a dla drugiego - jako gracza. Phantom, napisz po prostu PM do Kleisera, jeżeli on jeszcze tego nie zrobił. |
|
| |
Beam
Liczba postów : 72 Data dołączenia : 12/07/2013
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sob Lis 09, 2013 8:48 pm | |
| Za jakiś miesiąc chcę wywołać jakąś małą apokalipsę w Spring Valley w stanie Minnesota. MG który chciałby wypróbować swoich sił w opisywaniu przebiegu takiego wydarzenia (Nie wiem dokładnie jaka to będzie apokalipsa, mile widziane propozycje MG który by się czegoś takiego podjął np: Zombie, Roboty-Mordercy, Trzęsienia ziemi itp.
Chętni pisać PW(Mam nadzieje że ktoś się podejmie, Proszę...!) |
|
| |
Storm
Liczba postów : 120 Data dołączenia : 02/12/2012
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sob Lis 09, 2013 8:54 pm | |
| To jako, że Burzowa nie ma z kim pisać, to też wolałabym wypróbować swoje siły z tą postacią z jakimś MG... |
|
| |
Aiden Shannon
Liczba postów : 26 Data dołączenia : 10/12/2013
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sob Gru 14, 2013 5:56 pm | |
| Proszę o o sesję, czyli jakieś zlecenie (morderstwo jakiegoś npc chociażby), które nie zabije mi postaci ani nic jej nie urwie. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Pią Cze 13, 2014 2:31 pm | |
| Poproszę o sesję związaną z twórcami Sigmy oraz możliwością odblokowania nowej zdolności :> |
|
| |
Solviga
Liczba postów : 8 Data dołączenia : 15/08/2014
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Pią Sie 15, 2014 10:22 pm | |
| Nie zaszkodzi mi poszukać wątku i tu, więc proszę o jakieś zlecenie dla mojej postaci. Jeżeli jest potrzeba, to nie widzę problemu dorobienia tła do Solvigi w postaci NPC, których może już znać. Przyjemnie byłoby, gdyby dołączył inny gracz. Mogę też dołączyć do już istniejącego wątku. Dam poturbować postać, jeżeli zajdzie taka okoliczność. Najlepiej od razu wrzucić na głęboką wodę, by nauczyła się pływać. Niech będzie trochę dreszczyku przy pisaniu postów. edit: To może być tak, ze wykorzystamy ten wątek co jest, a postaci później dowiedzą się o zleceniu, który może, lecz dla wygody MG, nie musi być powiązany z wydarzeniem wspomnianym w poście. Nie wiem czy pasuje naszemu X MG, jednak Herzog nie ma nic przeciwko. https://theavengers.forumpolish.com/t1246-wielkie-polowanie << Link do tematu, który można wykorzystać. Jeżeli się nie przyda - usunąć, a jak tak - przenieść. :)
Ostatnio zmieniony przez Solviga dnia Sob Sie 16, 2014 2:06 pm, w całości zmieniany 1 raz (Reason for editing : Aktualizacja wpisu.) |
|
| |
Herzog
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sob Sie 16, 2014 1:30 pm | |
| A ja proszę o wprowadzające do gry zlecenie od zamożnego klienta. Może być zabójstwo, porwanie, bądź sabotaż. Ważne, żeby akcję przeprowadzić profesjonalnie. Co do celu, to nie mam żadnych wymagań, może to być zabójstwo polityka, szefa mafii, albo porwanie córki prezydenta. Herzogowi zależy na tym, aby klient dobrze płacił, o resztę już nie dba. |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sob Sie 16, 2014 1:34 pm | |
| Jedno i drugie zabójcy na zlecenie, więc pewnie niezłą opcją byłoby napuszczenie Was na ten sam cel. Rywalizacja ze sobą, plus sama ochrona i tak dalej, hm? |
|
| |
Herzog
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sob Sie 16, 2014 1:35 pm | |
| Nie mam nic przeciwko. Wręcz przeciwnie, pewnie będzie ciekawie. |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sob Sie 16, 2014 1:40 pm | |
| To postaram się zorganizować prowadzącego i dam znać. |
|
| |
Sam Wilson
Liczba postów : 63 Data dołączenia : 15/08/2014
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sob Sie 16, 2014 8:33 pm | |
| Widzę, że zapowiada się Hitman party, więc jeżeli reszta nie ma nic przeciwko to dorzuciłbym jeszcze Bullseye-a. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sro Sie 27, 2014 4:03 pm | |
| Jeśli komuś się mega nudzi, to bym prosiła o jakąś sesję. Dziękuję z góry. |
|
| |
Mysterio
Liczba postów : 11 Data dołączenia : 16/12/2013
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sro Wrz 17, 2014 4:58 pm | |
| Poszukuję ludzi i GMa (XD:P) do bardzo ciekawej sesji o halucynacjach zbiorowych! <3 |
|
| |
Tommy Oliver
Liczba postów : 15 Data dołączenia : 09/04/2014
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sro Paź 01, 2014 11:12 am | |
| Jeżeli MG ma chęci to poproszę o poprowadzenie dowolnej tematycznie sesji dla Tommyego. |
|
| |
Wyklęty
Liczba postów : 18 Data dołączenia : 02/12/2014
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sro Gru 03, 2014 7:03 pm | |
| Poprosił bym o sesję, jeśli MG ma czas. W tematyce misji inwigilacyjnej od angielskiego Interpolu, oczywiście miejsce misji to Rosja. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sro Sie 19, 2015 1:46 pm | |
| Poszukuję MG chętnego do poprowadzenia szybkiej misji dla 4 graczy, dwójka już jest chętna. Jedna strona okrada bank, druga najprawdopodobniej nie chce do tego dopuścić. Opis misji już posiadam, potrzeba tylko kogoś aktywnego i strony przeciwnej. |
|
| |
Gruandotrop
Liczba postów : 11 Data dołączenia : 27/10/2015
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Pią Paź 30, 2015 9:00 am | |
| Gruanndotrop z chęcią zinfiltrował by ten świat. |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Pią Paź 30, 2015 11:12 am | |
| - Gruandotrop napisał:
- Gruanndotrop z chęcią zinfiltrował by ten świat.
Dur jest wolny i zgłaszał chęć poprowadzenia Ci czegoś, a nawet - o ile mi wiadomo - wysłał do Ciebie jakoś tak przedwczoraj PM w tej sprawie, więc... Dogadajcie się między sobą? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Pon Sty 18, 2016 9:54 pm | |
| Jeśli można prosić, poszukuję MG, który wcieliłby się w oddział S.H.I.E.L.D mający za zadanie schwytać kosmitę. Oddział wezwano tutaj:https://theavengers.forumpolish.com/t52p195-central-park#18076 |
|
| |
Loki Administrator
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Wto Sty 19, 2016 1:14 pm | |
| - Black napisał:
- Jeśli można prosić, poszukuję MG, który wcieliłby się w oddział S.H.I.E.L.D mający za zadanie schwytać kosmitę. Oddział wezwano tutaj:https://theavengers.forumpolish.com/t52p195-central-park#18076
Ja nie dam rady, ale może napisz do Dura? Skoro i tak chcesz w przyszłości z nim pisać, to równie dobrze możesz spróbować już teraz. Jeżeli nie, to sugerowałbym Rhoshana albo Carol. |
|
| |
Carnage
Liczba postów : 51 Data dołączenia : 05/10/2012
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sro Lut 10, 2016 9:45 am | |
| Ja i Countess potrzebujemy kogoś kto odegra nam atak łowców wampirów na naszą wampirzycę. Da radę ? |
|
| |
Baal
Liczba postów : 85 Data dołączenia : 21/10/2014
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sro Lut 10, 2016 10:31 am | |
| Mogę Wam zrobić wjazd demonem, który bardzo nie lubi wampirów. Tylko sprawniej pisać będę mógł dopiero po weekendzie :/ |
|
| |
Carnage
Liczba postów : 51 Data dołączenia : 05/10/2012
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego Sro Lut 10, 2016 8:21 pm | |
| No to już najwyżej jak coś się rozkręci to wbijesz ;) |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Proszę o sesję, proszę o sędziego | |
| |
|